Esimle isyerinde konustum..bu kadina bir farklisin dedim..

Kafam dagilsin diye aciyorum burayi bazen. Ve beynim yaniyor resmen. Baskalarinin da dikkatini cekmis (cekmemesi sorun zaten de) kendinizi ifade edemiyorsunuz. Simdi esiniz de sizin gibidir gerci ama erkekler daha az konuskan olunca bu durumlari biraz hafif kalabiliyor. Siz gunluk hayatinizda da boyle olunca adam sogumustur. Bu hicbir seyi hakli cikarmaz ama bu sekilde iyice kendinizden sogutacaksiniz gibi duruyor. Yani konustukca.
Biraz sakin davranmayi ogrenmeye calisin ve sonra konusun. Baktiniz olmuyor. Bosanin. Konusmaya da gerek yok aslinda. kadinin hisleri yeterli oluyor genelde, kanitlarinizi toplayin ve acin davanizi. Bosanma gibi bir dusunceniz yoksa da hic kurcalamayin zaten. Kendinizi de yormayin, etrafinizi da

aldatmaya ant içmiş adama aldattığını görüyorum demek kadar ezikçe çok az şey vardı
dediniz de noldu şimdi
adam göz göre göre yürümüyor uçuyor
bak aklıma yine matruj geldi

Kocan resmen kadınla flört ediyor e bunun da bal gibi farkındasın annesine ne anlatıyosun yani ne değişecek kocan bugün düzelse gözünün başkasına kaydığını unutcak mısın neyi zorluyosun anlamadım

Şu erkek kardeşinin karısı ile kendi kocası arasında ilişki olan üye gibi. Hep bi arkası yarın modu.

Valla soru sahibi bence eşiniz kadından hoşlanıyor. Bu kadar şüphe eninde sonunda sizi hasta edecek. Bence boşanmalısınız. Maddi olarak nasılsınız, boşansanız maddi olarak bir zorluk yaşar mısınız? aileniz arkanızda mı?

Bi daha böyle salakça davranırsan kadının kocasına gidip durumu anlatırım de. Hatta anlat. Bi delilik tüm sorunları çözer bazen. Pis zampara

Evet eskiden kiraz mevsimi olan üye. Hem sağa sola yeşillenen esnaf koca unsuru, hem de böyle günlük yazar gibi kocasının her hareketine ayrı bir konu açması falan ona fena halde benziyor. En son boşandım deyip ortadan kaybolmuştu ama küllerinden doğmuş sanırım…

avmden dükkanın orayı neden çekmiş ne mana ben onu anlamadım? zoomlayıp kadına mı bakmış yoksa

Bir tane üye vardı, kocasıyla dükkanda çalışıyordu yiyecek üzerindeydi sanırım dükkanı. Kadın işleri yapıyordu adam da gelenle gidenle özellikle dişiyse ilgili davranıyordu. Siz o üye misiniz
Z zxshermine sen hatırlıyor musun o kişiyi

Hissediyorsan boşa değildir.Dua ette kadın kocana yüz vermesin.Ilgisini farkeder oda karşılık verirse o zaman senin herif ne eder bilmem.

kaynanan doğruyu söylemiş valla eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmüşsünüz nedir bu takıntı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…