Eşimle her sey cok guzel fakat...

yahu ne boşanması? eşyaların kötü zorlanıyosun diye boşanmayı düşünüyosan sen sevmiyosun bu adamı derim ben. kaçarak aileni üzdün boşanarak da tuz biber bi ekleyeceksin? öğretmen olacakmışsın sabret biraz.

benim evimde yatak odamla oturma odam var sadece bunlarda bize yetiyor çok şükür fazlasında da gözüm yok. benim kv de de bize yardım etmeyip tatillere gitti evet insanın zoruna gidiyo ama yapmadıkları zamanda zorlayamayız demi?

sana sadece eşini sevmiyosan boşan derim bari ona eziyet olmasın

Kayınvalidenin eve misafir getirmesi yanlış bunu eşine söyle bence kendine eşya aldı bize almadı demek yerine.
Sen okulunu bitir işe gir istediğini alırsın kimse de sana şunu aldım bunu yaptım deme hakkı bulamaz.Eşya nedir ki alınır geçer gider sen yeni gelinlerin mobilya dükkanı gibi evlerine özenme üstünde bir kez bile oturmadığı misafir için aldığı salon takımlarını ne yapacaksın onların sen ilerde kendi zevkinle güzel bir ev döşersin.

Ee sonra noldu

Ogrenci ve geliri olmayan biriyken evleniyorsunuz. Kendi aileniz de hic bir sey yapmiyor. Sonra siz kayinvalidenin evindeki esyalara laf ediyorsunuz.
Varlikli bir kizdim ne demek? Varlikliysaniz duzseydiniz evinizi. Yok ailenizin varligiysa bahsettiginiz, sirtinizi donmeseydiniz onlara.

E varlıklı bi ailen de varmış seninkiler yardım etsin madem?

Kaçtıysan bunlara katlanmak zorundasın evet.Gerçek hayatta iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor.

Sevgilinle eve çıkmışsın gibi düşün beklentin olmasın.Okul bitince işini eline alıp güzelce dayar döşersin evini

Bir hata mi bilmiyorum gercekten kararszm bu konuda smdi kacarak evlendm icin butun herkes atkanzdan gulsunde istemiyorum ben cnku emindim esimden ya diyordum bi tek esim olsun yansn butun dunya umrumda degil falan.. offf
Tam da dediğin gibi olmuş zaten.
Hep derim,ne istediğine ve bunu nasıl dile getirdiğine dikkat etmek gerek,gerçekleşebilir çünkü.
Daha kendi sorumluluğunuzu bile alamazken birbirinizin ve aile olmanın sorululuğunu almışsın.
Kendi kendine küçücük yaşta büyütmüşsün kendini.
Ama gerçek büyüme vakti gelmiş artık,evcilik bitti.
Kararlarını daha dikkatli al.
İşe gir ,para kazan,başka yolu yok.
Ayrıca nikin de çok manidar geldi ya, neyse

Kaçmayı düşünürken bu sıkıntıları da dusunecektiniz. Kaçarken birilerine güvenerek mı kactiniz ki. 19 yaşında mantikli karar verecek yaşta değil miydiniz. Çok şaşırdım buna. Üstelik üniv. Öğrencisi olarak gayette mantıklı dusunebilecek bı yaş. Bence varlıklı aileden geldiğiniz için biraz simartilmissiniz. Rahata alismissiniz ama o rahatı el evinde bulmanız tabiki zor.

Aynen cok dogru. Benim kv de birsuru para doktu salonuna. Kadinin torunu colugu cocugu geliyor evine. Yok koltuga dokunma yok yastigi kivirma. Benim cocugum mayin tarlasi gibi dolasacaksa varsin olmasin o esyalar.

Keske kacmasaydiniz demenin su an için bi anlamı yok. Kv sürekli tadilat yaptirip siz toplama esyalarla otururken tabii ki uzulursunuz. Ama bu uzuntunun sonu yok. Bir sekilde her her her zaman sizden daha iyi sartlarda yaşayan insanlar olacak. Kendi imkanlarinizla mutlu olmayi ogrenmelisiniz.
Kv açıkça soyleyin. Evimizin eksiklerinden utaniyorum tamamlayana kadar misafir getirmeyin deyin.
Ayrica bosanma konusu nerden çıktı onu anlayamadim. Esyaniz yok diye bosanmak istiyorsaniz çok yazık

Artık aylik taksitle çok uyguna eşyalar var yada peşin 3 bine 3 oda takimi mesela alma durumunuz yok mu hic boşanmak yerine şartları güzelleştirmeye çalışın. Ben anne baba elinde varsa evladına vermeli dusuncesindeyim ben öyle gördüm kendim de öyle yapacağım inşallah gücüm yettigince herseyim oğlumun olacak ölene kadar. Ama zihniyet farklı olabilir aynı hesaba göre de senin aileni bırakıp kacmaman lazımdı. Yani boşver herseyi de şartları güzelleştir eşya için bu acımasız dünyada bide dul kalma derim. Ama başka şeyler varsa(şiddet, aldatma,saygisizlik) arkana bakma kaç tabi

Eşinle kaçarak da olsa evlenmeyi biliyorsanız o evi geçindirmeye bileceksiniz.kayınvaliden size hiçbir şey almak zorunda değil kendi evine de varsa parası isterse altından klozet bile yaptırır bu sizi ilgilendirmez.sizi ilgilendiren tek nokta evinizi misafir evi gibi kullanmasıdır onu da açık açık söyleyin.
Evim, eşyam gelinliğim düğünüm hayalimdeki gibi olsun istiyordunuz madem,kaçmayıp uygun şartlarda evlenecektiniz artık iş işten geçti ya oturup kabullenecek yada boşanacaksınız.

Bide inan suan boşanip başkasıyla gönlünce düğün yapsan aynı hesap olacak kimse unutmicak bu günleri onun yerine atanip tekrar eşinle dügün yapman bile daha mantıklı (!) Pismanligin eşyalar sa yenisi alınır kacmansa olan oldu kaçtı ama mutlu şükür dediğimiz çooook insan var yaşında Ufak mis o zamanlar kendini affetmelisin

Su ankı yasın bıle evlenmeknıcın kuccukken cocuk yasta evlılık acelen nıyeydı ? huzurdan daha degerlı bısey yok hayatta ev ve esya ıcın bosanılmaz ablacım huzun yoksa bosan ama esya yuzunden yuvanı uıkma tavsıyem cocuk ıcın duzen kurmayı bekle okukunu bıtır duzenını kur evını yenıkeyıp cocugunu oyle yap

Esinizi sevmiyor musunuz

Öğretmen olacağınızı okuyunca eski, izini kaybettiğim bulamadığım bir arkadaş geldi aklıma. O da varlıklı sayılan bir aileye sahipti. Evlenmek istiyordu ailesi karşıydı çocuğun ailesinden dolayı. Sınıf öğretmeni mi olacaksınız? Ve ankarada mı okuyorsunuz? Acaba arkadaşım siz misiniz diye düşünmeye başladım.

ya allah aşkına eşya bu kadar önemli mi bırak sanane kV den sen kendi mutluluğuna bak eşya süs püs bu kadar önemli mi kiii... benim ablam da kaçarak evlendi onun düğünü bile olmadı eşyaları hep ordan burdan vermişlerdi kV si tek bi çöp yardım etmedi ama onlar karı koca çok seviyolardı birbirlerini hiç önemsemediler o bu vermiş ev kötüymüş şimdi 15 senelik evliler hala çok seviyorlar birbirlerini hala evlerine yeni yeni eşya almaya başladılar düşün kaç sene de ancaa kii hiç buna üzülmediler senin gibi çok önemli bi sorun haline getirmediler. sende bırak lütfen evliliğini böle şeylerle yıpratma huzur mutluluk herşeyden önemliiiiii

olan olmuş ve kaçmışsınız bir kere. kayınvalideniz size bir şey almak zorunda değil ama anlıyorum insan birşeyler bekliyor. Ama eşinizi seviyorsanız idare edebilirsiniz hiçbir gelinin hayatı toz pembe değil, kocanızı da sıkmayın imkanı yoksa alamaz. sizin tepki koymanız gereken şey kv nin size misafir getirmesi. direk yüzüne söyleyebileceğiniz gibi ayrıca değişik yollar da deneyebilirsiniz(evde yoktum, arkadaşıma gittim, birşeyler almaya gittim, kapıyı çaldığınızı duymadım vs..)

Konuyla alakasız olacak ama bu yazım tarzıyla mı öğretmen olacaksınız ?
Kaçarak hata etmişsiniz. Bizde maddi zorluklarla uğraşıyoruz eşimle bir ara öyle bıktım ki boşanmayı bile düşündüm ama asla öyle birşey yapmam önemli olan sevdiğin adama zor günlerde destek olmak beraber para kazanmak.
Seviyorsanız yarı yolda bırakmayın eşinizi mücadele edin geçici bir süreç olduğunu düşünün sevmiyorsanız hiç beklemeyin boşanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…