Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

Yazdıktan sonra ben de bi okudum da valla ben değilmişim gibi geldi Çok doğru söylemişsin. sabrımın mükafatını aldım.

Çok teşekkür ederim.

Konu içeriği nedeniyle "Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri" başlığına taşınmıştır.

yazdıklarını roman gibi okudum canım.çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını duygularını
umarım bundan sonra herşey gönlünce olur

Yazdıktan sonra ben de bi okudum da valla ben değilmişim gibi geldi Çok doğru söylemişsin. sabrımın mükafatını aldım.

Çok teşekkür ederim.

hakikaten anlatımında çok güzeldi...
inşallah bundan sonra alacağın mükafatlar dahada güzel olur...
çünkü bu kadar yaşanmışlığa rağmen bu yuva bu sevgi hala ayakta duruyorsa daha fazlasını hakediyor demektir..

inan son noktasına kadar okudum.
bana bir film izliyormuşum gibi geldi. gözümde karakterler canlandı ama ne yalan söyleyim tırstım fakat sana tek sözüm HELAL OLSUN kimse senin yaptıklarını yapmaz,katlanmaz,bu kadar yanında olmaz.
allahım huzurunuzu daim eylesin inşallah bıncuk boncuk bebişleriniz olur.

yazdıklarını roman gibi okudum canım.çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını duygularını
umarım bundan sonra herşey gönlünce olur

Teşekkür ederim canım. Allahım bunla sınamasın kimseyi inş.

Edebiyatım iyidir Keyfim yerinde olursa kelime oyunlarında üstüme yoktur. Ondan kaynaklanıyordur belki.
Kesinlikle haklısın, Evime döndüğüm günden beri "keşke, acaba" demedim. her zaman değdi dedim. eşimin gözlerindeki minneti görüp, kapıdan girince "ohhh be evim gibisi yok" cümlesini duyunca iyi ki diyorum hep. Biz herşeyi hakediyoruz :)
yazıyı sonuna kadar okudum çok etkilendim rabbim aile huzurununuzu hiç bozmasın

Amin arkadaşım.

Vallaha kocan kıymetini iyi bilsin arkadaşım senin.

Kimse kolay kolay dayanamaz. Umarım hayırlısıyla aşkınızın meyvesi de gelir mutluluğunuz perçinlenir

Ben çok fevri bir tipim aslında. Hani derler ya pire için yorgan yakmak; ben bütün yatağı yakanlardanım. Ama bu olayları yaşarken Rabbim içime bir sükunet serpti. Bi sessizlik verdi. Belki bu yüzdendi hazirandan ekime ayaklanmamız.

O benim zaafım. Ben de onun ailesiyim :) Yaşayıp gidiyoruz işte.

Son düzenleme:
Okurken ben de hiç sıkılmadım merakla sonunu bekledim..
Tebrik ediyorum , gerçekten büyük bir imtihandan geçmişsiniz ve yılmamışsınız eşinle..
Ben olsam sanırım dayanamaz pes ederdim; işte bu yüzden sabrına hayran oldum.
Umarım huzurunuz, mutluluğunuz kat kat artsın..
Mutlu sonlara bayılıyorumm

vay beh gulum helal olsun sana daha nedeyım haklısın evlılıgın ılk gunlerı cok zorrr gecmıs ama sukurkı sımdılerde mutluluguda bulmussun bosuna demezlermıs yuvayı dısı kus kuar dıye helal olsun sanada yuregınede sevgıne rabbım bu emeklerını hıc bır zaman boşa cıkarmaz ıns bu esınede cok guzel ders olmus sanmıyorum sana bır daha yanlıs yapabılecegını rabbım sızı mutlu mesut etsın ıns senın bu sabrında sevgınde herkese ornek olur ben okudum ama ınankı hıc uzun da gelmedı kelımelerını okurken gozumu bıle kırpamadım ne yalan deyım yanın sonlarında ayrıldılar derken devam ettıgını de okudum ya senı tanımasamda senın adına cok sevındım evlılıgını kurtarmıssın bunu her kadın beceremez helal olsun sana bı kez daha MUTLULUKLAR....

Vallaha kocan kıymetini iyi bilsin arkadaşım senin.

Kimse kolay kolay dayanamaz. Umarım hayırlısıyla aşkınızın meyvesi de gelir mutluluğunuz perçinlenir

Biliyo biliyo. Allah onun yokluğunu da aratmasın. Yaptı bir hata ama bedelini de ödedi. Şu sıralar düşünüyoruz. Dilerim onu da verir çekirdek aile oluruz bizde artık :)

tebrik ediyor ve maşallah diyorum..Allah bir ömür boyu huzur ve sevginizi daim etsin...Bir daha böyle bir sınavla sınamasın sizi ve kimseyi...

once omur boyu mutluklar dilerim rabbim ayirmasin birda resmen roman okur gibi okudum ve cok uzuldum rabbim boyle insanlardan korusun

ufff gerçekten sanki kitap okuyomuşum gibi hissettim neler yaşamışsınız canım yaa Rabbim bundan sonra hep güzel günler göstersin size inşallah kötü insanlardan korusun sizi yuvanızdan huzur mutluluk neşe hiç eksik olmasın inşallah

Eşin de sen de herşeye rağmen devam etmişsiniz,sabır göstermişsiniz.
Çoğu kişi bunu yapmazdı sanırım(ben de dahil)
İnşallah hep mutlu olursunuz

tebrik ediyor ve maşallah diyorum..Allah bir ömür boyu huzur ve sevginizi daim etsin...Bir daha böyle bir sınavla sınamasın sizi ve kimseyi...

Amin canım çok teşekkür ederim.

once omur boyu mutluklar dilerim rabbim ayirmasin birda resmen roman okur gibi okudum ve cok uzuldum rabbim boyle insanlardan korusun

Kesinlikle haklısın. Allahım her zaman helal süt emmişlerle karşılaştırsın inş.

Amin aminn

Eşin de sen de herşeye rağmen devam etmişsiniz,sabır göstermişsiniz.
Çoğu kişi bunu yapmazdı sanırım(ben de dahil)
İnşallah hep mutlu olursunuz

Eşime hep şöyle derdim; beni senden ayıracak tek şey ihanet olur. Onun dışında her zaman arkandayım. Ama büyük konuşmuşum :) Rabbim kulum bakalım ne yapacaksın dedi bana :) Biz de atlattık.

İnş yaşamazsınız, sınanmazsınız.. Korkunç birşey

Valla ben de soluksuz okudum, her mesajın sonunda ayrıldınız mı bitti mi acaba diye üzüldüm, ayrılmamanıza çok sevindim çünkü eşinin fazla kabahati yok bitmesi yazık olurdu. Allah mesut etsin bundan sonra. O tür kızları da Allah bildiği gibi yapsın.

ayakta alkışlıyorum senii... çok güçlü bir kadınmışsın. ben olsam dayanabilirmiydim bilmiyorum. senin sabrının gücünün karşılığını allahım size vermiş kurtulmussunuz... tabiki unutulmaz ama sen en güzelini yapmışsın. hep mutlu olun kahkahanız hiç ama hiç eksilmesin...

Korkunçtu o günler. Masa hazırlardım bi hevesle, eşimin suratını görünce anlardım yine kızın birşey yaptığını örtüyü çekip yerle bir ederdim yemekleri. Zordu çok zor.

Ben de kendimle çeliştim ama hicbirinde tam anlamıyla boşanıyorum bitti demedim. Onun için öldüğümden değil de söyleyemedim. Çıkmadı ağzımdan. İlahi bir durumun da olduğuna inanıyorum. Aldatılanlara söylesem gülerler belki ama böyleydi gerçekten.

Çok teşekkür ederim ayrıca güzel dileklerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…