Eşimle gezme sorunumuz ?

adam yoruluyor evinde dinlenmek istiyor
ben de eşin gibiyim ....
bunun sebebi eşimle birsey yapmak istemem değil, çok yogun calısıyor olup boş vaktimde evde huzur içinde dinlenıyor olmak.
İsi biraz agir Çok yorgun geliyor o haliyle bile şunu yapalım desemkirmamak adına götürüyor nazende inadı tutuyor gitmeyelim diyor

İkimizde tele düşkünüz. Mesela ben karsisinda saatlerce tel oynasam hadi aşkım bırak teli evde şunu yapalım dese bırakırım. Bakıyorum o tel oynuyor ben diyorum bırak teli yine eline alıyor sende alıyorsun diyor bana. Sen bırakmamış istesen bende bırakırım diyorum. Tabi hep böyle değiliz vakit geçirdiğimiz zamanda oluyor

İletişiminizi bir şekilde güçlendirin böyle gitmez ki

Farkli bı sehirdeym bakkala bile gitsem 3 tane akrabayla karsilasiyorum ve yaşadığım yerde akraba coklugundan aşırı dedikoducu bir yer bende eşimle gitmek istiyorum. Birazda tek gezmeyi sevmiyorum

markete gidince dedikodu mu oluyor? bırakın olsun.

Ayyy benimkide ev kusu malesef. Ben dedigim zaman cikar . Arkadaslarinla da cikmaz bir yere. Ben organzie edince sorun olmuyor. Ben bunu cok büyütmüyorum cünkü onun karakteri öyle.

Bizde de durum tam tersi ya :) Bana kalsa evde vakit geçirecek bir sürü şey bulurum, eşim de sürekli dışarı çıkalım ister. Bu bi ara öyle bi boyut aldı ki hafta sonu gelsin istemiyordum gerçekten, tutturacak yine çıkalım diye. Bu yüzden bana sorarsanız ikide bir çıkalım demeyin derim çünkü istemeyen için gerçekten zulüm oluyor :)

Bendede durum ayni. Esim gezmeyi sever,bende evimi. Ailelerimiz de tam zit bu konuda. Onun ailesi gezmeye bayilir,bizimkiler evde kalmayi

Bu huy oluyor kiminde ya, benim de serseri adamımın altından minnoş bir ev kedisi çıktı evlendikten sonra. :olamaz:
Ben planlarım, ben "Hadi gezelim mi?" derim, ben "Bugün dışarıda mı yesek?" derim, ben "Sıkıldım kalk bi yerlere gidelim" derim... Derim, derim... Benimki ise oyy, evi evi güzel evi, çaydanlığı, dizisi filmi mısır patlağı, bir yandan bana sataşsın, koltukta mabadının izi çıkmış, insan en azından bi koltuk değiştirir... Yok. Adam düz adam Sami abi...

Bu durum çocuktan sonra bilhassa çoğalan bir şey oldu bizde; yani birkaç kez ciddi kavga ettim, ondan sonra yarı yarıya toparladı diyebilirim. Şimdi arada kendi diyor "Bi gezelim mi? Hadi seni şuraya götüreyim" diye... İyi bi kavga-küslük lazım özetle. Bir tutam törpülenebiliyorlar eski hallerine.

Çok eğleniyorum, senin adamın değişimini anlatışını okurken. Her seferinde mi komik gelir :D

Bizim evliligimiz ilk senesi boyleydi yanliz bizde durum tersti
Esim surekli hadi cikalim hadi gezelim diye basimin etimin yerdi
Ay cok darlanmistim ilk sene cok
Inanin insan evde dinlenmeyi cok ozluyor o yuzden bu kadar baski yapmayin esinize

Evde güzel vakit geçiriyoruz TV karşısında yanıma yatar sariliriz falan

Ev beni sıkıyor güzel vakit geçirmek filan değil benim için durum. Gezme insanıyım ben. Evde belli bir müddetten fazla oturunca alışıyorum çıkasım gelmiyor daha çok sıkılıyorum arıza hale geliyorum. Dere tepe dağ ova gezeyim yani benim durum bu. Benim adam için de evi canı cenneti yani, işten çıksın eve gelsin otursun tv-dizi-video keyfi, bana salça olsun mutfağa girsin yaptığım işe karışsın kudurtsun eğlensin, ben sinirlendikçe daha bi sevesi gelsin sevdikçe daha bi delireyim. Çay demlesin, tabak hazırlasın, koltuğuyla bütünleşsin, oğluyla oynasın, hatta çocuğun oyununu da bozsun "Araba öyle sürülmez böyle sürülür bak çocum" diye, elleme işte çocuk bildiği gibi oynasın. Yok, evin içinde coşuyor adam, çocuk uyusun gelsin dibimde kalaşnikoflu dizilerini izlesin, git öbür tarafa diyeyim gitmesin filan böyle ilginç bir adam oldu çıktı başıma.

Ama işte arada deliriyorum ondan sonra bi topluyor. Ben de dibimde insan sevmem, nasıl anlatsam, sürekli dibimde filan sıcak basar. Dışarılara çıkayım isterim işte, ev sıkar, her şey sıkar. Sanırım kocam kadar ben de sorunluyum çaktırma :D

Benim esımde hiçbir yere gitmez ev gezmelerı hariç o yüzden çok şikayet edıyom ama tartışsamda farketmıyor yine aynı senede bir sefer bir yemek yemeğe zor ikna edıyom ev gezmelerınden de artık sıkıldım

Benim esımde hiçbir yere gitmez ev gezmelerı hariç o yüzden çok şikayet edıyom ama tartışsamda farketmıyor yine aynı senede bir sefer bir yemek yemeğe zor ikna edıyom ev gezmelerınden de artık sıkıldım
Benim eşim kendi akrabalarına da pek gitmez

Benim eşimde hep evde takılmayı sever dışarı çıkmayı nadiren hani sanki böyle bir aktivite yoksa çıkmaz pek . Bende sıkılırım aktivite olmazsa

Back
X