- 26 Ağustos 2010
- 1.948
- 989
- 373
- 34
Çok uzun yazıları okuyamıyorum, gözlerim çok ağrıyo ama o kadar güzel anlatmışsınızki okumadan edemedim. Sizi kutluyorum.. Zorlu bir zaferin ardından gelen mutluluk bu olsa gerek.. Rabbim huzurunuzu bozmasın..
Rabbim yardımcınız olsun gerçekten çok zor bi imtihan ama atlatmışsınız dilerim mevlamdan dünya ve ahiretinizi mutlu ve seni ona onu da sana iki dünyada da eş eylesin.
çok etkilendim gerçekten kendime gelmemi sağladın saol:)
ne güzel yazmışsın...
yani yaşadıkların değilde yazma ifade şeklin güzel yanlış anlama....
allah mutluluğunu hiç bozmasın....
öyle iğrenç insanlarıda herkesten uzak tutsun....
kolay olmamış ama sonu güzel olmuş....
gercekten cok etkilendim helal olsun sana.
ben şans vermezdim kendimi biliyorum egom yüksektir eşime karşı ama sana hayran kaldım
oku oku öyle sürükleyiciydiki işlerimin arasında okumayı ancak bitebildim gerçekten yaşadıkların çok ağır ve zormuş..Yaşanılan hiç bişey unutulmuyor dediğin gibi 3 maymun Allah bundan sonrası için inşallah mutluluğunuzu daim etsin..Allah bu evli erkeklere bulaşan utanmaz pisliklerinde neyse beddua etmicem allaha havale ediyorum bu karaktersizleri kadınlığımdan utanıyorum böyle kadınları duyunca allah uzak eylesin tüm evli mutlu yuvalardan sizede bir ömür mutluluklar inş.
KK'da Hiç Bu Kadar Uzun Bir Yazı Okumamıştım..
Hemde Hiç Sıkılmadan..
Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin..
Nasıl insanlar var hayatta, hayatı zindan etmeye ne hakları var. Off... Neyse ki güzel bir son olmuş. Allah bozmasın mutluluğunuzu
benim olduğu icin mi okudun güzel olduğu icin mi
Amin makaram teşekkür ederim
o da neydi ya sabah sabah
neler yaşamışsınız ama iyi atlatmışsınız.
Allah böylelerinden korusun yuvalarımızı
Hayatım roman derler ya,sizin de aşkınız roman gibi,sıkılmadan,bir solukta,sonunu merak ederek okudum..çok güzel ifadelerle yazmışsın yaşadıklarını..olan olmuş,biten bitmiş,artık allah birbirinize olan muhabbetinizi artırsın,her daim mutlu olun..
Vallahi Senin Olduğu İçin Okudum, Okumadan İçeriği Anlayamazdım ki..
Okuduğuma da Hiç Pişman Olmadım, Roman Gibi Sürükledi Beni..
Eden Kendisine Eder, Yapan Bulur ve Çeker! Unutma! Kazanmak Koca Bir Ömür İster Kaybetmeye İse Anlık Gaflet Yeter!
ne güzel işte düşünmüş taşınmış ve inşallah mutlluüu bulmuşşun
ömür boyu mutluluklar canım MEVLAM bi daha bu kötü durumları yaşatmasınnazarlardan korusun
ama gözüm acıdı çatladım bitene kadar
Sen tapılacak kadınsın ! Eşin sana sahip olduğu için o kadar şanslı ki ! Kıymetini ölene kadar bilmeli,değerini bilmeli.. Savaşmışsın yılmamışsın helal olsun. O ş*rfındtıda ALLAHndan bulsun. Hepsini okudum roman gibi ve kendim yaşıyormuşum gibi senin yerine koydum kendimi.. Ben olsam sanırım güvenim kalmazdı. Onu severdim sayardım ama hep bir şüphe kemirirdi içimi. Yapmayacağını bilirdim belki. Ama sen öyle bir direnmişsin ki ayakta alkışlasam yeridir.
sabrınızı ayakta alkışladım,sizi tanımıyorum ama size nasıl saygı duydum bilemezsiniz.bir bayan olarak da gurur duydum.bu nasıl bir mücadele nasıl bir sevgidir.dış kapının ardındaki sokak köpeklerine kedilerine kaptırmamışsınız canınızı ciğerinizi,baştan sona okurken gözyaşlarına boğuldum zaten bu aralar pek bi sulugöz oldum evde de kimse yoktu fonda kalbine bişey olmuş çalıyordu hıçkıra hıçkıra ağladım rahatladım.çok içten yazıyorum çok gurur duydum çok sevdim davranışlarınızı.Allah size boy boy sağlıklı çocuklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?