Eşimle gezme sorunumuz ?

kimi insan evcimen oluyo evde vakit geçirmeyi daha çok seviyor. bende öyleyimdir mesela :) sizinle alakası yok bunun ama düzgünce konuşup evde dışarda geçircek zamanlarınızı fikir birliğiyle belirleyebilirsiniz bence

Arkadaşları ile gezme durumları nasıl Peki? Sadece size karşı mı böyle yoksa genel olarak mı?
Bende aynı dertten muzdaribim benim eşim genelde gider arkadaşlarıyla ne bileyim biri şuraya gidicem yanımda gel vs diyince üşenmez,( gerçi çok çalışıyor vakti yok) ama bana gelince yok. Gitsek te kavga dövüş keyifsiz. Bi fırın almaya gitcez 1 aydır gidecez dur götürcem ben seni bekle vs erteliyor hiç mi vakit geçirmek istemez bi insan yaaa

Bekarligimda farklı sehirdeydim arkadaslarimda gezerdim vakit gecirrdim şuan farklı şehire gelin geldim ve hiç sevmiyorum burayı tek başıma gezmek sıkıcı oluyor akşama kadar evde patliyorum. Eşimin hadi seni gezdireyim demesini bekliyorum o da yorgunum diyince sinirleniyorum tamam da 1bucuk senedir mi yorgunsun
Kahve yıl çok seviyor devamlı gitmese de oraya seve seve gidiyor
Aynen benim eşimde vakit bulsa kahveye gidiyor. Çok çalışıyor ama arkadaşlarına gelince yorgunlukta kalmıyor. Akşama kadar bunalmaktan bunalıyorum artıkk. Ama anlayan yok. Biyere giderken yolda başlıyoruz kavgaya zaten

Bende aynı dertten muzdaribim benim eşim genelde gider arkadaşlarıyla ne bileyim biri şuraya gidicem yanımda gel vs diyince üşenmez,( gerçi çok çalışıyor vakti yok) ama bana gelince yok. Gitsek te kavga dövüş keyifsiz. Bi fırın almaya gitcez 1 aydır gidecez dur götürcem ben seni bekle vs erteliyor hiç mi vakit geçirmek istemez bi insan yaaa
Bu durumda yapacak tek şey arkadaşlarla gezmek galiba . Kız arkadaşlarınızla plan yapıp çıkın. İlla ki zamanla bu durumdan sıkılıp sizinle çıkacaktır. En azından Eve hapsetmeyin kendinizi. Bizde de ben öyleydim ilk zamanlar. Psikolojikti benimki evlenmeden önce eve kapandım ve hiç çıkmak istemiyordum ama arkadaşlarımla da çıkmazdım. Ve bundan öncesinde tam tersi biriydim. Evde bi gün durmazdım.şimdi yavaş yavaş düzeliyor :)

Back
X