- 20 Ocak 2023
- 227
- 618
- 18
Eee kardeşini istemedi kavga dövüş kaldı dediniz.Onun istediği gelebilir ve arkadaslarım gelebilir ama kardeşlerim asla
Kız kardeşi var eşimin
ikimizde çocuk etkilenmesin diye sustuk ben sigara içmeye cıktım o kahve yaptı falan ben zaten o konusmamı yaptım ve hiç cevap vermedim sonrasındaEee kardeşini istemedi kavga dövüş kaldı dediniz.
zaten 100 tl vermişsiniz atla deve mi sanki. döner ayran etmiyor o paraya artık. ay çok sinir bozucuHiç çalışmadım çünkü ailemin durumu baya iyi kardeşimde muhtaç degıl ben içimden geldıgı için ablası oldugum için verdim
Canimmm yazdığımı okuuu. Kafana göre cevap yazıyorsun. Tane tane yazıyorum.ikimizde çocuk etkilenmesin diye sustuk ben sigara içmeye cıktım o kahve yaptı falan ben zaten o konusmamı yaptım ve hiç cevap vermedim sonrasında
sevmiyorum diyo ama hem sevmeyip yarın birgün babam mal mülk verdiğinde kabul etme ozaman sevmediğin insanların neden şimdiden vercegı malın mulkün hayalını kuruyosun ve ben sen böylesin ozaman sende hayaiyet varsa 1 lirasına dokunmazsın dediğimde tamam lan parama mara yok sana madem diyo
Bahçeli eve taşındık biz yazın havuz kurarız dedik baya büyük olanlardan direk dediği şu Küçük oğlan kardeşim 9 yaşında asla okardeşin gelip havuza girmiycek girerse o havuzu parçalarım p.ç diyo kardeşim içinzaten 100 tl vermişsiniz atla deve mi sanki. döner ayran etmiyor o paraya artık. ay çok sinir bozucu
Salaktım seviyo diyodum yaşım küçüktü toz pembe geliyodu hersey büyüdükce anne olunca anladımBen şahsen çocuk için evli kaldığınıza inanmadım. Adam ilk günden beri böyleymiş. 6 senedir evlisiniz, çocuğunuz 3 yaşında. İlk 3 sene çocuğunuz yokken neden ayrılmadınız?
Bahçeli eve taşındık biz yazın havuz kurarız dedik baya büyük olanlardan direk dediği şu Küçük oğlan kardeşim 9 yaşında asla okardeşin gelip havuza girmiycek girerse o havuzu parçalarım p.ç diyo kardeşim için
Hayır eşimin maddi durumu iyi yardım falan yokNasıl terbiyesizce? İnsan değil bu adam. Evin parasında aileniz yardım etti mi bir de?
sevmiyorum diyo ama hem sevmeyip yarın birgün babam mal mülk verdiğinde kabul etme ozaman sevmediğin insanların neden şimdiden vercegı malın mulkün hayalını kuruyosun ve ben sen böylesin ozaman sende hayaiyet varsa 1 lirasına dokunmazsın dediğimde tamam lan parama mara yok sana madem diyo
Ama kaynanam için kusursuz bir evlat onların hiçbir kusuru olamazmıs zaten boyle yaparak terbiyesiz olmuslarAyy bu adamla ayni evde durmaya tahammul edemez insan.
neden bu adamla birliktesiniz ya. neden yapıyor kadınlar bunu kendine. ben hiçBahçeli eve taşındık biz yazın havuz kurarız dedik baya büyük olanlardan direk dediği şu Küçük oğlan kardeşim 9 yaşında asla okardeşin gelip havuza girmiycek girerse o havuzu parçalarım p.ç diyo kardeşim için
İşim yok mesleğimde yok malesefOkudugum en garip konulardan birigercekten boyle insanlar var mi diye şoka uğruyorum... bir işiniz var mi calisiyor musunuz? Eger oyleyse bu ayıyı cok mu aradin? Calismiyorsan da kendine bir duzen kurup calismaya bak bu ayi ile omur mu gecer
Evet düşünüyodum aylar önceye kadar ve sonra dedim ki gelecegın bu adamla belli degıl neden bu adama bir çocuk daha doğurasınkiProfilinizi inceledim de sanırım 2. Çocuk gibi bir düşünce içerisindesin ki yapma sakın.
Öncelikle çocuğun biraz daha büyüsün kreş, ana okulu tarzı bir yere verip ekonomik olarak kendi gücünü topla, belki eşin o zaman yola gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?