• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle ilgili suphelerim

Kesinlikle esinize sormaya falan kalkmayin.. Çünkü direkt üste cikar birde suçlu olursunuz...

Şuan sadece hisler var ortada belki sadece kiskanclik bilemeyiz.. Mantikli düşünerek ve sakince izlemeye alin.

Cidden çok zor ve berbat bi durum. Oncelikle yaziklar olsun öyle arkadaşa. Tüm bagini kopar. Hatta yuzune esinle yakinligindan rahatsız olduğunu da şöyle utanir belki. Eşine gelince. Msjlarini e maillerini facebookunu karistir. Buna hakkin var heleki böyle durumda. ancak bu şekilde emin olabilirsin. Takip et yada ettir. Bence ates olmayan yerden duman cikmaz, kadin hissiyatina guvenirim. Şahsen bende 2 kere boyle bir olaya maruz kaldim hissetmistim. Ortada kotu birşey yoksa bile genede esin suçlu bence. Bilmiyormu kadınlarla mesafesini nnasil koruyacagini evli bir adam olarak ? O kadinlada aklin varsa tüm bagini koparirsin. Hamile insani uzecek en ufak davranistan kacilir benim bildiğim, biz öyle gorduk. İnsanlar bi garip olmuş ya, bu site bana en iyi bunu öğretti. Kiyamet geliyor herhalde. Neyse..

ben asla eşimle arkadasımı aynı ortamda bulundurmayı bırak taniştirmam bile heleki arkadasım içkşci ve eşşnden ayrılmiş biriyse ...

Bosanmis bir kadinin su mesajinizi gördüğünde hissedeceği şeyleri hic düşünmeden yazmissiniz..

Of ya umarım yanlış hissetmişsinizdir.Eşinize diyecek bir şey bulamıyorum , o arkadaşınızla da görüşmeyin artık nerede nasıl davranılacağını bilmiyor.

Bosanmis bir kadinin su mesajinizi gördüğünde hissedeceği şeyleri hic düşünmeden yazmissiniz..
Aynı şeyi aynı anda düşünmüşüz.Talihsiz bir yorum olmuş gerçekten.Biraz empati yapabilsek yorum yazarken sorun kalmayacak zaten hiç.

Esinizi ickili ortamda arkadasim dediginiz kadinla birakip uyursaniz ....bazi seyler gevserse boyle olur yapacak tek sey mesafe koyup gorusmeleri yavastan bitirmek

şeytan diye bir şey sonuçta, bazen eşinizi çok sevsenizde sadakatli erdemli düzgün biri olsanızda bir bakış bile aklı kurcalayabilir.o yüzden böyle fırsatlar oluşturmamalı.başta sakınca görmezsin ne var bunda arkadaşımız bizim dersin ama dünya üzerinde kimse melek değil.ben eşime sadığım sabahlara kadar bir kadınla içki içerim dostça muhabbet ederim içimden de hiç kötülük geçmez denmemeli.belki hiç bir kötü niyet olmaz sonuna kadar fakat her zaman olma ihtimaline karşı da dikkatli olunmalı.bu kadar birbirini seven anlaşan hiç aldatmaz aldatılmaz denilen nice insanlar bir anlık gafletle aldattılar aldatıldılar.gaflet anlarına sebebiyet verecek ortamlardan uzak durmalı.

Evde içki olayı yanlış kadınlı erkekli,siz uyku duzeninizi bilirsiniz .Dışarıda yemeğe cikszydiniz.
Ay sinir oldum şimdi.Evsahibesi uyursa, kadının ne işi var ayıp bilinmiyor artik.
Kadın erkek arkadaş grubu içki ictimi hep böyle sorunlar yaşanıyor.

Bazen bu fırsatları kendi elimizle sunuyoruz eşlerimize.acaba gece arkadaşınla eşin içerken siz neden arkadaşınızın kızıyla uyuma ihtiyacı duydunuz?

şu içki olaylarından bu yüzden nefret ediyorum.bir konu okumustum eşiyle ablası sürekli beraber içip birbirlerine şarkı söylüyorlarmış.tabi kız kardeşte normal olarak çıldırıyor.

Arkadaşıma nekadar güvensemde asla eşimle aynı ortamda yalnız bırakmam.eğer hamileysem ve yatmam gerekiyorsa kocamda yanımda olur.arkadaşınızda içsin sabaha kadar

2 defa beğenemiyorum . Tam anlamıyla cevp budur. Teşekküler.

bu olayın üzerinde fazla durmadan takibe alın

ilk sayfada yazılan yoruma katılıyorum
ne olursam olayım
eşimi arkadaşımla bırakıp , uyumazdım asla

Ya insanların bu derece sıkifıkı olmalarını anlamıyorum bu ne biçim arkadaşlık helede eşi olmayan bir bayan daha cok dikkat etmesi lazım kendine ama rahatlıkla eşinizle oturup başbaşa bişeyler içebiliyor senin samimiyetini anladımda eşin niye bukadar işin içinde böyle şeyler bana hiç normal gelmiyor herkezin belli bir mesafesi olmalı başta arkadaş dediğin biraz edepli olmalı çok cıvıklaşmışsınız kusura bakmayın ama durum bu

Ben sunu bılır sunu soylerım herzmaanda savundugum budur bekar yada ayrılmıs ne olursa olsun evınızde bukadar rahat kalabılmesıne ızın vermemlısın bence kımse helede bekar yada ayrılmıs evımde kalmasına musade etmem neler okuyoruz burda esının ablasınla bıle yakınlasanlar var. Evımde annem erkek kardesım onun aılesı dısında kımsenın kalmasına musade etmem ben

alkol kullanan arkadaşlar fazla fazla karşı çıkarlar ama ...içiyosan iç arkadaşım geç kocanla iç,neden arkadaşlarınla kocanı bir araya getirip içersinki..alkol muhabbetinin girdiği yerler belli oluyor işte fazla çağdaşlıktan kocalar,karılar elden gidiyor sonra.

Böyle şeyleri okudukca nereye gidiyoruz diyorum. Kimseye mı guvenemeyecegız ya :( eniştesıyle bişeyler yasayanlar arkadaşının kocasına göz dıkenler... :( Allah ıslah etsın. Aranıza mesafe koyun bellıkı bişeyler var aralarında

Merhaba kizlar;ben derdimi sizlerle paylasmak istiyorum cunku suanda nereye danisacagim hakkinda bi fikrim yok ve tek basina karar verip yanlis birsey yapmak istemiyorum. Yakin arkadasim ile esim arasindaki yakinlasma suphelerim... arkadasim esinden ayrilmis 1 tane kizi olan bir bayan ben tanidigimda ayriydi esinden, benimlede esimlede arasi normal sayilacak derecede iyidir fakat icmeyi seven bir bayan..bundan 2 ay once bize yemege geldi baska arkdslarda vardi ickide vardi saat ilerleyince diger misafirler yatti arkdsimin kizi ve bende hamile oldugum icin salonda uyumusuz. Esim ve arkdsmda balkonda sabaha kadar oturmuslar..tabi bu durum beni ickillendirmeye yetti ve uzaktan izlemeye aldim.hamile oldugum icin bu sure boyunca belki ben abartip kotu dusunuyorumdur dedim. Fakat dune kadar... dun arkdsimin dogum gunuydu kardesi kalabalik bir grupla supriz hazirlamisti biz saat 10 30 gibi gidebildik. Arkadasimin cevresinden hoslanmam cok rahatlar ve kendide dahil surekli sevgili degistirirler...giderken esime 1 2 saat kalmamizin yeterli olacagini soylememe ragmen ordan ancak 2 de kalktik esim kalkmak istemedi ve yime icti tabi ben bu duruma cok kizdim eve gelene kadar konusmadim ve eve gelince hemen yattim esim yatmadi.fakat neden o saate kadar oturmak istedigini merak edip sormak icin gittigimde salonda muzigin acilmis oldugunu ve elinde tel gordum kiminle msjlasiyosun dedgimde arkdsima msj attgini soylemek zorunda kaldi.ben msjlara bakmadim fakat kalkip kalkmadiklarini eve gidip gitmediklerini sordugunu soyledi buda benim tum suphelerimi kanitladi.. ben 5 aylik hamileyim ve suanda ne yapabilecegim konusunda kararsizim esim bir hata oldugunu fakat boyle birseyin asla olmadigini soyliyor tabiki yalan. SiZce ne yapabilirim?
Iyi de resmen kendi ellerinizle sunmuşsunuz gibi bişey. Derhal o kadinla arkadasliginizi kesin eşinizi kötü yollara sürüklüyor

Back
X