Ilk Yazdığınız mesajdan eşinizin Dr OLDUĞUNU düşünmüştüm nitekim öyleymiş.ben bu tarz konferanslara mesleğim Gereği katılıyordum artık çalışmıyorum gerçi ama.size nacizane tavsiyem eşinizin yanında olmanız.hele ki eşiniz size bunu teklif etmişken
mavi turna konusunu biliyor musunuz
eşin ne düşünceli ya. Hiç ikiletmezdim ben olsam
Birlikte vakit geçirmek açısından mi yanında olmalıyım yoksa tahmin ettiğiniz başka nedenler de mi var.
Yok hayır Kocanız bu kadar iyi niyetle sizi çağırmışken onun hakkında kötü düşünmek kötü tahmin yapmak aklımın ucundan geçmedi.bu nedenle Kocanız sizi her ortamda yanında istediği için bence gidin dedim.konferansa gidip gündüz konferansta durup fırsattan istifade evden uzak akşamlarıda gezerim tozarım düşüncesinde olan insanlarda duyduğum,gördüğüm için söyledim.bence eşiniz sizin gibi maddi durumu olduğu halde harcamalarına dikkat eden bir eşe sahip olduğu için çok Şanslı sizde sizi yanında Yük görmeyen beraber iş ortamlarına bile gitmek istediği bi eşiniz olduğu için çok şanslısınız.Birlikte vakit geçirmek açısından mi yanında olmalıyım yoksa tahmin ettiğiniz başka nedenler de mi var.
Ben esim istiyorsa parayi dert etmiyirsa giderdim niye gitmeyeyim kiArkadaşlar eşim bir konferans dolayısıyla antalyaya gidecek bütün masraflari karşılanacak ve eşim benim de kendisiyle gelmemiştir bize değişiklik olacağını söylüyor. Benim masraflarımi kendisi karşılayacak ama tek kişi masrafı 4-5bin tutuyor uçaktı oteldi derken. Kalacakları otel çok lüksmus o yüzden pahalı. Ben gitmeyim gerek yok diyorum ama o bu duruma biraz bozuldu ısrarla kendisiyle gelmemi istiyor. O konferanslara katılacağı için çok fazla birlikte zaman da geciremeyecegiz. Ne yapacağima karar veremedim.
Ne saçma bır konu.. Bunun neyını soruyorsun kı tanımadığın ınsanlara.. Ister gıt ıster gıtme bızene.. Canın ıstıyorsa gıt ıstemıyorsa gıtme
Eger maddi olarak bir sorun olmayacagini dusunuyorsaniz gidin derim hem sizin hem bebeginiz için buyuk degisiklik olur. Esiniz gittiginde evde çok sikilirsiniz bebekle bir basiniza
Eğer saçmave kimsenin yyardımcı olamayacağı bir konu olsaydı kimse cevap yazmazdi ama görünüşe bakılırsa saçma değil sanırım.
Asıl siz saçmasınız burda herkes aklına takılan şeyleri fikir almak için yazıyo bu tepki neden onu anlamadım yorum yapmak zorundada değilsiniz böle heryerde sivrilmeyi marifet sanan insanlar var işte.. Bu arada konu sahibi ben olsam giderdim eşim yokken bebişinle hep evde olmaktansa bi kaç gün otelde farklı yerde ol ne olcak ki hava değişimi iyidirneye yardımcı olunmuş? ben yardımcı bır fıkır goremıyorum. ortada şayet yardım edılecek bır konu da yok ..
bu nasıl bir tepki? insan tanıyıpta sevmediği birine bile böyle büyük tepki vermez. şaşırdım valla.neye yardımcı olunmuş? ben yardımcı bır fıkır goremıyorum. ortada şayet yardım edılecek bır konu da yok ..
Arkadaşlar eşim bir konferans dolayısıyla antalyaya gidecek bütün masraflari karşılanacak ve eşim benim de kendisiyle gelmemiştir bize değişiklik olacağını söylüyor. Benim masraflarımi kendisi karşılayacak ama tek kişi masrafı 4-5bin tutuyor uçaktı oteldi derken. Kalacakları otel çok lüksmus o yüzden pahalı. Ben gitmeyim gerek yok diyorum ama o bu duruma biraz bozuldu ısrarla kendisiyle gelmemi istiyor. O konferanslara katılacağı için çok fazla birlikte zaman da geciremeyecegiz. Ne yapacağima karar veremedim.
neye yardımcı olunmuş? ben yardımcı bır fıkır goremıyorum. ortada şayet yardım edılecek bır konu da yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?