Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

canım benim bitanem okudum hepsini okurkende sıkılmadım aklına mantığına hayran kaldım... ne güzel bu kadar güçlüsün... inşallah çok mutlu olursunn... bende çıkmadayım ama senn kadar güçlü değilim kayıp gidiyor elimden ne yapacağımı şaşırdım,, onsuz olmak istemiyorum ama gücümde tükenmiş durumda, kayıp gidiyor bende ölece izliyorum...

Onu kabahati bi anlık hatasıydı. O ş.ll.kla ilk konuştuğunda tersleseydi o da yüz bulamazdı. Neyse olan oldu. Bunları düşünmüyorum artık.

Yine büyük konuşmak istemem ama bundan sonra bizi ölüm ayırır herhalde

canım yaşadıkların çok zor bı durum ama devamını okumadan bişey demek istemiyorum

O tükenme durumunu ben de yaşadım tabi ki. Belki çok güçlü bir profil çizmiş gibi görünebilirim ama ben de yıkılmıştım. Yalnız hepimizin karakterleri farklı. Ben hiç bir zaman içime atmadım. Bağırdım, saldırdım, ağladım, konuştum. Hiç susmadım. Eğer sussaydım mücadele edecek gücü bulamazdım ki kendimde.

Eşimin de katkısı büyük tabi ki hatasından ders alıp çırpındı. Eğer dersini almayıp mal gibi otursaydı ya da amaaan yaptım bir hata ne yapayım öleyim mi deseydi ben de birşey yapamazdım.

bir an sonu açılmadı şimdi sonunu okudum ve ohhh iyki ayrılmamışlar dedim şimdi nasılsın nasıl gidiyor evliliğn

bir an sonu açılmadı şimdi sonunu okudum ve ohhh iyki ayrılmamışlar dedim şimdi nasılsın nasıl gidiyor evliliğn

Sağol canım benim. Mükemmel :) Bazen kanepede oturken derin nefes alıyoruz ve huzur bu yaa deyip gülüyoruz :)

Kavga etmiyor muyuz tabi ki ediyoruz ama bardak neden burda. faturayı yatırmadın mı. İnsan bir arar gibi basit şeylerden.

Aldatılmanın a sı geçmiyor artık ilişkimizde.

çok seviyorum ama hep susuyorum neden? napıcam ben ,bitiyor... içim eriyor yemin ederim dün akşam hiç bişey yokken oturdum ağlamaya başladım annem geldi ne oldu neden ağlıyorsun diye hiçbir şey bilmiyor... sonra baktım o da ağlıyor.. napıcam ben...

aman ALLAH korusun nazarlardan

çok başarılı anlatmışsınız yaşadıklarınızı. neyse sonu mutlu bitmiş ya önemli olan bu bence. bazı şeyler yaşanmasaydı birbiriniz için ne kadar kıymetli olduğunuzu anlayamazdınız...

sabrına hayran kaldım o kızıda baya bi sövdüm Allah böylelerini hepimizden uzak tutsun
kendide mutlu olamasın inş
Allh bozmasın canımm mutluluğunuz daim olsun

umutefe canım bu kadar olgun ve bu kadar sabırlı olusuna gülü olusuna bunlar yuzunden acaba kac yasındasın dıye sneı merak ettım arkadas olabılır bu arada ben nasıl arkadaslık teklıfı gonderılıyor bılmıyorum sen bana gonderırsen kabul ederım

Sorun ne? Özelime yaz istersen. Ayrıntı bilmeden yanlış yönlendirmek istemem seni.

yazdılarınızdan çok güçlü, olgun ve affedici bir insan olduğunuz belli oluyor.bu yaşananlara herkes kolay kolay göğüs geremez.ne diyelim allah mesut etsin eşinde senin gibi bir insan ile evli olduğu için dua etsin.

evet canım cok haklısın burada esınınde cokda buyuk bı kabahatı yok sagdece bı anlık dalgınlık duygulara gark olmada dıyebılırız neysekı sukurkı gelmıs gecmısde kurtulmus yuvaları ama bunun en buyuk nedenıde kadının güçlü olması evet malesefkı boylesı kızlar var etrafımızda ve bunlar gerek yuvamız ıcın gerek kocamız ıcın gereksede bızım ıcın buyuk tehlıklere ne ıstedıklerını bılmıyorlar bunlar hıcmı yuva kurmak ıstemez hıcmı hayatta onurlu bı yasam beklentısı ıcınde olmazlarda boylesı asagılık durumlara kendılerını dusurupde ınsanlara boylesı kabus dolu gunler yasatırlar... bunlar ne ıstıyorlar kocasına soyledıgı lafa bak gozlerıme bak yanımda ol yeter ne yanı adam gul gıbı karısını bosayıpda senın gıbı bı sahsıyetsızımı alacak yanı tövbe yarabbım tövbe...

25,5 yaşındayım :) arkadaşlık teklifini gönderdim şimdi. Teşekkür ederim iltifatların için.

sabrına hayran kaldım o kızıda baya bi sövdüm Allah böylelerini hepimizden uzak tutsun
kendide mutlu olamasın inş
Allh bozmasın canımm mutluluğunuz daim olsun

Ben aklıma geldikçe sövüyorum, siz de sövüyosunuz güzel oluyo kulakları çınlıyodur
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz ama öyle bir karakterin mutluluktan anladığı başkalrının kocalarına, sevgililerine sahip olmak. Teşekkür ederim tatlım amin.

hımm senden bu kadar uzun cümleler okuyunca gururum okşandı sineklerin efendisi şaka yapıyorum kızma lütfen. Bence de etsin eşim, o etmezse ben kendime hergün ediyorum zaten aynada :)

Affetmek çok zor birseymiş onu öğrendim gerçi ama zaman denen meret harika bir merhem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…