esimle ilgili suphelerim

bu, içki içildikten sonra ortamın sulandığını, ablanın enişteye, arkadaşın arkadaşa sarktığını okuduğum 3. konu.
onlara da yazmıştım.
içmesini bilmiyorsanız içmeyin!
ne münasebet ben uyuyacağım, arkadaşım kocamla balkonda sohbet edecek.
benim 20 senelik arkadaşım var. artık kardeşim gibi.
eşimle de kardeş gibiler. ama bu şartlarda bile olmaz yani, ne arkadaşım kalır ben uyuduktan sonra, ne eşim onunla balkonda oturur.
bir arkadaş yazmış ya şartları kendiniz hazırlamışsınız diye. doğru..

tavsiye olarak da.

Allah korusun şüphelendiğiniz gibi bir sonuçla karşılaştığınızda , boşanmayı göze alacaksanız kurcalayın, takip edin.

yok ben boşanamam diyorsanız ( hamilesiniz de, sanırım kararınız bu yönde olur ) mümkün mertebe elinizi ayağınızı çekin o arkadaşınızdan , eşinizi de uyarın sakince.
"benim hoşuma gitmiyor artık bu derece yakınlık, ortamını da sevmiyorum, biraz uzak duralım" deyin.
çağırırsa gitmeyin, gelmek isterse bir bahane bulun.
eşinize hiç söylemeyin "çağırdı" diye bile.
gerçekten de çıkarın hayatınızdan.

o kadınla daha fazla görüşmeyin bence...
takibe devam tabi..

Kadının hali durumu ortada..Kendinde diyorsun çevresi dahil biraz rahatlar diye.En güzeli arkadaşınla bir daha görüşmemek...Şüphelerinde yüzde 90 yanılmıyosundur..

Aralarında bişey olsa bile daha yeni gelişiyor hemen önlemini al esini sert bi dille uyar tlf sürekli gizli gizli kontrol et arkadaşınla görüşmeyi kes benim karşı komsum esimle samimi olmaya çalışıyordu eşim farkına bile varmadan ben bi bahane buluo kadinla görüşmeyi kestim eşime de dedim sakin ona slm bile verme ben küstüm ona sende konusma esim slm bile vermez

Arkadaşınla görüşmeyi kes!!
Eğer eşin buna karşı geliyorsa ozaman bişi var demektir..

Herkes diğer kadını suçlamış ama eşinizde ak kaşık değil kimin ortam yarattığını bilmiyoruz sonuçta.
Arkadaşınızla aranıza mesafe koyun hatta görüşmeyi tamamen kesin. Eşinize üstü kapalı bir uyarı yapın anlasın ayağını denk alsın.

Reactions: anu
Ben baya paranoyak biriyim ilk iş dökümanlara bakardım ki çok kolay bir şey bu...

Artı kesin bir dille ifade ederim kesinlikle görüşmeni istemiyorım sonuçları ağır olur diye .

Allah kolaylık versin arkadasım zor...

Bakın ne güzel yazmışsınız "arkadaşımın çevresinden hoşlanmam, sürekli sevgili değiştirirler" diye , öyle bir bayandan size arkadaş da olmaz, düşman da olmaz, bir ihtimal eşiniz doğru söylüyor olabilir ama o bayana sakın güvenmeyin, eşinize de gerekli restleri çekin !

Daha suphesi acabasi mi kalmis herkes hamilesin diye bu kadar ilimli bence zaten balkonda sabahlama olayi basli basina bi olay o bile bana gore bosanma sebebi de neyse digeri resmen kocan baska bi kadinla msjlasiyor hala yanlis anlama filan mi kalmis iste sen misil misil uyurken flort etmisler simdinde sevgililer sen sormuyor musun kocana sanane kalkmislar mi etmisler mi elin kadinindan
Ya ailenin yanina git dusun iyice bencr dogumdan sonra ayril yada burnunu iyice surt tas ustunde tas koymam vallahi
hamileyken bunu yapan adam neyse...
Ustelik icki icen sevgili degistiren bu hafif mesrep kadinla degil arkadaslik yolda bile yurunmez benden soylemesi

Zaten sadece alkol alan, icki icen insanlar eslerini aldatiyor degil mi? Alkol almayan herkes namuslu ahlakli, sadik... yahu allah askina ihanete alkolu, yalnizligi, zarti zurtu bahane etmeyin, bir adam/kadin bir halt yiyecekse ha cilingir sofrasi ha kahvalti sofrasi farketmez, yer!

Neyse, bence cozum arkadasinizda degil esinizde, oturup ciddi bir sekildr rahatsizliginizi anlatin, gerekirse dokuman isteyip aramalari var mi kontrol edin. Gerci artik herkes watsapptan falan yazisiyor ama kontrol ederdim ben olsam yine de. Olayin aslini ogrenince ne yapacaginiz size bagli, bana gore ihanet asla affedilemeyecek bir suctur, zaten seven insanin ihanet edebilecegine ihtimal vermiyorum, gercekten boyle bir sey yapmissa esine olan sevgisi bitmistir bu bile o evliligi bitirmek icin fazlaca gecerli bir neden.

Sizi huzursuz eden ortamlardan uzak durmanız ailenize gerçek huzuru getirecektir. Biz, eşimn kuzeni,eşi ve benim eşim çok güzel bi dörtlüydük taa ki onların kıskançlıklarını ve huzurumuzu ne kadar bozduklarını farkedene kadar! Akraba makraba demedik bıçak gibi kestik ve o günden beri eşimle kavga dahi etmedik ve evimizde inanılmaz güzel bir huzur var.. Bi insanın hayatına yapacağı en büyük iyilik huzur bozanlardan uzak durmaktır.

Çok güzel anlatmışsız doğrusu bu

arkadaşınla irtibatı kes eşine de bi ayar ver ondan sonra takip et neler olduğunu

uykusuzluktan gebersemde sabaha kadar otururum yanlarında valla

3.5 yıldır evliyim eşimin ailesi ve kendi ailem dışında kimse kalmadı evimizde.Gitsin otelde kalsın yada benim bildiğim bayanlar gündüz çayına gelir akşam eş gelmeden gider evine evlendik en büyük arkadaşım eşim.Eşimde arkadaşlarıyla dışarda görüşür genelde kendi iş yerinde

Bosanmis bir kadinin su mesajinizi gördüğünde hissedeceği şeyleri hic düşünmeden yazmissiniz..
yazarkende aklıma geldi ama yazmiş bulundum konu sahibinin arkadası içkili ve bekar yani eşiyle arkadası atesle barut gbi anlaminda yazmk istedim evlenip boşanmiş olanlardan ozurdilerim yanliş anlaşildiysam ...

Iyice anlaman gerekiyor , iyice emin olman gerek.
Ayrica o mesajlara bak, bakmasan bur ömür boyu icinde kalir...

Allahim bu suphelere kmseyi yokmasin . bak arkadasm kimseye guvenmeyeceksin ve aile ortamina karsi cinsten kimseyi sokmayacaksiniz inan seytan ozellikle erkekleri durtuyor tabi kadinida. Bu saatn sora akilli olun esinizle sadece kendiniz takilin baska ortamlara girmeyin ve sokmayin.

Böyle içkili ortamlarda g.tü başı dağıtan kadın olur, onu şöyle bir silkeleyip 'hanım yanlış yapıyorsun' dercesine tersleyen de adam olur. Ama adamsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…