- 25 Şubat 2011
- 10.392
- 25.117
- 598
- Konu Sahibi Kek_hikayesi
-
Bence eşini seviyorsan sabret , bak sende okuyormuşsun hayatınız güzelleşecek inşallahEvet okula devam ediyorum ogretmen olucam insallah. Konu esya da degil aslnda bir zor oluyor ne biliyim hani cocugun seker ister paran yoktur alamazsn cocuga da yok basl diycen oyle birsey iste yuz yuze bakiyosun evlerne gelip gidiyosu. Diyorum bu cocugun annesi bu hic mi oglunu dusunmez ne yiyiyor ne iiyor diye belkide bn annemlerde boyle gordum aile yapisi uyusmadigi ucin zor oluyor kactgmzda q9 yasndaydim smdi 22 ama surekli onume geliyor bu mevzular artk sanki herseyi gogusleyecek guum kalmamis gibi geliyor
Kaçmayan da birçok insan eşyalarını kendisi alıyor. Beklenti içinde olmak insanı iyice mutsuz ediyor galiba. Benmde düğün fotom yok evim kurulmadı henüz yerimiz sabit olmadğndan. Ama kurulcağı zaman bile eşim der iki tarfta bişy yapmasın biz kendmz yapalım diye. Üstelik o tek çalışıyor. Demek istedğm sizde yavaşça kendnz yapablrsnz. Anne bile olsa herkes kendi evine yapcak tabi.Merhabalar hepinize bu hesabi yeni actm sabah oldu uyuyamadm icimi buraya dokiyim dedi
Biz esmle kacarak evlendik ikimizde ogrenciydik sonra esim ise basladi kayinvalidemle oturrken ayri eve ciktik ondan bundan buldugumuz esyalarla oturuyoruz evde ve kaynvalidem normalmis gibi birde misafir getirmeye calisiyor evime itabiyorum butun yeni evlilerin evleri simir sikir benim boyle hani yine zoruma gitmez calisir alrz elbet ama herseyin iyisini guzelini k.v.dem aliyor bize estayi paramiz yok diye almadi ama kadin kendi evinin mutfagni banyosunu sifirdan yaptrdi ara ara esimle bu mevzulardan kavga ediyoruz cok uzuluyorum kacarak evlendim diye butun yuku ben tasimak zorundamiyim smdiki aklm olsa kacmazdm herkesi. Dugun fotografi varken bnm dugunum hic istedigim gibi olmadi yanlis ustune yanls yaptm esimi sevdigimden yaptm bana akil verin bosansam yeni bir hayata baslasam diyorum bazen cnku varlikli bir kizdim bunlarin hic birine katlanmak bana gore degildi ben hep toz pembe gormusum sanrm her seyi esim yanimda olsun yeter diyordum bir de
Evet çocuklar kısıtlanıyor yazık.Oysa ki aslında her şey onlar için değil mi ?Aynen cok dogru. Benim kv de birsuru para doktu salonuna. Kadinin torunu colugu cocugu geliyor evine. Yok koltuga dokunma yok yastigi kivirma. Benim cocugum mayin tarlasi gibi dolasacaksa varsin olmasin o esyalar.
Esinde sana alır nedir yani bu boşanma sebebi mı olmalı seni seviyorsa sana saygı duyuyorsa neden bu boşanma fikri sende çalış bebeğin yoksa ne bilim ya bira saçma sonuçta sana saygısı varsa seni kimseye ezdirmiyor kimseye muhtaç etmiyorsa neden yuvanı yikacaksinMerhabalar hepinize bu hesabi yeni actm sabah oldu uyuyamadm icimi buraya dokiyim dedi
Biz esmle kacarak evlendik ikimizde ogrenciydik sonra esim ise basladi kayinvalidemle oturrken ayri eve ciktik ondan bundan buldugumuz esyalarla oturuyoruz evde ve kaynvalidem normalmis gibi birde misafir getirmeye calisiyor evime itabiyorum butun yeni evlilerin evleri simir sikir benim boyle hani yine zoruma gitmez calisir alrz elbet ama herseyin iyisini guzelini k.v.dem aliyor bize estayi paramiz yok diye almadi ama kadin kendi evinin mutfagni banyosunu sifirdan yaptrdi ara ara esimle bu mevzulardan kavga ediyoruz cok uzuluyorum kacarak evlendim diye butun yuku ben tasimak zorundamiyim smdiki aklm olsa kacmazdm herkesi. Dugun fotografi varken bnm dugunum hic istedigim gibi olmadi yanlis ustune yanls yaptm esimi sevdigimden yaptm bana akil verin bosansam yeni bir hayata baslasam diyorum bazen cnku varlikli bir kizdim bunlarin hic birine katlanmak bana gore degildi ben hep toz pembe gormusum sanrm her seyi esim yanimda olsun yeter diyordum bir de
Kacanin hic bir seyi olmaz derler ya dogruymus. Kacinca kiymetiniz dusuyor cunku. Bu nasilsa bizim gozuyle bakiyorlar.Merhabalar hepinize bu hesabi yeni actm sabah oldu uyuyamadm icimi buraya dokiyim dedi
Ailenin durumu iyiymiş. Senin ailen alsın eşyayı. Kv nin yaptırdığı mutfaktan sana ne.Evet okula devam ediyorum ogretmen olucam insallah. Konu esya da degil aslnda bir zor oluyor ne biliyim hani cocugun seker ister paran yoktur alamazsn cocuga da yok basl diycen oyle birsey iste yuz yuze bakiyosun evlerne gelip gidiyosu. Diyorum bu cocugun annesi bu hic mi oglunu dusunmez ne yiyiyor ne iiyor diye belkide bn annemlerde boyle gordum aile yapisi uyusmadigi ucin zor oluyor kactgmzda q9 yasndaydim smdi 22 ama surekli onume geliyor bu mevzular artk sanki herseyi gogusleyecek guum kalmamis gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?