Adamın eşine saygısı yok, karşıdaki evli barkli kadına saygısı yok adamın eşi toksik bir şekilde mi çözsün sorunu? Okuduğunu anlamayanlara açıklama yapıyorum bi de boşu boşuna!Pardonn?
Önemli olan bu mu şimdi?
Değer yargılarımız çok farklı...
Kadın rahatsız olmasa ne olacak. Evlilikte baskalariyla flörtleşip enerji mi depolanır.?
50 yaşında hormonlarının güdümünde bir erkeğe değil glikoz yükselmesi teneşirden el sallasan tutamazsın o hormonlar kıpraşmış bir kere tutabilene aşk olsunAy noluyo noluyo. Banada anlatin(saka anlatmayin )
Kadina asla suc bulmuyorumKaç tane konu açtınız bununla ilgili, hep aynı şeyi soruyorsunuz. Kadın abi diye seslenince bozulmuş kart kocanız. Göçmenmiş, belki de Türkçeye tam hakim değil. Adres sorulunca bile tarif edememiş kadın. Ayrıca yanında kocası var ailece kendi işyerlerinde çalışıyorlar, rahat bıraksanıza milleti. Hadi kocanız pis bakışlı adi bir adam, siz niye gözetliyorsunuz bu kadını?
Pardon biz okuduğumuzu net anladık, siz düşündüğünüzü yazamamissiniz belli ki, bı gidip geriye okuyun isterseniz, cümlenizi de alintiladim. Ekleyeyim mi tekrardan?Adamın eşine saygısı yok, karşıdaki evli barkli kadına saygısı yok adamın eşi toksik bir şekilde mi çözsün sorunu? Okuduğunu anlamayanlara açıklama yapıyorum bi de boşu boşuna!
NORMAL demiyorum, karısına saygı duyup mesafe koymalı diyorum bunun nesini anlamıyorsunuz?
175 den hiç birşey olmaz hele hastanelik hiç olmazsın 2 dilim baklavayla 200 ü bulur zatenBayagi sIkistirdim hastanelik oldum hepsini yazmadim kanda glikoz oranim 175 cikti
8 saat aclik sonrasi,tsh yuksek175 den hiç birşey olmaz hele hastanelik hiç olmazdım 2 dilim baklavayla 200 ü bulur zaten
Yemeklerine şap koyun madem ne diyelim8 saat aclik sonrasi,tsh yuksek
Ellerine sağlık deriz, inşallah olur bu aradaErkekler baska kadina yavsadiklarini anlasilmiyor saniyorlarboyle devam ederse kadinin kocasindan temiz bir dayak yer
Tsh’la ne alakası var be ablam be, gelip her gün anlatıp duruyosun varsa alacağın bir aksiyon al.8 saat aclik sonrasi,tsh yuksek
ablam konunun tsh ile kanda glikoz ile ne alakası var ablam be8 saat aclik sonrasi,tsh yuksek
Bir de aynen boyle yazip sayfasini gizleyenler varDert anlatmaksa günlüğe yazar gibi yazmayacak ne anlatiyor mesela konuya o kadına farklısın diye girmiş hangi kadın noluyor napıcam gidip bütün konularını kurcalayacak mıyım anlamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?