vay beee neler yaşamışsın arkadaşım....
okurken her satırda ayrı bi şaşkınlık yaşadım ...
sabrettin sonunda istediğine ulaştın...
ALLAH yardımcın olsun ...
gerçekten zaferle gelen bi mutluluk olmuş...
ne demişler sabrın sonu selamettir....
Tek nefeste okudum tüm yazdıklarınızı,,
Gercek olabilir mi diye düşündüm hatta arada,,
Taabiki gercek dedim sonra kendi kendime,,
Mutlu sona da cok cok sevindim,,
Aldatma olayı benim için son noktadır ama sizinki biraz farklı,,
İnş sonsuza dek cok mutlu olursunuz.
Yazdıktan sonra ben de bi okudum da valla ben değilmişim gibi geldiÇok doğru söylemişsin. sabrımın mükafatını aldım.
Çok teşekkür ederim.
yazdıklarını roman gibi okudum canım.çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını duygularını
umarım bundan sonra herşey gönlünce olur
hakikaten anlatımında çok güzeldi...
inşallah bundan sonra alacağın mükafatlar dahada güzel olur...
çünkü bu kadar yaşanmışlığa rağmen bu yuva bu sevgi hala ayakta duruyorsa daha fazlasını hakediyor demektir..
yazıyı sonuna kadar okudum çok etkilendim rabbim aile huzurununuzu hiç bozmasın
inan son noktasına kadar okudum.
bana bir film izliyormuşum gibi geldi. gözümde karakterler canlandı ama ne yalan söyleyim tırstım fakat sana tek sözüm HELAL OLSUN kimse senin yaptıklarını yapmaz,katlanmaz,bu kadar yanında olmaz.
allahım huzurunuzu daim eylesin inşallah bıncuk boncuk bebişleriniz olur.
Vallaha kocan kıymetini iyi bilsin arkadaşım senin.
Kimse kolay kolay dayanamaz. Umarım hayırlısıyla aşkınızın meyvesi de gelir mutluluğunuz perçinlenir
tebrik ediyor ve maşallah diyorum..Allah bir ömür boyu huzur ve sevginizi daim etsin...Bir daha böyle bir sınavla sınamasın sizi ve kimseyi...
once omur boyu mutluklar dilerim rabbim ayirmasin birda resmen roman okur gibi okudum ve cok uzuldum rabbim boyle insanlardan korusun
ufff gerçekten sanki kitap okuyomuşum gibi hissettim neler yaşamışsınız canım yaa Rabbim bundan sonra hep güzel günler göstersin size inşallah kötü insanlardan korusun sizi yuvanızdan huzur mutluluk neşe hiç eksik olmasın inşallah
Eşin de sen de herşeye rağmen devam etmişsiniz,sabır göstermişsiniz.
Çoğu kişi bunu yapmazdı sanırım(ben de dahil)
İnşallah hep mutlu olursunuz
vay beh gulum helal olsun sana daha nedeyım haklısın evlılıgın ılk gunlerı cok zorrr gecmıs ama sukurkı sımdılerde mutluluguda bulmussun bosuna demezlermıs yuvayı dısı kus kuar dıye helal olsun sanada yuregınede sevgıne rabbım bu emeklerını hıc bır zaman boşa cıkarmaz ıns bu esınede cok guzel ders olmus sanmıyorum sana bır daha yanlıs yapabılecegını rabbım sızı mutlu mesut etsın ıns senın bu sabrında sevgınde herkese ornek olur ben okudum ama ınankı hıc uzun da gelmedı kelımelerını okurken gozumu bıle kırpamadım ne yalan deyım yanın sonlarında ayrıldılar derken devam ettıgını de okudum ya senı tanımasamda senın adına cok sevındım evlılıgını kurtarmıssın bunu her kadın beceremez helal olsun sana bı kez daha MUTLULUKLAR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?