- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
- 83
- Konu Sahibi EvluBayan000
Benim eşim ben söylesem bile götürmüyor.yine sizin ki iyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adam yoruluyor evinde dinlenmek istiyor
Benim ki götürür canm tatile ikna ettim birkaç ay sonra gidicezBenim eşim ben söylesem bile götürmüyor.yine sizin ki iyi![]()
İsi biraz agir Çok yorgun geliyor o haliyle bile şunu yapalım desemkirmamak adına götürüyor nazende inadı tutuyor gitmeyelim diyoradam yoruluyor evinde dinlenmek istiyor
ben de eşin gibiyim ....
bunun sebebi eşimle birsey yapmak istemem değil, çok yogun calısıyor olup boş vaktimde evde huzur içinde dinlenıyor olmak.
o zmaan planları hep yapacaksın sen sürükleyeceksin:)Bekarliginda arkadaşlarıyla gezermis şuan ne arkadaşlarıyla geziyor nede benimle gezmek istiyor. Sonuç olarak geziyoruz fakat benim dememle
İkimizde tele düşkünüz. Mesela ben karsisinda saatlerce tel oynasam hadi aşkım bırak teli evde şunu yapalım dese bırakırım. Bakıyorum o tel oynuyor ben diyorum bırak teli yine eline alıyor sende alıyorsun diyor bana. Sen bırakmamış istesen bende bırakırım diyorum. Tabi hep böyle değiliz vakit geçirdiğimiz zamanda oluyor
o zmaan planları hep yapacaksın sen sürükleyeceksin:)
o zmaan planları hep yapacaksın sen sürükleyeceksin:)
Farkli bı sehirdeym bakkala bile gitsem 3 tane akrabayla karsilasiyorum ve yaşadığım yerde akraba coklugundan aşırı dedikoducu bir yer bende eşimle gitmek istiyorum. Birazda tek gezmeyi sevmiyorum
Bizde de durum tam tersi ya :) Bana kalsa evde vakit geçirecek bir sürü şey bulurum, eşim de sürekli dışarı çıkalım ister. Bu bi ara öyle bi boyut aldı ki hafta sonu gelsin istemiyordum gerçekten, tutturacak yine çıkalım diye. Bu yüzden bana sorarsanız ikide bir çıkalım demeyin derim çünkü istemeyen için gerçekten zulüm oluyor :)
Bu huy oluyor kiminde ya, benim de serseri adamımın altından minnoş bir ev kedisi çıktı evlendikten sonra.
Ben planlarım, ben "Hadi gezelim mi?" derim, ben "Bugün dışarıda mı yesek?" derim, ben "Sıkıldım kalk bi yerlere gidelim" derim... Derim, derim... Benimki ise oyy, evi evi güzel evi, çaydanlığı, dizisi filmi mısır patlağı, bir yandan bana sataşsın, koltukta mabadının izi çıkmış, insan en azından bi koltuk değiştirir... Yok. Adam düz adam Sami abi...
Bu durum çocuktan sonra bilhassa çoğalan bir şey oldu bizde; yani birkaç kez ciddi kavga ettim, ondan sonra yarı yarıya toparladı diyebilirim. Şimdi arada kendi diyor "Bi gezelim mi? Hadi seni şuraya götüreyim" diye... İyi bi kavga-küslük lazım özetle. Bir tutam törpülenebiliyorlar eski hallerine.
Evde güzel vakit geçiriyoruz TV karşısında yanıma yatar sariliriz falan
E o zanan ne şikayet ediyon.erkekler öküzdür.kadının dilini anlamazlaeBenim ki götürür canm tatile ikna ettim birkaç ay sonra gidicez
Benim eşim kendi akrabalarına da pek gitmezBenim esımde hiçbir yere gitmez ev gezmelerı hariç o yüzden çok şikayet edıyom ama tartışsamda farketmıyor yine aynı senede bir sefer bir yemek yemeğe zor ikna edıyom ev gezmelerınden de artık sıkıldım
Benim eşim kendi akrabalarına da pek gitmez