Eşimle gezme sorunumuz ?

Benimki gider arkadaş akraba ama ben farklı bir şeyler yapmak istiyorum bir yerler gezip keşfetmek ama yok etrafıma bakıyorum herkes bir yere gidiyor tatilini bir şekilde değerlendiriyor bence sizle vakit geçirmek istemediği için değil karakteri oyle

Bizde de tam tersi evimde olayim ayaklarimi uzatayim .Haftada bir çıkayım. Hafta ici misafirlige gitmeyi de sevmem misafir agirlamayi da .Ama esim surekli gezmek ,birileriyle gorusmek ,davet etmek istiyor .Cogu zaman kabul ediyorum gönülsüz de olsa ama bu aralar her sey istedigim gibi .Cunku hamileyim kendime hayrim olmuyor .Avm ye gezmeye gitsek 10 dk yurusem nefes nefese kaliyorum .Adam da kabullendi artik :)

Bende gezmeyi çok severim ya. Yeter ki imkan olsun, hatta gezgin olmayı bile isterim ben.
Evlenince eşimi hiç rahat bırakacağımı sanmıyorum bu konuda.:)

Bence siz hiç kendinizi törpülemeyin, o da zamanla size ayak uydurmaya alışır belki.
Bu yaşlarda gezilmeyecekte ne zaman gezilecek hem. Gaza getirecek cümleler kurmanızı tavsiye ederim :KK66:

ya basit bir konu orta yolu bulmaya çalışın bence. her hafta bi yere gitmek zorunda değilsiniz ama 2.hafta ya bir gidersiniz. Benim eşim de çok çıkan biriydi sonra biraz duruldu. sürekli her hafta deyince eşinize de yorucu gelebilir ama anlaşarak dönüşümlü çıkabilirsiniz. :)

Benim eşim de evini televizyonunu çok sever, dizilerini kaçırmak istemez, annesine gitse bile eve gidelim der, evinde rahat ediyor adam alıştım artık ama ihtiyacım varsa söylüyorum, avm ye gidiyoruz veya hastane falan, onun dışında hem çocuk hem de hamilelik olunca eskisi gibi onu sıkboğaz edemiyorum çünkü oğlum da babası gibi evde şirin mi şirin dururken dışarda bambaşka agresif olabiliyor, park bahçe dışında başka yere götüremiyorum. Kızım bana çeksin ve gezelim istiyorum açıkçası, sinema, tiyatro, alışveriş çok özledim. Bence erkekler dışarda bütün gün çalıştıkları için de evde rahat takılmak istiyorlar. Evindeki gibi rahat giyinemez oturamaz sonuçta nereye giderse gitsin. Bence çok ısrar etmeyin, siz aktivite olarak spora yazılın veya ücretsiz kurslara, hem vakit geçer arkadaş edinirsiniz, eşinize mecbur olmaz arkadaşlarla gezersiniz daha keyifli olur. Herşeyi eşle yapmak da bir süre sonra sıkıcı oluyor, çünkü ilgi alanları aynı olmayabiliyor.

Kızlar biz eşimle birbirimizi severiz. Sevgisinden hiç şüphem yok. Tek sorunumuz ben eşimle gezmeyi çok severim oda evde vakit geçirmeyi sever. Çocuk evlendikten sonra evci oldu heralde annesigile bile gitse hemen evimize gecelim istiyor. Arkadaslariylada pek gezmeye gitmez. Kafamın karıştığı konu da burası. Hep ben diyorum hadi aşkım şuraya gidek buraya gidek genel olarak gidiyor geziyoruz fakat ben dedikten sonra anlamı kalmıyor. Yaşadığım şehirde arkadasİm falan da yok markete bile gitsem eşimle gitmek istiyorum. O da bu durumdan sıkılmış gibi. Nereye gidelim desek ertelemek peşinde . Bende gitmeyelim Ben de gitmeyelim dediği zaman kavga çıkartıyorum benimle mi vakit geçirmek istemiyorsun diye. Sizce eşim benimle vakit geçirmek mi istemiyor benmi cok sık boğaz ediyorum.? Sizin eslerinzle durumlarının nasıl ne sıklıkla gezersiniz?
Benm esimde cikmak istemez cok. Sonucta yasadgmz sehir surekli ayni yerler. Ilk senmzde daha aktifti ama artik sen git modunda. Calisiyor yogun zaten. Yinede geliyo napsin:) anlaysla karsilamak lazim.

Ne guzel ya:) benim herife desemki: yarin dunya turuna cikalim.. cikar yani:))

Ben tam bir gezentiyim:)) boş günümde hiçbir şey yapamasam yürüyerek kendime kahve ısmarlamaya giderim :)))

Eşimle bunu konuştuk. Ben hep gezelim diyorum o hep evde çay-yabancı diZi-müzik keyfi yapalım istiyor. Ses sistemi aldı dev tv si :)))
Çözümümüz şu: Haftada 1 gün akşam yemeğimizi dışarda yiyoruz ya da pazar günü kahvaltıya gidiyoruz.
Haftada 1 defa da kahve içmeye ya da sinemaya ya da tiyatroya ya da arkadaşlarla dışarda vakit geçirmeye ayırıyoruz.
Yani haftada dışarı çıkma rutinimi 2 yi asla geçmiyor. Ben 1 gün arkadaşlarımla çıkıyorum. Eşim bazen evde takılıyor bazen maç yapmaya gidiyor :) şükürler olsun çözdük bunu:)))

Bi tek ben mi bu konuda farkliyim acaba.Esimle evde vakit gecirmek hosuma giderdi disarda baska insanlarla.Bence her hafta cikarin adam alisinca o da evde durmaktan sikilir bi sure sonra.

Ay biz ikimiz de ev şapşiğiyiz. Ama evet genelde ben derim çıkalım aşkım diye. Ben diyince çıkmamızın bir anlamı kalmıyor diye düşünmedim hiç.

Gezmek demek ben demektir. Yeni yerler görmek, farklı kültürler, farklı iklimler, farklı şiveler, damak tadları.... kocaman dünya ve muhteşem. Bazı yerleri ölmeden önce görmek için dua ediyorum. Ev gezmesi asla yapmam. Eşim bir kaç kere teklif etti falancaları çağıralım falancalara gidelim diye reddettim ve durumu açıkladım. Ben ev ziyaretlerinde boğulurum. Sen istersen git beni bulaştırma dedim. Hafta içi akşamları işten gelince yorgun oluyoruz. Ev işlerini akşamdan yaparım haftadonuna bırakmam. Bazen cuma akşamı yola çıkarım. Cumartesi pazar gezer akşam uçakla eve dönecek şekilde ayarlarım. Biletleri aylar öncesinden alırım çok ucuza gelir. Ya da pazar günleri günü birlik doğa yürüşüne çıkarım vs vs. Bu noktada eşime şuraya gitmek istiyorum şöyle bir plan yaptım derim, öncelik onunla gitmektir benim için tamam ben de geliyorum derse beraber gideriz. Yok derse arkadaşlarımla gezerim, gezgin kadınlar tayfası :) kimse gelmezse yalnız gider yolda yeni insanlarla tanışırım. Gezmek için kimsenin keyfini bekleyemem nitekim hayat o kadar uzun değil. Ama ev gezmesi yapmadığım gibi Cafe ya da dışarda yemek yemek de beni açmaz. Ve verilen paraya da acırım. Görmediğim bir arkadaşımla buluşup sohbet etmek eyvallah da yanımdaki adamla niye kafeye gidip sohbet edim ki :)

adam yoruluyor evinde dinlenmek istiyor
ben de eşin gibiyim ....
bunun sebebi eşimle birsey yapmak istemem değil, çok yogun calısıyor olup boş vaktimde evde huzur içinde dinlenıyor olmak.
Hos degil ama adam napsin.Katiliyorum.Biraz arkadaşlarıyla da çıksın.Ev hanımı olunca anlamıyor pek sıkılıyor demekki

Gezmek demek ben demektir. Yeni yerler görmek, farklı kültürler, farklı iklimler, farklı şiveler, damak tadları.... kocaman dünya ve muhteşem. Bazı yerleri ölmeden önce görmek için dua ediyorum. Ev gezmesi asla yapmam. Eşim bir kaç kere teklif etti falancaları çağıralım falancalara gidelim diye reddettim ve durumu açıkladım. Ben ev ziyaretlerinde boğulurum. Sen istersen git beni bulaştırma dedim. Hafta içi akşamları işten gelince yorgun oluyoruz. Ev işlerini akşamdan yaparım haftadonuna bırakmam. Bazen cuma akşamı yola çıkarım. Cumartesi pazar gezer akşam uçakla eve dönecek şekilde ayarlarım. Biletleri aylar öncesinden alırım çok ucuza gelir. Ya da pazar günleri günü birlik doğa yürüşüne çıkarım vs vs. Bu noktada eşime şuraya gitmek istiyorum şöyle bir plan yaptım derim, öncelik onunla gitmektir benim için tamam ben de geliyorum derse beraber gideriz. Yok derse arkadaşlarımla gezerim, gezgin kadınlar tayfası :) kimse gelmezse yalnız gider yolda yeni insanlarla tanışırım. Gezmek için kimsenin keyfini bekleyemem nitekim hayat o kadar uzun değil. Ama ev gezmesi yapmadığım gibi Cafe ya da dışarda yemek yemek de beni açmaz. Ve verilen paraya da acırım. Görmediğim bir arkadaşımla buluşup sohbet etmek eyvallah da yanımdaki adamla niye kafeye gidip sohbet edim ki :)
Aynen katılıyorum.Ayni düşüncedeyiz.Benim de görüştüğüm adam arkadas akraba oturmasını seviyor.Arabasi yok diye dağ taş gezmesine asla gitmiyor.Toplu taşımayla da gidebilirim ben arabam yoksa.Gezmek icin araba almayı bekliyor.Bana akraba gezmesi demesin de isterse evde otursun.

Aynen katılıyorum.Ayni düşüncedeyiz.Benim de görüştüğüm adam arkadas akraba oturmasını seviyor.Arabasi yok diye dağ taş gezmesine asla gitmiyor.Toplu taşımayla da gidebilirim ben arabam yoksa.Gezmek icin araba almayı bekliyor.Bana akraba gezmesi demesin de isterse evde otursun.
Biz de o kafadaydık arabamız olsun daha çok gezicez diye. Ve araba aldık. Daha bir kez olsun arabayla doğa yürüşüne gitmedik. Benzin olmuş dünya para, (pinti olduğum konusunda bir konu açmıştım ama her haftasonu gezen biriyseniz ve zengin de değilseniz para hesabını çok ince yapmalısınız. Gerçi kocam kumar oynuyormuş da bu bambaşka bir konu :) Haliyle toplu taşıma kullanıyor ya da doğa sporu kulüplerinin etkinliklerini takip ediyorum.... Akraba ziyareti konusunda da o onu seviyorsa kendi yapsın. Size ayıracağı zamandan çalmadığı sürece bence herkes istediğini yapsın. Yeter ki evlenince sizden de bunu talep etmesin.

Biz de o kafadaydık arabamız olsun daha çok gezicez diye. Ve araba aldık. Daha bir kez olsun arabayla doğa yürüşüne gitmedik. Benzin olmuş dünya para, (pinti olduğum konusunda bir konu açmıştım ama her haftasonu gezen biriyseniz ve zengin de değilseniz para hesabını çok ince yapmalısınız. Gerçi kocam kumar oynuyormuş da bu bambaşka bir konu :) Haliyle toplu taşıma kullanıyor ya da doğa sporu kulüplerinin etkinliklerini takip ediyorum.... Akraba ziyareti konusunda da o onu seviyorsa kendi yapsın. Size ayıracağı zamandan çalmadığı sürece bence herkes istediğini yapsın. Yeter ki evlenince sizden de bunu talep etmesin.
O da oyle dedi neyseki
Gelmiyorsan ben giderim.Dugunlerde uzun duruyor ben uzun durmak istemem dedim sen erken dönersin dedi.Ama yakin akraba ve arkadaşta ağırlama ve gitme bekler tabi arada.Ben de yogun çalışsam da eşlik etmeye calisirim ona ama arada.Bu bile zor geliyor sorun olmaz umarim.

Kızlar biz eşimle birbirimizi severiz. Sevgisinden hiç şüphem yok. Tek sorunumuz ben eşimle gezmeyi çok severim oda evde vakit geçirmeyi sever. Çocuk evlendikten sonra evci oldu heralde annesigile bile gitse hemen evimize gecelim istiyor. Arkadaslariylada pek gezmeye gitmez. Kafamın karıştığı konu da burası. Hep ben diyorum hadi aşkım şuraya gidek buraya gidek genel olarak gidiyor geziyoruz fakat ben dedikten sonra anlamı kalmıyor. Yaşadığım şehirde arkadasİm falan da yok markete bile gitsem eşimle gitmek istiyorum. O da bu durumdan sıkılmış gibi. Nereye gidelim desek ertelemek peşinde . Bende gitmeyelim Ben de gitmeyelim dediği zaman kavga çıkartıyorum benimle mi vakit geçirmek istemiyorsun diye. Sizce eşim benimle vakit geçirmek mi istemiyor benmi cok sık boğaz ediyorum.? Sizin eslerinzle durumlarının nasıl ne sıklıkla gezersiniz?
Bazı insanlar evde vakit geçirmeyi seviyor. Bende öyleyimdir mesela. Sizinle vakit geçirmek istemese eve gelmez emin olun. Tek derdiniz bu olsun rabbim başka dert vermesin

O da oyle dedi neyseki
Gelmiyorsan ben giderim.Dugunlerde uzun duruyor ben uzun durmak istemem dedim sen erken dönersin dedi.Ama yakin akraba ve arkadaşta ağırlama ve gitme bekler tabi arada.Ben de yogun çalışsam da eşlik etmeye calisirim ona ama arada.Bu bile zor geliyor sorun olmaz umarim.
Belli ki seviyorsun. Hakkından hayırlısı olsun

Back
X