Esimle isyerinde konustum..bu kadina bir farklisin dedim..

Pardonn?

Önemli olan bu mu şimdi?

Değer yargılarımız çok farklı...
Kadın rahatsız olmasa ne olacak. Evlilikte baskalariyla flörtleşip enerji mi depolanır.?
Adamın eşine saygısı yok, karşıdaki evli barkli kadına saygısı yok adamın eşi toksik bir şekilde mi çözsün sorunu? Okuduğunu anlamayanlara açıklama yapıyorum bi de boşu boşuna!

NORMAL demiyorum, karısına saygı duyup mesafe koymalı diyorum bunun nesini anlamıyorsunuz?

Kaç tane konu açtınız bununla ilgili, hep aynı şeyi soruyorsunuz. Kadın abi diye seslenince bozulmuş kart kocanız. Göçmenmiş, belki de Türkçeye tam hakim değil. Adres sorulunca bile tarif edememiş kadın. Ayrıca yanında kocası var ailece kendi işyerlerinde çalışıyorlar, rahat bıraksanıza milleti. Hadi kocanız pis bakışlı adi bir adam, siz niye gözetliyorsunuz bu kadını?

Kadina asla suc bulmuyorum

Pardon biz okuduğumuzu net anladık, siz düşündüğünüzü yazamamissiniz belli ki, bı gidip geriye okuyun isterseniz, cümlenizi de alintiladim. Ekleyeyim mi tekrardan?

Kayınvalide ne alaka?

Sizi bu durumdan kadının eşi kurtarır ancak. Adam eşinizin ne pislik olduğunu anlayıp güzel bir döverse ayarları yerine gelir.
Sizin iki kelimeyi bir araya getiremeyen halinizden bir şey olmaz başka türlü.

Yuklu miktar kredi cekip kadina ver tek sartin oradan taşinmasi olsun
Kredi borcu esinin kadini süzmesinin bedeli olsun

Boşanacaksanız sessiz kalıp delil toplayın, boşanmayacaksanız ne kendinizi ne elin kadınını üzmeyin, konuyu kapatın görmezden gelin. Böyle kendinizi çok güçsüz gösteriyorsunuz adam kendini bi halt sanacak iğrenç ya sanki 15 yaşında yaptığı kurlara bak, kart zampara

Valla banlanacağım muhtemelen ama bir kadın olarak benim bile zoruma gidiyor.
Affedersiniz essek gibi çalış sabahtan akşama geçim derdinden evinden uzak kal bunun gibi kezbanlar gelsin yamuk çüklü kocasından kıskansın.
yok flört ediyorlar yok şu bu.
Kocanıza tasma takın. Geçim derdi olan kadınlara salça olmasın bu erkekler ve onların Kezban eşleri artık!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…