Güzelim yaninda kardeşin olmasa da annenle birlikte yaşamak zorunda değilsin .Eminim henüz genç eli ayağı tutan bir kadındır annen de...ama annemin oğlu,annemin evlendiği adamin oğlu diye sürekli tarif ettiğin kişi -durumdan hoşnut ol veya olma - senin kardeşin.Annenin baban vefat edince evlenmesi ,sizi bırakması onun suçu değil...bunları annen yaptiFarkinda olsam da,istemiyorum babasina cekmis
Tm haklisin ama insan kabullenemiyorGüzelim yaninda kardeşin olmasa da annenle birlikte yaşamak zorunda değilsin .Eminim henüz genç eli ayağı tutan bir kadındır annen de...ama annemin oğlu,annemin evlendiği adamin oğlu diye sürekli tarif ettiğin kişi -durumdan hoşnut ol veya olma - senin kardeşin.Annenin baban vefat edince evlenmesi ,sizi bırakması onun suçu değil...bunları annen yapti
Gencecik insan kendi başına kardeşinle yasarlar.Bence esin senin KV ile aynı apartmanda oturmaktan duyduğun rahatsızlık nedeniyle anneni size davet ediyor.Tasinmak isteyeme diye ...neden KV ile aynı binada oturuyorsun? Size ev filan mı verdiler?Genc cok sukur 55 yasinda
Ise girecektim cocuga baksin diye tasindik ama vazgectik su an icin calismamdanGencecik insan kendi başına kardeşinle yasarlar.Bence esin senin KV ile aynı apartmanda oturmaktan duyduğun rahatsızlık nedeniyle anneni size davet ediyor.Tasinmak isteyeme diye ...neden KV ile aynı binada oturuyorsun? Size ev filan mı verdiler?
Anneniz boşanıyor mu? Neden gelip kalsın. 12 yaşındaki kardeşinize (baba baska olsada yine annenizin çocuğu) de bu kadar karşı olmanıza babaya olan kininize bağlıyorum, yoksa akıl ali ak is değil
Simdi gordum. Sizi anliyorum. Babanin kaybini kabul etmek zordur. Cocuk yastaydiniz muhtemelen. Annenin evlenmesi objektif bir zeminde dogru olabilir ama cocuk icin cok kolay bir sey degil. Bu yikimin yasandigi surecte anneden yeterli onarici destegi, sevgiyi tam alamadiginizi yeni esle de saglikli bir bag kurulamadigini sezdim. Su halde anneye kosulsuz, sifir puruzle kucak acmak elbet mumkun degil. Yeni kardesi benimseyememenin altinda da bu duygu yatiyor olmasin?Ayrildi annem.iyi biri degildi evlendigi 15 sene falan evli kaldilar
12 yaşında ki çocuk için ne kadar kötü bir cevap. bence siz babasını sevmediğiniz için o çocuğu sevmiyorsunuz onun bir günahı yok oysa kiFarkinda olsam da,istemiyorum babasina cekmis
Dogru soyluyorsun cok begendim yorumunuSimdi gordum. Sizi anliyorum. Babanin kaybini kabul etmek zordur. Cocuk yastaydiniz muhtemelen. Annenin evlenmesi objektif bir zeminde dogru olabilir ama cocuk icin cok kolay bir sey degil. Bu yikimin yasandigi surecte anneden yeterli onarici destegi, sevgiyi tam alamadiginizi yeni esle de saglikli bir bag kurulamadigini sezdim. Su halde anneye kosulsuz, sifir puruzle kucak acmak elbet mumkun degil. Yeni kardesi benimseyememenin altinda da bu duygu yatiyor olmasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?