maşallah sabırla aşkla kazanılan bir zafer
bire bir benzemesede benzer duruma bende düştüm
seni tebrik ederim sen ilşkini kurtarmışşın
ben bişey yapmayacagını bildiğim halde bitirdim çünkü şüpheyle yaşayamazdım
tek solukta okudum Allah mutluluğunuzu hiç bozmaz inşallah .. kocaman bi maşallah
bende bir soluta okudum valla hemde iş yerinde acmıştım sayfayı bitirene kadar kalkamadım işlerimide yapamdım valla odaklanıp kalmısım gercekten cok zor sey yasamıssın .. ama sonunun mutlulukla bitmeside ayrı bi güzel.. ben olsam naparım dıye dusundum yapabılırmıydım senın gıbı bilemiyorum .. Allah mutlugunu daım etsın.. yorum bırakamadan gecemedim
Bir solukta okudum hepsini,roman gibiydi...
Şimdi mutlu olmanız ne güzel.Allah bir daha bu kötü şeyleri yaşatmasın size.Birbirinizin kıymetini bilmeniz dileğiyle sevgiyle kalın
ayy sanki ben de yaşadım bunları okurkeen gözlerim dolduu o kadar güzel anlatmışsınız kii. Rabb'im tekrar yasatmasın bir ömür mutlu olun
Eğer yine aynı şeyler olursa söz veriyorum anlaşmalı boşanacağız. Elinden tutup ben kendim götüreceğim avukata yeter ki şimdi bırakma beni dedi.” “Tamam dedim.”
Evime döndüm. Telefonlarımızı değiştirdik. İşten çıktı, tazminatı ödedi. Evi değiştirmeye maddi durumumuz müsaade etmedi. Tetikte yaşadık bir süre. Ama gelen giden olmadı.
Eve döndüğüm gece o kıza mesaj çektim. “Sen benim evliliğimin ilk günlerinde bana kan kusturdun. Bizi ayırmaya çalıştın. Emre’yi benden alamadın. Yılmadın, huzurumuzu aldın. Biz sana rağmen çok mutluyuz. Ağlarken birbirimizin gözyaşlarını siliyoruz. O benim. Bana ait. Allahtan tek dileğim sana beyaz gelinliği nasip etmesin. Benimkini gözyaşına buladın, senin gelinliğin kefenin olsun. “
Bu onunla son iletişimimizdi. Ondan sonra bir daha haber almadık. Ondan sonra evimizden kahkaha hiç eksik olmadı. Ondan sonra kimse kimsenin telefonunu karıştırmadı. Ondan sonra ben hep huzurla uyudum.
Eşime şans verdiğim için şimdi hiiiç pişman değilim. Çok mutluyum. Acaba çocuk mu yapsak cümleleri duyulmaya başladı. Ufak bir sarsıntı geçirdik ama yıkılmadık. Her zaman söylerim;
Unuttumu yaşanılanları? Asla
Affettim mi? Kısmen
Hatırlatıyor muyum? Hayır
Üç maymunu oynuyorum. Yaşanılanlar geçmişte kaldı. Rabbim bizi sınadı ama biz yılmadık. Onun rahmetiyle evimizde huzur içinde yaşıyoruz.
Aşk ve Dram yazınızda doyassıya yaşadım bunu. Olunca oluyormuş işte...Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
vay be kendimi bi anda ayni şeyleri yaşadiğmi zannettim roman gibydi herşey şimdi mutlusunuzuya buna cok sevindm
mutlu sonla biten bir aşk hikayesi bir çırpıda okudum inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz
kızdan haber yok dimi daha sonra rahatsız etmedi umarım?
vay be neler var hayatta.zor günler geçirmişsin.büyük geçmiş olsun..sonuna kadar okudum.acı doluydu
gayet sabırlı bir insanmışsın,gerçi eşinde bırakma demiş her defasında .demese bitebilirdi.onunda payı var bu ilişkide ..
anlatırkende,yazarkende bu sabrı gösterdin bizlere..
mutluluklar cnm
Burda eşinde sana olan büyük aşkını ispatlamış aslında. Senden vazgeçmeyerek. Aşk böyle bir şey işte...
O kadar kavgaların içinden, birbirine sinir olmayan, soğumamış, iletişimi kopmamış bir çift olarak çıkabilmenizde ayrı başarı tabi.
Mutluluğunuz daim olsun.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?