Eşimle ilgili sorunum

Benim eşim de böyle değişmedi 5 yıllık evliyim değişmiyor da değişmezde. Fazla ısrar edince fesatç dedi sevmiyorsun ailemi dedi çoğaldı gitti bıktım kavga etmekten . Covidin en sevdiğim yanı ailesiyle gidiş geliş yapmamamız oldu şükür diyorum yani bu hale geldim :( şunu unutma ; asla ben çocuğum ve eşim bi aile olamadık hep onun ailesi de oldu işin içinde . Sizde kararınızı ona göre verin değişmiyorlar maalesef

iki aile de cok yakinmis,
1.5 saat mesafe de mesafe degil ki, esiniz neden ayrica izin aliyor.

iki ailede de kalmasaniz gunubirlik gidip donseniz olur bence.

ama siz kendi ailenizde kalmak istiyorsaniz esinizin de istegini mazur gormeniz lazim, bence iki aile de kalinmayacak kadar yakin cunku.

iki aile de cok yakinmis,
1.5 saat mesafe de mesafe degil ki, esiniz neden ayrica izin aliyor.

iki ailede de kalmasaniz gunubirlik gidip donseniz olur bence.

ama siz kendi ailenizde kalmak istiyorsaniz esinizin de istegini mazur gormeniz lazim, bence iki aile de kalinmayacak kadar yakin cunku.
Eşimin işi nedeniyle izni genelde haftada 1 gün ayda Bi sefer de 3 gün falan olabiliyor zaten hrr hafta kv gittiğimizden benim annemlere fırsat olmuyo yakın 1.5 saat ama kp olmadığı için iki evinde alışverişi vs bizim üstümüzde işleri bitmiyor 2 yada 3 ayda Bi gittiğimiz için bende kalmak istiyorum bu pandemi den öncede böyleydi. Eşime anlatıyorum zaten kaç ay da bir gidiyoruz niye idda ediyorsun dönerken sizinkilerde kalıyoruz bide diye ama anlamıyor kv daha yakın ihtiyaçlarını götürüp geri dönmek mantıklı ama beyefendi illa kalacak

Benim eşim de böyle değişmedi 5 yıllık evliyim değişmiyor da değişmezde. Fazla ısrar edince fesatç dedi sevmiyorsun ailemi dedi çoğaldı gitti bıktım kavga etmekten . Covidin en sevdiğim yanı ailesiyle gidiş geliş yapmamamız oldu şükür diyorum yani bu hale geldim :( şunu unutma ; asla ben çocuğum ve eşim bi aile olamadık hep onun ailesi de oldu işin içinde . Sizde kararınızı ona göre verin değişmiyorlar maalesef
İnsan gerçekten üzülüyor. Bizler aileni sil onlar hayatında yokmuş gibi davran demiyoruz sadece önceliğin kendi ailen olsun annen babanla da ona göre zaman geçir diyoruz ama tabi anlayana

Ne tarz mesajlarim kimi rahatsiz ediyormus o kismi anlayamadim? Size daha once de yazdim, corona ayagini kesmeli esinizin. Bunu bahane degil onemli bir sebep olarak sunmalisiniz.
Ben coronadan önceden de şikayetçiydim bu durumdan corona çıktı diyorum bunu bahane olarak gördüğümü onu uzaklaştırmak istediğimi falan düşünüyor galiba aklınca

Eşimin işi nedeniyle izni genelde haftada 1 gün ayda Bi sefer de 3 gün falan olabiliyor zaten hrr hafta kv gittiğimizden benim annemlere fırsat olmuyo yakın 1.5 saat ama kp olmadığı için iki evinde alışverişi vs bizim üstümüzde işleri bitmiyor 2 yada 3 ayda Bi gittiğimiz için bende kalmak istiyorum bu pandemi den öncede böyleydi. Eşime anlatıyorum zaten kaç ay da bir gidiyoruz niye idda ediyorsun dönerken sizinkilerde kalıyoruz bide diye ama anlamıyor kv daha yakın ihtiyaçlarını götürüp geri dönmek mantıklı ama beyefendi illa kalacak

neden boyle zor bir duzen kurdunuz ki,
esinizin annesi cok mu yasli, oyle ise haftada bir gidip gormek istemesi normal, ama surekli kalmak istemesi bence normal degil. Bir de gidip annesi ile vakit gecirsin gelsin, alisverisi falan online halletseniz en azindan daha kaliteli zaman gecirilmis olur gorustugunde.

siz de esiniz olmadan gidip kalabilirsiniz ailenizde.

tabi ki ailelerde kalinabilir de, bana fazla zorlama geliyor, 1.5 saatlik yerde kalacagima yolu ceker mis gibi kendi yatagimda yatarim.

ama sizin ailenizde kalindiginde esinizin de ayni talepte olmasi bana anormal gelmiyor onu ekleyeyim. Size ayda bir gidilmesi de bunu degistirmez.

Korona sebebi ile belki farkli ayarlamalar mumkun degildir onu bilemeyecegim,
ama ben yerinizde olsam kendim giderim aileme, esim almaya gelir biraz oturur doneriz. Yine onun ailesine de ben her zaman gitmem (eger gitmek istemiyorsam tabi ki). bu duzene alistiririm herkesi.

neden boyle zor bir duzen kurdunuz ki,
esinizin annesi cok mu yasli, oyle ise haftada bir gidip gormek istemesi normal, ama surekli kalmak istemesi bence normal degil. Bir de gidip annesi ile vakit gecirsin gelsin, alisverisi falan online halletseniz en azindan daha kaliteli zaman gecirilmis olur gorustugunde.

siz de esiniz olmadan gidip kalabilirsiniz ailenizde.

tabi ki ailelerde kalinabilir de, bana fazla zorlama geliyor, 1.5 saatlik yerde kalacagima yolu ceker mis gibi kendi yatagimda yatarim.

ama sizin ailenizde kalindiginde esinizin de ayni talepte olmasi bana anormal gelmiyor onu ekleyeyim. Size ayda bir gidilmesi de bunu degistirmez.

Korona sebebi ile belki farkli ayarlamalar mumkun degildir onu bilemeyecegim,
ama ben yerinizde olsam kendim giderim aileme, esim almaya gelir biraz oturur doneriz. Yine onun ailesine de ben her zaman gitmem (eger gitmek istemiyorsam tabi ki). bu duzene alistiririm herkesi.
Kv genç 48 yaşında online alışveriş yapamıyoruz kendisi köyde kalıyo. Öyle Bi zihniyetleri var ki maalesef tek gitse bu sefer kavga mı ettiniz niye sen gelmedin diye benim üstüme gelirler bu sefer onlarla da tartışma içerisine girerim. Bi diğer dediğiniz benim kalmak istetip onun da istemesi tabiki normal ama şöyle normal anlatıyım. Bi aile hayatımız olsun tatillerinde beraber vakit geçirelim tabiki çok istiyorsa ayda Bi sefer gideriz hadi ısrar etti Bi gün kalalım ama kp telefon ediyo ben yokum sizde iki ev masrafı yapmayın köye gidin soğuk hem doğalgaz vs diyo. Eşim zaten her hafta gitse kalsa ses etmez belki benim kızmayacağımı bile hadi gidelim yazın geliriz evimize bile der. İnsanın evi yatağı herşeyi yani tektir ben oraya gidince orda kalalım buraya gelince burda istemem iş sadece eşimde bitiyor

Kızlar gerçekten düşüncelerinizi önerilerinizi merak ediyorum. Ben Kırşehir de yaşıyorum kendi ailem ankarada 1 bucuk saatlik mesafede eşimin ailesi kırsehirin Bi ilçesinde onlarda 20 dakikalık mesafede.
Eşimin 3 gün izni vardı işyerinden annemgile gidelim dedik 2 gün kaldık 1 gün de evde geçirelim dedik her ankarada gitmemizde her hafta tatillerinde kv gile gideriz. Ankaradan gelirken yolumuzun üstü uğrayalım dedi tamam dedim evde geçireceğimiz 1 günü de kv yanında geçirdik eve geldik işe gitti. Çok bunaldım artık bşrsey desem kavga çıkıyo sırf annemlerde kalıyoruz diye onlarda da kalıyoruz babası başka şehirde çalışıyor evde kayınvalidem birde görümcem var küçük. Babası bile aradığında sürekli annengile gidiyo musun bende yokum orda kalın istiyorsanız masraf yapmayın yaz gelene kadar en azından diyo o gün bile uzak Bi mesefa değil evimize gelebilirdik çok üzülüyorum artık Bi fikri yapmam gereken birsey var mı bilmiyorum 😔 zaten kayınpederim yok diye gidiyoruz alışverişlerini yapıyoruz hiçbirseylerini eksik etmiyoruz vakit geçiriyoruz ama her hafta ararlar izninde geliyomusunuz falan iyice şaşırdım napacağımı
O kadar iyi anlıyorum ki. Bu erkekler evlenince bi anneci babacı Oluyo. Evlenmeden annesinin yanında durmazdı eminim sokaktan içeri girmezdi. Şimdi annemde annem. Sanırım ailesi onları ihmal ediyolar diye düşünmesin diye böyle yapıyo. Güzellikle de konuşsanız anlamaz böyleleri. Kalmayalim canıma tamm canim demezler. Anca kavga istiyolar kavga edincede konu çook başka yerlere gelir o da senin ailene gelemz sende onun. Eğer bunu göze alıyorsan söyle içindekileri baktın olmuyo girmiyorum de çek resti kafan rahat oh miss. O çalişirken sen niye ailesinde kalasin ya çocuk musun

Back
X