Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

bire bir benzemesede benzer duruma bende düştüm
seni tebrik ederim sen ilşkini kurtarmışşın
ben bişey yapmayacagını bildiğim halde bitirdim çünkü şüpheyle yaşayamazdım

tek solukta okudum Allah mutluluğunuzu hiç bozmaz inşallah .. kocaman bi maşallah

maşallah sabırla aşkla kazanılan bir zafer

Teşekkür ederim.

bire bir benzemesede benzer duruma bende düştüm
seni tebrik ederim sen ilşkini kurtarmışşın
ben bişey yapmayacagını bildiğim halde bitirdim çünkü şüpheyle yaşayamazdım

Şüphe dipsiz bir kuyu. Nasıl olduğunu cok iyi bilirim. Ben nasıl yaptım bilmiyorum, derdi veren Allah dermanını da verdi.

tek solukta okudum Allah mutluluğunuzu hiç bozmaz inşallah .. kocaman bi maşallah

Teşekkür ederim bnnucum

bende bir soluta okudum valla hemde iş yerinde acmıştım sayfayı bitirene kadar kalkamadım işlerimide yapamdım valla odaklanıp kalmısım gercekten cok zor sey yasamıssın .. ama sonunun mutlulukla bitmeside ayrı bi güzel.. ben olsam naparım dıye dusundum yapabılırmıydım senın gıbı bilemiyorum .. Allah mutlugunu daım etsın.. yorum bırakamadan gecemedim

Teşekkür ederim :)

Bir solukta okudum hepsini,roman gibiydi...
Şimdi mutlu olmanız ne güzel.Allah bir daha bu kötü şeyleri yaşatmasın size.Birbirinizin kıymetini bilmeniz dileğiyle sevgiyle kalın

ayy sanki ben de yaşadım bunları okurkeen gözlerim dolduu o kadar güzel anlatmışsınız kii. Rabb'im tekrar yasatmasın bir ömür mutlu olun

Bir solukta okudum hepsini,roman gibiydi...
Şimdi mutlu olmanız ne güzel.Allah bir daha bu kötü şeyleri yaşatmasın size.Birbirinizin kıymetini bilmeniz dileğiyle sevgiyle kalın

ayy sanki ben de yaşadım bunları okurkeen gözlerim dolduu o kadar güzel anlatmışsınız kii. Rabb'im tekrar yasatmasın bir ömür mutlu olun

Teşekkür ederim arkadaşlar

Aşk ve Dram yazınızda doyassıya yaşadım bunu. Olunca oluyormuş işte...Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

vay be kendimi bi anda ayni şeyleri yaşadiğmi zannettim roman gibydi herşey şimdi mutlusunuzuya buna cok sevindm

mutlu sonla biten bir aşk hikayesi bir çırpıda okudum inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz

kızdan haber yok dimi daha sonra rahatsız etmedi umarım?

vay be neler var hayatta.zor günler geçirmişsin.büyük geçmiş olsun..sonuna kadar okudum.acı doluydu

gayet sabırlı bir insanmışsın,gerçi eşinde bırakma demiş her defasında .demese bitebilirdi.onunda payı var bu ilişkide ..

anlatırkende,yazarkende bu sabrı gösterdin bizlere..

mutluluklar cnm

Burda eşinde sana olan büyük aşkını ispatlamış aslında. Senden vazgeçmeyerek. Aşk böyle bir şey işte...

O kadar kavgaların içinden, birbirine sinir olmayan, soğumamış, iletişimi kopmamış bir çift olarak çıkabilmenizde ayrı başarı tabi.

Mutluluğunuz daim olsun.

Son düzenleme:
kızdan haber yok dimi daha sonra rahatsız etmedi umarım?

Yok son msjı cektiğimden beri ne duydum ne gördüm ne aradı....

Tabi ki eşimin de payı var. O benim ellerimi tutmasa ben kendi kendime neyin mücadelesini verecektim ki? Onların ayrılmasını mı bekleyecektim?

Cok yara aldık ama sardık yaralarımızı Dokunduğumda izi bile yok :)

Çok uzun yazıları okuyamıyorum, gözlerim çok ağrıyo ama o kadar güzel anlatmışsınızki okumadan edemedim. Sizi kutluyorum.. Zorlu bir zaferin ardından gelen mutluluk bu olsa gerek.. Rabbim huzurunuzu bozmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…