Şüphe tek gerçektir. Ve kadın hisseder…Esime sen bu kadina bir farklisin dedim,ne sacmaliyorsun sen dedi,kayinvalidemle konustum ortada fol yok yumurta yok telefonu yok, arama yok mesaj yok,daha kadini kac kez gormuski dedi,esegin aklina karpuz kabugu dusurme dedi
ama ben yinede sordum sen bu kadina bir farklisin?diye..benim Esim duygusaldir turku dinler,kac yillik esnafiz sadece bu kadina gozleri parladi,heyecanlandi,ortami guzellestirmeye calisti,kadina bizim dukkanda satilmayan seyleri donusturup "sat sen yap ,sen sat cocuklarinin harcligi ciksin" dedin dedim,niye baska dukkana demiyorsunda bu kadina dedim,hafif sinirlendi,disarida cikamiyor kadin orada,magazanin icinde ona verecegi kadininda donusturecegi satilmayan seyleri tuttum, asagi cektim,kopartacam neredeyse,ne yapiyorsun ya dedi,annenle konustum gozum ustunde dedim,tabi annesi ( uzatma dedim sana diye kizacak)... simdilik bu kadar yeter diye kendimi frenledim,sigara icmek icin duramadi,disari cikti,kadinda orada...benimkinin surati 10 karis,kadina selam vermedi gunaydin diyemedi tabi..adam bir tuhaf oldu,sonra kadina sabaha sabah bir musteriye sinirlendim diye birseyler dedi,yani yuzumun asikligi bundan der gibi.....2 3 saat gecti bizim dukkanin onunde cok cicek var onlardan 2 3 tanesini kadinin dukkaninin onune koymus bunuda anlamis degilim..sorsam buralar benden sorulur ben heryere cicek koyuyorum farkindaysan diyecek...niye kadinin basina gelen erkek saticilari uzaklastiriyorsun dedim yaaa iste hirsiz onlar,satis bahanesine dukkanina bakiyorlar dedi...
bu sorumdan sonra bizi avm ye goturdu çocuklarin istediklerini aldi,yemek yedirdi,ama awm den isyeri uzaktan gorunuyor,awm den yaklastirip isyerinin orayi cekmis...esimle niye konusmayim arkadaslar ben sizin yorumlarinizi merak ettim,abilik ayagi mi komsuluk ayagi mi bilmiyorum...icim cok huzursuz..anlam veremiyorum..daha cok yeni...
Eşine niye söylüyorsun gizli gizli takip et kanıt topla. Kadını bilmem ama eşiniz flörtleşiyor gibi.Esime sen bu kadina bir farklisin dedim,ne sacmaliyorsun sen dedi,kayinvalidemle konustum ortada fol yok yumurta yok telefonu yok, arama yok mesaj yok,daha kadini kac kez gormuski dedi,esegin aklina karpuz kabugu dusurme dedi
ama ben yinede sordum sen bu kadina bir farklisin?diye..benim Esim duygusaldir turku dinler,kac yillik esnafiz sadece bu kadina gozleri parladi,heyecanlandi,ortami guzellestirmeye calisti,kadina bizim dukkanda satilmayan seyleri donusturup "sat sen yap ,sen sat cocuklarinin harcligi ciksin" dedin dedim,niye baska dukkana demiyorsunda bu kadina dedim,hafif sinirlendi,disarida cikamiyor kadin orada,magazanin icinde ona verecegi kadininda donusturecegi satilmayan seyleri tuttum, asagi cektim,kopartacam neredeyse,ne yapiyorsun ya dedi,annenle konustum gozum ustunde dedim,tabi annesi ( uzatma dedim sana diye kizacak)... simdilik bu kadar yeter diye kendimi frenledim,sigara icmek icin duramadi,disari cikti,kadinda orada...benimkinin surati 10 karis,kadina selam vermedi gunaydin diyemedi tabi..adam bir tuhaf oldu,sonra kadina sabaha sabah bir musteriye sinirlendim diye birseyler dedi,yani yuzumun asikligi bundan der gibi.....2 3 saat gecti bizim dukkanin onunde cok cicek var onlardan 2 3 tanesini kadinin dukkaninin onune koymus bunuda anlamis degilim..sorsam buralar benden sorulur ben heryere cicek koyuyorum farkindaysan diyecek...niye kadinin basina gelen erkek saticilari uzaklastiriyorsun dedim yaaa iste hirsiz onlar,satis bahanesine dukkanina bakiyorlar dedi...
bu sorumdan sonra bizi avm ye goturdu çocuklarin istediklerini aldi,yemek yedirdi,ama awm den isyeri uzaktan gorunuyor,awm den yaklastirip isyerinin orayi cekmis...esimle niye konusmayim arkadaslar ben sizin yorumlarinizi merak ettim,abilik ayagi mi komsuluk ayagi mi bilmiyorum...icim cok huzursuz..anlam veremiyorum..daha cok yeni...
Burasının amacı dert anlatmak olduğu için yazması gayet doğal değil mi? Ha siz rahatsizsaniz konu sahibini sessize alabilirsiniz mesela.Gunluk gibi konu acip yaziyorsunuz surekli
Kocaniza soru sormakla kaliyorsunuz
Avmye goturup yemek yedirmesi sizi susturuyor
Kocam duygusaldir turku dinler diyorsunuz kafanizda akliyorsunuz kendinizce
Madem duygusal cok, duygusal adam herkese duygusal, yoldan gecen hurdaciya bile hüzünle bakar diyip hayatiniza devam edin
Bir de defter alin oraya gunluk tutun
Buraya yazip yazip insanlari germeyin
Konu sahibi aynı konuyu gelişmeler oldukça ki sürekli oluyor yazmaya devam ettiği için konuya hakimiz çoğumuzHeh tek ben degilmissim. Sevindim yeminle.
Yorum yapanlara bravo.
Esime sen bu kadina bir farklisin dedim,ne sacmaliyorsun sen dedi,kayinvalidemle konustum ortada fol yok yumurta yok telefonu yok, arama yok mesaj yok,daha kadini kac kez gormuski dedi,esegin aklina karpuz kabugu dusurme dedi
Dert anlatmaksa günlüğe yazar gibi yazmayacak ne anlatiyor mesela konuya o kadına farklısın diye girmiş hangi kadın noluyor napıcam gidip bütün konularını kurcalayacak mıyım anlamak içinBurasının amacı dert anlatmak olduğu için yazması gayet doğal değil mi? Ha siz rahatsizsaniz konu sahibini sessize alabilirsiniz mesela.
Hah tamam siz hakimseniz tamamKonu sahibi aynı konuyu gelişmeler oldukça ki sürekli oluyor yazmaya devam ettiği için konuya hakimiz çoğumuz
Sabit bir konusu varken tum gelismeleri ayri ayri konu acip yaziyor konu sahibine de uyari mesaji yazar misiniz mevcut konunuzdan devam edin diye?Burasının amacı dert anlatmak olduğu için yazması gayet doğal değil mi? Ha siz rahatsizsaniz konu sahibini sessize alabilirsiniz mesela.
Yoo değiliz.Konu sahibi aynı konuyu gelişmeler oldukça ki sürekli oluyor yazmaya devam ettiği için konuya hakimiz çoğumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?