Eşimle her sey cok guzel fakat...

Bile bile lades demişsin, kimse seni zorla evlendirmemiş, şimdi de memnun değilsen nasıl evlendiysen aynı şekilde boşanabilirsin de. Ayakların yere basar, kendi paran olur, evini istediğin gibi döşersin. Kv ne yapsın yani bu durumda? Kendi annen babandan isteyemediğin şeyleri ondan da isteyemezsin bence.

maddiyat için evindeki huzurundan olma.boşansan bu kezde farklı sorunların olacak.

19 yaşınızda kaçmışsınız bence o kadar da bu zorlukları düşünemeyecek bir yaş değil kendi düşen ağlamazmış.Kayınvalideniz size sen gel benim oğluma kaç ben herşeyinizi yapacam dedi mi ki şimdi almasını bekliyorsunuz.
Kaçmayın kendinize bu kötülüğü yapmayın karşıdan görüldüğü gibi olmuyor ne kadar aşkından ölürsen öl herşey paraya bakar arkadaş.
He bir de bu durumda KESİNLİKLE ÇOCUK YAPMAYIN

Evet başta biraz duygusal davranmışsınz bir hata yapmışsınız bari şimdi biraz mantıklı düşünün bir eşya için,düğün için yuva yıkılmaz tabi eşine ve yaşadığınız aşka hala değer veriyorsanız..
Evet şu konuda da haklısınız gençliğin verdiği fevrilikle ve duygusallıkla ailelerin onayı olmadan evlenmişsiniz ama ailelerde biraz aklıbaşındaysa sizlere sahip çıkıp destek olabilirler sonuçta sizler evlatlarısınız insan yeri geliyor darda ki komşusuna bile destek oluyor..
ama olmuyorsa da çok zorlama eşinlesırt sırta verip atanmaya çalışın çocuğu sakın atanmayan yapmayın canım.Hayatınızın devamında artık planlı davranın bakın o zaman her istediğinizi alırsınız sahiptir olursunuz.Yeter ki kendinizden emin olun ve çabalayın.

kaçmak ve sonucları....
sadece eşya için boşanılmaz. kp kv içinde boşanılomaz. bir zahmet karı koca calışın evinizi düzün.
ayrıca 2. el eşyada kurtarıcıdır. dumunun düzeldikce herşeyi yaparsın. üzülme. utanma.
keni yaptıgın şedyler için asla utanma. sen sectin.
ve bundan kaçmak içinde en kolay yol boşanmak...belki ama belki gene hatalı adım atacaksın iyi düşün ????

Yazık!!! Öğretmen olacak bir birey için yazı stiliniz çok vasat. İnsan her nerde olursa olsun kendini ifade ettiği yazım tarzına dikkat etmeli. Şu harfleri kısaltma eksik yazma huylarınız beni benden alıyor. Konuna gelince öğrenciyken kaçma derecesine ne getirdi seni? Kovalayan mı vardı derler adama? Aldığınız kararların sorumluluğu sizde kayınvalidenizde değil. O sebepten beklentinizi düşürün. Birde demişsiniz çalışır alırız taktığım o değil diye böyle düşünen biri boşansam mı diye sormaz. Bence siz yokluktan bıkmışsınız

Ben de çok varlıklı bir ailenin kızıyım. Okul bitti sefalet içinde ayaklarım üzerinde durdum. Sırf kendi hayatımı kendim inşa etmek için. Kimsenin çöpüne bile itibar etmemek istedim. Sonra söz hakkı olduğunı düşünüyor insanlar, kendi anne babam bile olsa bu böyle. Evlenmemiştim bekardım. Kendi dünyamı kafama göre kurmak istedim. Bu durumu kaldıramıyorsan boşanmalısın. İnatçı ve güçlü olmak gerekli istediğin hayatı yaşamak için. Bir yolu seçtiysen her şeye katlanacaksın ya da bırakacaksın o yolda yürümeyi.

Çok yanlış düşünüyorsunuz, 19 yaşında sonuçlarını düşünmeden ani bir kararla evlenmişsiniz şimdi de 2 parça eşya için seviyorum dediğiniz eşinizden fevri bir kararla ayrılmayı geçiriyorsunuz aklınızdan, sebebi evliliğinizi 2 parça eşyaya göre değerlendirmeniz, aileler yardım etseydi, eşyalarınız istediğiniz gibi olsaydı eşiniz dünyanın en iyi eşi olacaktı, sizde ayrılmayı düşünmeyecektiniz, evlilik yeminini unutmuşsunuz iyi günde kötü günde hastalık ve sağlıkta.

Kayınvalideniz veya kendi aileniz size yardım etmek zorunda değil, yardım etmiyorlar diye eşinizle kavga etmenizde eşinize haksızlık.

Erişkin bireyler bir yola çıktığında bunun sonuçlarını da yüklenebilmeli, evlendiğimde sizden çokta büyük değildim, düğün yapmadık bir kot bir tişörtle evlendik, ne kendi ailemden ne eşimin ailesinden tek bir toplu iğne istemedik, çift kişilik divan üstüne yaptırdığımız pamuk yatak gelin yatağımdı, ne masa ne sandalye, evimizin tüm eşyaları 3-5 parça sandık çeyizinden ibaretti, ne altına önem verdim ne eşyaya, ne aileler yardım etsin dedim, sadece eşimi sevip ikimizin gücüne inandım, çok geçmedi nikahta takılan altınlarla önce masa sandalye bir dörtlü Ocak aldık, eşim arı gibi çalıştı koltuk takımı yemek odası takımı derken ne eksiğimiz varsa aldık, ki ben evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım, eşim bebek içinde para biriktirdi, özel odada olabilecek en güzel şekilde doğumumu yaptım, 23 seneyi dolduruyoruz, evimiz arabamız, Aslan gibi boyumuzca bir kızımız, evimizin tüm eşyaları ne istediysek sahibimiz çok şükür, en önemlisi aşkımıza sahibiz, eşim 46 ben 45 yaşındayım ama gelin görün ki aşkımız hala 23 sene önce el ele yola çıkan o genç çiftinki kadar taze.

Seviyorsanız azmedin, kayınvalide banyosunu yaptırıyormuş, eşya alıyormuş, kimse yardım etmiyormuşlara takılmayın, ama diyorsanız ki ben böyle sevemem, bunlara katlanamam o zaman ayrılın.

+1

Benim birkaç tanıdığım insan var, gelinime ev beğendireceğim diye aylarca gezen. Ev peşinatı fiyatına altınlar takan. Perdesinden halısına, iğnesinden ipliğine gelinine beğendirerek, en iyisinden alan. Bunlar bizim görevimiz,ne yapıyorsam evlatlarıma yapıyorum, mutlu oluyorum derlerdi. Gönül ister ki böyle şeyler gelsin başımıza. Ama malesef ki " hayaller hayatlar " diyorum başka bir şey demiyorum. Boşver benim kimseye minnettim eyvallahım yok mesela, öyle düşün. Kendileri bana sormadan alıp koymuşlar uyduruk eşyaları. Çoluk çocuk gelse hiç dikkat etmem, hiç acımam. Hatta benim çocuklar yırttılar bile çoğunu, halılar hurdaya çıktı. Banane derim keyfime bakarım.

Ben de yeni evliyken ev eşyaları yarım yamalaktı. Böyle geçici bir düzen gibiydi, bariz bir biçimde. Biz para biriktiriyorduk, tv sehpası, mutfak dolabı, vestiyer için. Kp, kv, kayın 'öğrenci evi gibi eviniz var' diye dalga geçtiler yıllarca biliyor musun?

Şu gencecik yaşta herkesi karşısına alıp kaçan kızların ortak sorunu ilerde mutsuz olmak. Keşke acele etmeyip önce okulunuzu bitirseydiniz,ozaman kayınvalideye muhtaç olmazdınız. Kadın zaten belli bir yaşa kadar eşinizi getirmiş biraz da kendisi için yaşamak istiyor.Kusurabakmayın ama kaçarken onlara sormadınız dolayısıyla ne yapacaksanız kendiniz yapın. Ayrıca eşya yüzünden evlilik bitirilmez zamanı geldiğinde istediğinizi alırsınız,geç olsun güç olmasın.

Boşanma sebebini soranlara ev eşya maddiyat birde düğünüm hiç istediğim gibi olmadı mı diyeceksiniz. 19 yaşında kaçarak evlenmişsin şuan kaç yaşındasınız bilmiyorum ama şimdi de koşarak boşanmak istiyorsun. Belliki hayatın zorluklarını sadece ev eşya olarak görüyorsun ama öyle değil.

Eşin iyi biri mi ? Huyu güzel mi o zaman kv yi boşver beraber çalışın birlikte yavaş yavaş kurun düğünde yaparsanız evlilik yıl dönümünde yaparsanız ilerde senin dilin uzun olur evet kaçtım ama hiç bir şeyim yoktu kimse almadı yardim da etmedi kendi dişimize tirnagimizla yaptık dersiniz o zaman kim ne diyebilir sanki dünyada tek kaçan sensin bunu kendine dert etme maddiyat gelir huzur gelmez .

Ah bitanem kaynananin huyu bu soylemeyle olmazki koca kadin onu oyle kabullen,hicc takma birsey bekleme benim ailemde ayni kv dede esimi somurur hep napalim degismezlerki
Bak ne guzel hala okuyormussun sabirli ol ogretmen oldugunda hrrsey cok guzel olacak sabrın sonu selamet herseyin olur once sağlık ve huzur olsun
Sukurki herseyimiz var ama esimle cook zitiz esinle anlasabiliyorsan takilma kv ye her anini guzel yasa dua et
Gecicek bu gunler tek hedefin okulu bitirip atanmak olsun canim benim

Malesef hata yapmışsın kaçarak yapılan evlilikler mutluluk getirmiyor istemzaten bu yas evlenme yaşı değil tabi ki zor gelecek bu sorumluluklar.İnşallah düzene girer ve huzurlu olursun

Eşimin bekar evinde 2 ay çekyatta yattık. Altın iyice yükseldi satıp eşyalarımızı aldık, borçlarımızı ödedik. KV bana niye eşya almadı demedim demem de.

Kaçarak evlenen biri yeni gelinlerin evi şıkır şıkır diye düşünmesi tuhaf.. baştan bilmiyor muydunuz? Neticede iki tarafta istememiş niye size destek olsunlar ki?? pişmansan uzatma bence.. neticede sürekli bu şekilde ömür geçmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…