esimle gitmeli miyim?

Birlikte vakit geçirmek açısından mi yanında olmalıyım yoksa tahmin ettiğiniz başka nedenler de mi var.

Antalya'da yaşayan biri olarak ;

Git gel (uçak) 400 desek ,
En lüks Otel odası 400 tl ..

1 milyar tutar ..

Ben olsam giderim. .

Gidip gitmemek sizin kararınız ..

Bebeğini annene yada Kv bırakma imkanı varsa bırak, bașbașa relax olun

Ben de eşimle gitmiştim öyle. Baya lüks oteldi bizimkide ama eşimin odası zaten olduğu için onun üstüne az bir para eklenmişti sadece. Sonuçta tek kişiyle çift kişi arasında az bir fark oluyor normalde de. Otelin fiyatı az olur zannımca. Bence gidin

Birlikte vakit geçirmek açısından mi yanında olmalıyım yoksa tahmin ettiğiniz başka nedenler de mi var.
Yok hayır Kocanız bu kadar iyi niyetle sizi çağırmışken onun hakkında kötü düşünmek kötü tahmin yapmak aklımın ucundan geçmedi.bu nedenle Kocanız sizi her ortamda yanında istediği için bence gidin dedim.konferansa gidip gündüz konferansta durup fırsattan istifade evden uzak akşamlarıda gezerim tozarım düşüncesinde olan insanlarda duyduğum,gördüğüm için söyledim.bence eşiniz sizin gibi maddi durumu olduğu halde harcamalarına dikkat eden bir eşe sahip olduğu için çok Şanslı sizde sizi yanında Yük görmeyen beraber iş ortamlarına bile gitmek istediği bi eşiniz olduğu için çok şanslısınız.

O parayla yazın tatile giderim
Yok yazı bekleyemem uludağa giderim..

Ben esim istiyorsa parayi dert etmiyirsa giderdim niye gitmeyeyim ki

Ne saçma bır konu.. Bunun neyını soruyorsun kı tanımadığın ınsanlara.. Ister gıt ıster gıtme bızene.. Canın ıstıyorsa gıt ıstemıyorsa gıtme

Eğer saçmave kimsenin yyardımcı olamayacağı bir konu olsaydı kimse cevap yazmazdi ama görünüşe bakılırsa saçma değil sanırım.
Ne saçma bır konu.. Bunun neyını soruyorsun kı tanımadığın ınsanlara.. Ister gıt ıster gıtme bızene.. Canın ıstıyorsa gıt ıstemıyorsa gıtme

Eger maddi olarak bir sorun olmayacagini dusunuyorsaniz gidin derim hem sizin hem bebeginiz için buyuk degisiklik olur. Esiniz gittiginde evde çok sikilirsiniz bebekle bir basiniza

Zaten genelde bebeğimle tek basimizayiz eşim ayın yarısını nöbette geçiriyor. sanirim ben biraz garantici insanim. Verecegim paranin gercekten degip degmeyecegine emin olmam gerekiyor bir de esime sosyallesmesi konusunda engel olur muyum diye de dusunuyprum. mesela o yyüzmeyi çok sever bırakan sudan çıkmaz ama ben de bir o kadar aramam bu tur aktiviteleri. Diyorum gitsin arkadaşlarıyla ne yapmak istiyorsa yapsın. Biliyorum o biz de yyanında olalım istiyor ama herşey bir arada olmuyor işte.
Eger maddi olarak bir sorun olmayacagini dusunuyorsaniz gidin derim hem sizin hem bebeginiz için buyuk degisiklik olur. Esiniz gittiginde evde çok sikilirsiniz bebekle bir basiniza

Eğer saçmave kimsenin yyardımcı olamayacağı bir konu olsaydı kimse cevap yazmazdi ama görünüşe bakılırsa saçma değil sanırım.

neye yardımcı olunmuş? ben yardımcı bır fıkır goremıyorum. ortada şayet yardım edılecek bır konu da yok ..

neye yardımcı olunmuş? ben yardımcı bır fıkır goremıyorum. ortada şayet yardım edılecek bır konu da yok ..
Asıl siz saçmasınız burda herkes aklına takılan şeyleri fikir almak için yazıyo bu tepki neden onu anlamadım yorum yapmak zorundada değilsiniz böle heryerde sivrilmeyi marifet sanan insanlar var işte.. Bu arada konu sahibi ben olsam giderdim eşim yokken bebişinle hep evde olmaktansa bi kaç gün otelde farklı yerde ol ne olcak ki hava değişimi iyidir

bu nasıl bir tepki? insan tanıyıpta sevmediği birine bile böyle büyük tepki vermez. şaşırdım valla.
içimdekini dürüstçe yazmak istiyorum ki, bence konu sahibini çok kıskandınız, hatta çatlama boyutuna gelmişsiniz, bu da dışa vurumu olmuş.

konuya dönecek olursak, bence siz de gitmek istiyorsunuz ancak kafanızda gitmemeniz gerektiğini düşündüren mantıklı sebepler var. kararsız kalmakta da haklısınız aslında, ama ben de olsam sanırım gitmeyebilirdim, eşinizin diğer giden evli arkadaşlarının hiçbirini eşi gelmiyormuş. tek sizin gitmeniz çok da iyi olmaz diye düşünüyorum. ama yine de gönlünüzden geçeni yapın derim.

Bu tarz toplantılarda organizasyon firması otele farklı bir fiyat ödüyor. Siz bu fiyatı direkt otele mi sordunuz? Bence organizasyon firması kanalıyla ayarlarsanız daha düşük bir fiyata kalabilirsiniz. O zaman bu kadar ikilemde kalmazsınız.

Bizim de bu gibi toplantılarımız oluyor, hatta şu anda yoldayım bir tanesine gidiyorum. 3 gece kalacağız. İş arkadaşım annesini de getiriyor.

Firma kanalı ile fiyat sorarsanız daha iyi olur diyorum.

Eşiniz de zaten gündüz saatleri mecburen iş arkadaşları ile olacak, genelde öğle yemeklerinde de beraber olunup konular tartışılmaya devam edilir. Siz ondan ayrı bebeğinizle başbaşa bir tatile çıkmış gibi düşünün kendinizi. Gündüz saatlerinde sizi oyalayacak aktiviteleri var mı otelin o önemli. Bebeğinizle havuza girer misiniz mesela. Yoksa illa da yanımda kocam olmadan birşey yapamam mı dersiniz? Hava çok güzel bu aralar, yeşillik bir yerse yürüyüş yapabilirsiniz. Evden ve evin rutininden biraz uzaklaşmış olursunuz, size de iyi gelir bence.
Ama ben kocamsız bir şey yapmam, odada tıkılır kalır illa onu beklerim derseniz gitmeyin

Konferanslarda organizator genelde ``accompany`` yani yaninda gelen kisi icin normalde katilimci icin istedigi fiyatin (buna otel/yemek/kahve molasi/oturum katilimi/konferans materyali ve bazen gala gecesi yemegide dahil olur) daha dusugu bir fiyat teklif eder (cunku siz oturumlara girmiyorsunuz. Konferans sitesinden bakin bulursunuz kesin. Siz bu 4-5 bin tl yi kendiniz mi hesapladiniz yoksa o fiyat uzerinden mi soyluyorsunuz bana yurt icin konferans oteli icin baya pahali geldi. Ben esimle eylul sonu antalya da (rixos ta) tatil yaptim otel gunlukleri (5 yildizli) 250-300 arasi degisiyordu. 6 Gece kalsaniz otele 1600 tl odersiniz kendiniz icin, 1000 tl de ucak tutsa max 3000 tl yapar. Anlamadim ben bu isi. Hangi otelmis o kadar pahali ? Yani isinize engeln degilse yada calismiyorsaniz gidin tabiki, esiniz sizi yaninda istemis aksamlari birlikte guzel vakit gecirirsiniz.

Bütün yazılanları okumuş gibi yazıyorsunuz. Eğer öyleyse helal olsun deyim ama yazık olmuş zzamanınızı böyle boş islerle gecirmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…