- 23 Temmuz 2018
- 2.475
- 4.801
- 133
- 35
- Konu Sahibi Glshkartal
-
İlerde keşke yapmasaydım bu adamdan çocuğumu hep çok seveceksin bebeğini ama sevmediğin bir adamdan çocuk yaptığın için çok pişman olacaksınolacaksınAyrılamıyorum sorun da bu ailem beni ona mecbır kılıyor her gün intihar ediyordum hamile olmadan önce artık yapmıyorum çünkü nefes almama sebep tek bir şey var
Sizene sorduğum soru haricinde yargılarınızı kendinizw saklayınHiç inandırıcı değilsiniz.kimbilir eşiniz sizle ilgili neler anlatır
Nedir problem?
Eşiniz pis ve bakımsızmı? Anlayışsızmı? Odunmu?
Size değer vermiyormu?
Sevildiğinizi hissetmiyormusunuz?
Sorunun tam olarak ne oldugunu bulursanız çözümü de kolay olur
Adamla evlenmişsiniz bir de çocuk yapmışsınız
Bence siz kendinizi daha fazla doldurmayın
Aynen öyle çaresizlik hee gün stres eve gelmesini istemiyorum başkasıyla olsa umrumda olmaz yeterki benden istwmesin diyorumBu konu doğru mu değil mi bilmem ama gerçekten böyle şeyler yaşayanlar var. Bizim bir komşunun kızı evlendi hiç istemediği biriyle. Başkasını seviyordu kocası da bunu biliyordu. Kocasından iğreniyordu o da ve nasıl bir çaresizlik ki bilmiyorum 3 çocuğu oldu ikisi ikiz. Ömrünü onlara adayacağını söylerdi hep hayatta başka amacım isteğim yok derdi. Şimdi çocukları baya büyüdüler gerçekten de hayatı onlar kocasıyla eş gibi değiller hiç. Hala iğreniyor. Böyle bir hayat yaşanır mı bilmiyorum çok acı bir şey.
Amin 1 yıllık evliyim swvgi değil ailesi köyde yaşadığı için boşanmak ayıp onlarda ailesinden çekiniyorAllah yardımcınız olsun. Kocanız kaç yaşında ve belirttiniz mi bilmiyorum ne kadardır evlisiniz? Vardır bi çıkar yolu illaki. Başka bi sevdiğiniz var mı ya da hoşunuza giden eşinizle kıyasladığınız başkaları? Anne olmayı seçmişsiniz ama o çocuğun bir babası olduğunu lütfen unutmayın. Adama belli ki saygı duymuyorsunuz ama szi aldatma durumları şiddet durumları yok anladığım kadarıyla. Hal böyle olunca size bi kötülük yapmıyorsa sevilmemek onunn için de kötü bi durumdur. O sizi çok mu seviyor neden ayrılmak istemiyor?
Neden evlendiniz o halde?
Yani zorlamı oldu? Biri kafanıza silah dayadımı evet demeniz için?
Eşyalarınızı özenle seçmedinizmi?
En güzel gelinliği bulmaya çalışmadınızmı?
Zor bi durum yaşıyorsunuz. .. eşinizin olumlu yönlerini görmeye çalışın. Pozitif bakmaya çalışın. Hiç mi iyi yanı yok bu adamın
Ya guzelim cocuk seni iyice cikmazsa sokar. Ailen bulmus anladigim kadariyla es adayini.
İlk gunden berimi miden almiyir adami?
Seni en belirgin nesi rahatsuz ediyor?
Ah kuzum ya ne deyim. Allahim sabrini artirsin.Ailem buldu evet ağız kokusu mesela an başından tikisndim affedersiniz ama bir defa bile dudağımdan öptürmedim ön sevişme olmadan ilişkiye girdik gözümü kapatıyorum ama sonra bitiyor ya istifra ediyorum onun benimle ilşkiye girmeai bile midemi bulandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?