Eşimle İmtihanım ve Zaferle Gelen Mutluluk

bir bayan olarak en mutlu olamınız gereken dönemde çok üzülüp çok acı çekmişsiniz..gercekten hikayenin sonunu dört gözle bekledim.cümlesi cümlesine okudum.mutlu sonla bittiğine cok sevindim..
rabbim bir ömür boyu mutlu eder inşallah..
valla kadın milletinden korkulur.ben bu yüzden nişanlımın iş yerinden kız ark. mesajlaşmasını asla kaldıramam ve birkaç kavgamız olmuştu. bu hikayeyi okuyunca iyiki bu konularda katıyım dedim ama en önemlisi rabbim içine vermesin..içinde varsa erkekler her yolu bulur yapacağını yinede yapar.
rabbim böyle kadınlar korusun tüm sevenleri

Kesinlikle haklısın gelinliğime, fotoğraflarıma baktıkça balayımı hatırladılkça yüreğim sızlıyor Ama elimden hicbirsey gelmiyor. Hatırlamak acı veriyor ve evime yansıyor. Düşünmemeye unutmaya eşimiz daha fazla utandırmamaya çalışıyorum.

Ne kadar sakınırsan o kadar çok ilgi çekici hale geliyor bu haspalar. Çok fazla üstüne gitme olur mu. Gözün üstünde olsun ama. Senin de dediğin gibi Rabbim uzak tutsun bu tipleri evlerimizden ilişkilerimizden.

okurken ''vay be '' dedim
o kadının gurursuzluğunu sinirlenerek okudum
gidin bekar erkeklere ne yapıyorsanız yapın
yahu evli erkek sevgilisi olan erkek niye cazip geliyor
hiç mi kendilerine saygıları yok namusları yok bunların
Allah hepimizi korusun bu insanlardan

Tebrık ederım epey sabırlısınız..

Gercekten esınız yuzunden ıkı kez olumu dusunmenıze cok uzuldumm..

Dılerım esınız yaptıgınız fedakarlıgın farkındadır..

Dılerım bır daha ıhanet konusunda asla hata yapmaz..

ve dılerım sız her gecmıse baktıgınızda ıyıkı esımı affettım hemde ıkı kez dersınız

Cok mutluu olursunuz....................

Okurken tüylerim diken diken oldu.
İnş. hep mutlu olursunuz evinizdeki huzur hiç eksik olmaz bundan sonra.

Son düzenleme:

Gurursuz, yüzsüz. Bir kadın ne kadar alçalabilirmiş bana bunu gösterdi. Evli erkek denenmiş ve evliliğe layık görülmüş olduğu için cazip geliyor bu tiplere galiba. Ya da başkasına ait olanı alma çabası. Neyse ki ben kurtuldum. Allahım düşmanımın başına vermesin.

Sabırlı olmayı öğrendim o birkaç ay içinde yoksa gerçekten ben çok fevri bi insandım. Pire için bütün yatağı yakardım. Ama garip birşey oldu ve savaşma gücü bulabildim. Sevgiydi adı.

Ölüm çaresizliğimden ya da cahilliğimdendi zannediyorum Çaba gösterip gösterip elim boş kalınca yıkıldım herhalde. Ayyy Allahım bir daha yaşatmasın bana o günleri.

Eşim gerçekten farkında. Benim onun için yaptıklarıma müteşekkir. Evine bağlı, yalnızlıklarını benimle paylaşmayı öğrendi. Hata yapma olasılığını düşürdü. Şükürler olsun pişman etmedi beni aylardır.

Okurken tüylerim diken diken oldu.
İnş. hep mutlu olursunuz evinizdeki huzur hiç eksik olmaz bundan sonra.

Teşekkür ederim arkadaşım

Bravo seni de eşini de kutluyorum yanlışı olmuş ama((2 günlük yanılma payı hariç) seni öyle çok seviyormuş ki sen de onu tabii.Bir ömür boyu mutluluklar

O kıza(!) da (baya bi saydım sövdüm ) Allah gün yüzü göstermesin senin çektiğinin milyar katını çeksin ömrü boyunca mutlu olmasın öteki tarafta da cayır cayır yansın inşallahh

Son düzenleme:
seven ve gerçekten sevildiğini bilen her kadın umutefe'nin yaptığını yapardı bende yapardım bende yaşadım bir çok şey herkes gibi ama altından kalktık ben bağırdım vurdum kırdım eşime , kendime zarar verdim o da her defasında benim ellerimi tuttu gözyaşlarımı sildi beraber ağladık ama daha sıkı sarıldık evimize evliliğimize eşime de kafayı takmış bir kadın vardı onu alt ettim işten çıkardı o kadın eşimi işsiz kaldı dayandım evime haciz geldi annemin babamın yanına taşındık çok kırdık birbirimizi ama hep ellerimiz beraberdi bırakmadık sonra hamile kaldım herşey yolunda gibiydi doğum yaptım oğluşum hasta doğdu ablamın elinde bir aylıktı öldü hastaneler falan 3,5 saat damar aradılar 1 aylık bebeğimin delinmedik yeri kalmamıştı sonra ameliyat tam 5,5 saat ameliyathane kapısında bekledik daha onbeş gün önce tartıştık boşanıyorum dedim ben bırakmam dedi şimdi yağlı ballıyız maşallah oğlum kurtuldu o da iyi yani uzun lafın kısası seviyor ve seviliyorsanız herşeyi yapabiliyorsunuz biraz iyi biraz kötü geçiyor hayat. herşeyi sorgulamamak gerek ne kadar güzel fedakarlık yapmışsın yapmışız demek yeterli gibi geliyor bana allah mutluluğumuzu daim etsin. ALLAH insana taşıyamayacağından fazla dert vermezmiş.

Okadar güzel yazmışsın ki roman tadında.. Okurken kitap okuyormuşum gibi herşey gözümde canlandı...Hatta çoğu zaman ağlamaklı oldum zor tuttum gözyaşlarımı. Çok zor günler geçirmişsin canım ama herşey geride kalmış işte buna çok sevindim.Mutluluğunuza 3. bir şahsın çomak sokmasına izin vermeyin...Allah bozmasın..

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim kızlar iyi temennileriniz için..

canım ben eşimin hatasını düşündükçe senin konunu okuyorum, rahatlıyorum biraz. senin kadar güçlü olabilmeyi çok isterdim. ben yapamıyorum, unutamıyorum, çok zor. ..

canım ben eşimin hatasını düşündükçe senin konunu okuyorum, rahatlıyorum biraz. senin kadar güçlü olabilmeyi çok isterdim. ben yapamıyorum, unutamıyorum, çok zor. ..

Ben çok kırılgan bi insanım ama acı cekerken tırnaklarım çok fazla uzuyor. Hem kendimi koruma iç güdüsü sanırım hem de sahip olduklarımı kaybetme korkusu.

Güçlü değilim inan Sadece güçlüymüşüm gibi düşünüp öyle davranıyorum.

Unutmak çoook zor. Seni çok iyi anlıyorum. Bu olayları yaşarken bildiğin kan kustum. İşteyken ağladım evdeyken ağladım. Hafızamı silip atmak istedim. Yok olsun herkes istedim.

Ama kendime hep şunu telkin ettim; "sen bu adamı affettin, canından çok seviyorsun. O halde kimseyi suçlama, yapılan hata geçmişte kaldı. Güne bak, anın tadını çıkar. Yaşadığın, yaşattığın huzursuzlukların kimseye faydası yok. unut, unutmak zorundasın. Zorunda olmadığını hissediyorsan çek git"

Beynime bu mesajı verdim. Sonra kendimi dinledim. Alışmışım. Unutmadım kesinlikle ama acımla yaşamayı öğrendim. Bazen aklıma geldikçe canım yanıyor. Yüreğimden ince bir sızı geçiyor. Ama silkiniyorum ve eşime yansıtmıyorum.

Yansıtırsam evimde huzur kalmaz. Yansıtırsam çeker giderim.

Eşin seni aldatmamamış. Geçmişini merak edip sorgulamış. Sadece yanlış zamanda yapmış bunu. Eğer kabullendiysen, eşinin dilediği affı geri çevirmediysen; kendi kendine senaryolar kumraktan vazgeç. Onun bilgisayarını kurcalamaktan vazgeç olur mu

teşekkür ederim canım, desteğin ve yorumun içimi rahatlattı. bilgisayarını bi daha almadım elime zaten, sildim ne var ne yok,görmek istemiyorum. ama telefonda adama kan kusturuyorum. şimdi onu mu düşünüyosun diyip duruyorum. sadece kendimi acıtmıyorum. suçluyorum onu. geçicek biliyorum evet, zamana ihtiyacım var.

İnan bana senden daha çok pişmandır o yıllar önce hata yapıp huzurunu bozduğu için. Biraz sakin ol diycem ama çok zor biliyorum. Zor yaa canın yandığı halde susmak cok zor.

Zaman en güzel merhem zaten.

umutefe ben de bir solukta okudum.
yaşadıklarına üzüldüm. benim annemle babam da buna benzer şe yaşamış evlenirken ama şimdi babam anneme çok düşkün, çok aşık.. annemi çok nazlar, çok kıymet bilir.

inşallah siz de öyle olursunuz.

ayrıca gerçekten kalemin epey kuvvetli. bence bunu geliştir. belki yazar bile olabilirsin. ben, annem ve babamın hikayesini yazmayı çok istiyorum ama senin kadar iyi yazamam

Konularda özellikle yorumlarını okumadan geçmediğim kişilerdensin.Eşinle ilgili yazdığın bir kaç yoruma denk gelmiştim allahım ne kadar çok seviyor eşi demiştim burdan bile hissediliyor hatta tatlı bir kıskançlık duyup inşallah bizde evlenince böyle oluruz demiştim.. Ben herkesin imtihanının farklı farklı olduğunu düşünmüşümdür hep umarım payınıza düşen bu kadardır.Mutlulukla kalın.Bu arada anlatım gücünüz çok iyi değinmeden geçemicem

Her zaman söylüyorum; Allah aldığım karar yüzünden beni utandırmasın. Bundan büyük dert de vermesin. Dilerim biz de ailen gibi oluruz. Eşimdeki değişim gözle görülür ama bu yaşadıklarım ben de kalıcı izler bıraktı, şüphe gibi ama zamanla aşıyorum.

Kitap yazmayı düşünüyorum ama bakalım. Allah büyük.

Teşekkür ederim tatlım. Yorum yaparken samimi olmaya özen gösteriyorum. Yansıması çok hoşuma gitti gerçekten.

Dilerim siz de çoooook mutlu olursunuz. Ben eşime çok aşığım. O benim yumuşak karnım :)))

Anlatım gücü siz söyledikçe benim de dikkatimi cekmeye basladı :))) Düşünüyorum birşeyler

Samimiyetin fazlasıyla yansıyor emin olabilirsin.Dilerim aşkın hiç mi hiç bitmesin.Düşünmelisinde bence gerçekten güzel anlatımın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…