Eşimle ilgili sorun

Konuyu okuyayım dedim, şu müziği paylaşanlar durumu ciddiye almayıp alay konusu ediyorlar 7 yıllık bir birliktelik var ve hamile olan bir kadın soru sormuş “bir derdim var” başlığı altında dalga geçmek doğru mu? Başınıza gelse benzer bir durum hoşunuza gitmez. Zaten üzgün bir de alay konusu olmak iyice strese sokabilir.
Burda hicbir şeyi ciddiye almayıp milletle dalga geçen ciddi bir ergen kesim var o yüzden cok ciddiye almıyorum bazen burayı, ota boka boşan, cocuk neden yaptın diyenlerde dahil ergen kesime 🫢🫢

Koca koca insanların şaka anlayışları biraz farklıymış

yani şimdiye kadar ben hiç duymadım erkek erkeğe ısırdığı konuyu vs. bayan da bayanı ısırmaz. yani 30 yaşına gelmiş çocukluk çağından yaklaşık 20 yıl önce çıkmış kişilerin yapacağı şey değil bu. sizin gibi çok üzülür ve ardını aramaya bakardım. sizi niye kimse isirmiyor ya da bizi? yemin ediyorum bu erkekler kafayi yemişler. erkekler kapatılsın pislik sürüleri. ne yapacaklarını şaşırdılar yahu

Isırık hemen geçen birşey ayrıca bir erkek bir erkeği kolay kolay ısırmaz kavga etmediği sürece.

İyi geceler kızlar. Eşim bugün işten geldiğinde kolunda ıssırık izi vardı. Bu ne diye sorduğumda arkadaşımla şakalaşırken ısırdı dedi ve tepkime abartıyorsun dedi siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?
Pipisinin ucunda değilse sorun olmaz.

İyi geceler kızlar. Eşim bugün işten geldiğinde kolunda ıssırık izi vardı. Bu ne diye sorduğumda arkadaşımla şakalaşırken ısırdı dedi ve tepkime abartıyorsun dedi siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?
Eşiniz aldatmaya meyilli mi ?

Back
X