- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
- Konu Sahibi Kek_hikayesi
-
Evet başta biraz duygusal davranmışsınz bir hata yapmışsınız bari şimdi biraz mantıklı düşünün bir eşya için,düğün için yuva yıkılmaz tabi eşine ve yaşadığınız aşka hala değer veriyorsanız..Insan hata yapamaz mi ki 19 yasindaydm daha mantikli dusunebilme yasim degildi buna ragmen cocuk yapmadim dedim o cocuk rahat yasasin herseyi tam olsun biz eksiklerle evlendik o evlenmesin kim istemez ya daha genc kzim ben bencil dusunuyorum belkide ama boyle dusunuyorum yeri geliyor cocugunâ kiyafet aliyosun da kendin giymigozun evlendin hadi sen basinin caresine bak diye bir mantik mi var
herseyin iyisini guzelini k.v.dem aliyor bize estayi paramiz yok diye almadi ama kadin kendi evinin mutfagni banyosunu sifirdan yaptrdi ara ara esimle bu mevzulardan kavga ediyoruz
kaçmak ve sonucları....Merhabalar hepinize bu hesabi yeni actm sabah oldu uyuyamadm icimi buraya dokiyim dedi
Biz esmle kacarak evlendik ikimizde ogrenciydik sonra esim ise basladi kayinvalidemle oturrken ayri eve ciktik ondan bundan buldugumuz esyalarla oturuyoruz evde ve kaynvalidem normalmis gibi birde misafir getirmeye calisiyor evime itabiyorum butun yeni evlilerin evleri simir sikir benim boyle hani yine zoruma gitmez calisir alrz elbet ama herseyin iyisini guzelini k.v.dem aliyor bize estayi paramiz yok diye almadi ama kadin kendi evinin mutfagni banyosunu sifirdan yaptrdi ara ara esimle bu mevzulardan kavga ediyoruz cok uzuluyorum kacarak evlendim diye butun yuku ben tasimak zorundamiyim smdiki aklm olsa kacmazdm herkesi. Dugun fotografi varken bnm dugunum hic istedigim gibi olmadi yanlis ustune yanls yaptm esimi sevdigimden yaptm bana akil verin bosansam yeni bir hayata baslasam diyorum bazen cnku varlikli bir kizdim bunlarin hic birine katlanmak bana gore degildi ben hep toz pembe gormusum sanrm her seyi esim yanimda olsun yeter diyordum bir de
Yazık!!! Öğretmen olacak bir birey için yazı stiliniz çok vasat. İnsan her nerde olursa olsun kendini ifade ettiği yazım tarzına dikkat etmeli. Şu harfleri kısaltma eksik yazma huylarınız beni benden alıyor. Konuna gelince öğrenciyken kaçma derecesine ne getirdi seni? Kovalayan mı vardı derler adama? Aldığınız kararların sorumluluğu sizde kayınvalidenizde değil. O sebepten beklentinizi düşürün. Birde demişsiniz çalışır alırız taktığım o değil diye böyle düşünen biri boşansam mı diye sormaz. Bence siz yokluktan bıkmışsınızEvet okula devam ediyorum ogretmen olucam insallah. Konu esya da degil aslnda bir zor oluyor ne biliyim hani cocugun seker ister paran yoktur alamazsn cocuga da yok basl diycen oyle birsey iste yuz yuze bakiyosun evlerne gelip gidiyosu. Diyorum bu cocugun annesi bu hic mi oglunu dusunmez ne yiyiyor ne iiyor diye belkide bn annemlerde boyle gordum aile yapisi uyusmadigi ucin zor oluyor kactgmzda q9 yasndaydim smdi 22 ama surekli onume geliyor bu mevzular artk sanki herseyi gogusleyecek guum kalmamis gibi geliyor
Merhabalar hepinize bu hesabi yeni actm sabah oldu uyuyamadm icimi buraya dokiyim dedi
Biz esmle kacarak evlendik ikimizde ogrenciydik sonra esim ise basladi kayinvalidemle oturrken ayri eve ciktik ondan bundan buldugumuz esyalarla oturuyoruz evde ve kaynvalidem normalmis gibi birde misafir getirmeye calisiyor evime itabiyorum butun yeni evlilerin evleri simir sikir benim boyle hani yine zoruma gitmez calisir alrz elbet ama herseyin iyisini guzelini k.v.dem aliyor bize estayi paramiz yok diye almadi ama kadin kendi evinin mutfagni banyosunu sifirdan yaptrdi ara ara esimle bu mevzulardan kavga ediyoruz cok uzuluyorum kacarak evlendim diye butun yuku ben tasimak zorundamiyim smdiki aklm olsa kacmazdm herkesi. Dugun fotografi varken bnm dugunum hic istedigim gibi olmadi yanlis ustune yanls yaptm esimi sevdigimden yaptm bana akil verin bosansam yeni bir hayata baslasam diyorum bazen cnku varlikli bir kizdim bunlarin hic birine katlanmak bana gore degildi ben hep toz pembe gormusum sanrm her seyi esim yanimda olsun yeter diyordum bir de
+1Kayınvalideniz size değil de kendine eşya alıyor diye eşinizle niye kavga ediyorsunuz anlamadım. Size eşya almak zorunda değil, kaçarken ona sormadınız sonuçta. Sadece kaçmak da değil mevzu evlendiyseniz tabiki de tüm yük, sorumluluk eşle ikinize ait olacak, kimse sizin yükünüzü sırtlamak zorunda değil.
Hayat toz pembe değil, malesef sorumluluk alacak bilince gelmeden evlenmişsiniz, zorluk da çekince eşinize olan sevginiz bitmiş sanırım. Okula devam ettiniz mi bilmiyorum etmediyseniz okulunuzu bitirin. Meslek edinin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?