Aşkınız büyük bir sınav vermiş ve sınıfı geçmiş .. Mutluluklar
okurken kendi yasadıklarım aklıma geldi aynı durumdaymısız ama biz ayrıldık o kız ve baska sebepler yüzünden 4 yıllık ilişkimi bitirdim sizin kadar sebat edemedik demekki oluyormuş insan gerçkten sevince katlanıyormuş tebrik ediyorum gururunuzun esiri olmadığınız için ben bir gurur ugruna sevdigimden olmustumdilerim Allahtan her daim mutlu olursunuz dişinizle tırnagınızla yaptıgınız yuvanızdan çocuk sesleri kahkahalar hiç eksik olmaz .Birbirinizin kıymetini bilin ve Eşinizi hiç bırakmayın.
SEVGİLERLE...
canım ya tek nefeste gözümü kırpmadan ,hareket etmeden okudum,sanki roman gibi ama sonu güzel bitti şükür rabbim bundan sonra yuvanızda yakaladığınız mutluluğu daim etsin her evlilik bi sınav geçirir geçmiş işte canım hemde çoooooooooooooook geçmiş olsun :)
Ben evlilik kadar boşanmanında kader olduğunu düşünüyorum. Tıpkı sizde olduğu gibi eşinize ve aşkınıza sahip çıktığınız için çok takdir ettim sizi. bizde eşimle bu kadar olmasada ayrılalım deyip çok direkten döndük ama çok şükür atllattık o günleride Allah bundan sonra yuvanızdan huzuru eksik etmesin inşallah.
Düğünüme tam bir ay var şuanda o mesajları ben görsem allaha şükrederim bana bunu evlenmeden gösterdin diye dualar ederim ve o düğünde olmaz büyük konuşmak istemiyorum ama evlendikten sonra sıkıntı yaşıycağıma bi ömür güvensiz olacağıma nişan atmanın sıkıntısını yaşar bikaç ayda kurtulurdum diyorum herkesin bakış açısı farklı şuanda ona güveniyosan eğer sorun yok canım mutluluklar bundan sonra sizin olsun buda ona bir ders olmuşsa ne güzel
Sen hayatımda şuana kadar gördüğüm en dayanıklı kadınsın :) Allah mutluluğunuzu daim etsin.. :)
Günlerdir yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum. Bugüne kısmet oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın. Bizimkisi biraz farklıydı ama aştık sonunda :)
Biz istiyoruz da bebiş bizi henüz istemiyor galiba :26:sabrın sonu selamet demişler..umarım ömür boyu mutluluk senın peşini bırakmaz..
E bebiş vakti gelmiş dimi ama??
gercekten seni tebrik ediyorum ve ayakta alkisliyorum :81:..peygamber sabiri varmis sende.ama sonunda hak ettigin mutluluga kavusmussun allaha sükür ve ins. bundan sonrada hic mutsuz olmazsin! bebek zamanida gelmis ne güzel
film gibiydi gercekten hikayeniz bi ara gözlerimi kacırdım yinemi diye cok iyi sabretmişsin seviyormuşunuz eşinizi allah bidaha böyle şeyler yaşatmasın sonunuz iyi olmuş çok sevindim adınıza
maşallah ne güzel birbirini seven ve sahip çıkan bir çift
Allah fitne fesat insanlara fırsat vermesin sevenleri ayırmasın
mutluluğunuzu daim etsin aşkınıza bir daha ölge düşürmesin
roman gibiydi. sabrın, tahammül edişin, mücadelen, pes etmeyişin...çok güzel
neler yaşamışsın. allah bi daha mutluluğunuzu bozacak kişileri sokmasın hayatınıza. bi ömür boyu mutluluklar.
Günlerdir yazsam mı yazmasam mı diye düşünüyordum. Bugüne kısmet oldu. Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın. Bizimkisi biraz farklıydı ama aştık sonunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?