Gezmek demek ben demektir. Yeni yerler görmek, farklı kültürler, farklı iklimler, farklı şiveler, damak tadları.... kocaman dünya ve muhteşem. Bazı yerleri ölmeden önce görmek için dua ediyorum. Ev gezmesi asla yapmam. Eşim bir kaç kere teklif etti falancaları çağıralım falancalara gidelim diye reddettim ve durumu açıkladım. Ben ev ziyaretlerinde boğulurum. Sen istersen git beni bulaştırma dedim. Hafta içi akşamları işten gelince yorgun oluyoruz. Ev işlerini akşamdan yaparım haftadonuna bırakmam. Bazen cuma akşamı yola çıkarım. Cumartesi pazar gezer akşam uçakla eve dönecek şekilde ayarlarım. Biletleri aylar öncesinden alırım çok ucuza gelir. Ya da pazar günleri günü birlik doğa yürüşüne çıkarım vs vs. Bu noktada eşime şuraya gitmek istiyorum şöyle bir plan yaptım derim, öncelik onunla gitmektir benim için tamam ben de geliyorum derse beraber gideriz. Yok derse arkadaşlarımla gezerim, gezgin kadınlar tayfası :) kimse gelmezse yalnız gider yolda yeni insanlarla tanışırım. Gezmek için kimsenin keyfini bekleyemem nitekim hayat o kadar uzun değil. Ama ev gezmesi yapmadığım gibi Cafe ya da dışarda yemek yemek de beni açmaz. Ve verilen paraya da acırım. Görmediğim bir arkadaşımla buluşup sohbet etmek eyvallah da yanımdaki adamla niye kafeye gidip sohbet edim ki :)