Esimle isyerinde konustum..bu kadina bir farklisin dedim..

Bunlarida soylerim

Devam ederse onlarida yaparim,simdi cok ustune gidersem saklar

Şu yorum nasıl beğenilebilir ya

Eşimle yıllar önce aynı yerde çalışmıştık. Kadının biri odasına girip kıkır kıkır sohbet etmişti. Daha çok kadının kıkırdaması geldi. Bende sık sık odasına girdim çıktım. Kıskanç bir hatunum. Akşamına farklı bir ilgin var gibi bir şey ile gelmedim. Çocukta olmadığı için adamı rahatça tartakladım.

Bana çok sakin geldiniz. Daha önceki konunuza yorum yaptım mı hatırlamıyorum. Annesine şikayetler felan çocukça.. kendi işinizi kendiniz görün.

Konu neydi noluyor kime anlatiyorsun bunlari iyice konular garipleşmeye başladi
Yaa bunun esnaf bir kocası var. Yıllardır esnafmış. 50 yaşında. Yan dükkanına taşınan karı koca varmış. Kadın 38 yaşında. Demesine göre güzel bir kadınmış. Herif kadına kaş,göz ediyormuş. İlgileniyormuş. Kadın gel canım dese gidecekmiş. Onu anlatiyor.

Adamın bi gazeteye ilan vermediği kalmış neyini saklayacak. Yapacağın şey anasından doğduğu güne pişman etmek.
Halbuki adamin siritirken gorunen dislerini söküp o cicek saksisina dikse sorun cozulecek ama iste konu sahibi kendince bahane uretiyor ses cikarirsam saklar diyor
Adam herseyi gozunun onunde yapmasina ragmen

Boşamak için neyi bekliyosun? Eve götürüp yatağa atmasını mı? O kocayı tokatlayamayan sana da yazıklar olsun

Hiç bir şey yapmadan eşiniz ve kadının bir gününü bize anlatmaya devam mı edeceksiniz böyle :)
Önceki konulardan birinde kadın dükkana girdi müşteriye baktı paket yaptı para aldı para üstü verdi falan filan anlatmışsınız bir sürü
bu arada siz de bize anlatmak için geçip izlemişsiniz kadını, başka bir kadın benim dükkanıma girip müşteriye bakıp kasama kadar açacak he :)))
Hele ki eşimin kur yaptığı kadın yapacak bir de bunları :)))) kabus olur çökerim travma yaşatırım :))

Halbuki adamin siritirken gorunen dislerini söküp o cicek saksisina dikse sorun cozulecek ama iste konu sahibi kendince bahane uretiyor ses cikarirsam saklar diyor
Adam herseyi gozunun onunde yapmasina ragmen
Bayagi sIkistirdim hastanelik oldum hepsini yazmadim kanda glikoz oranim 175 cikti

Konu neydi noluyor kime anlatiyorsun bunlari iyice konular garipleşmeye başladi
Eşiyle kendi halinde dükkan işleten güzel bir kadın var, ondan rahatsız oluyor. Kadının bir şey yaptığı yok, işyerleri yan yana anladığım kadarıyla, bazen bilmediği şey olunca konu sahibinin ezik kocası atlıyor ortaya. Sana ne, bırak da kadının kocası göstersin yardım etsin. Konu sahibinin pis bakışlı, ağız burun dağıtılası bir kocası var. Öyle bir yazıyor ki sanki kadınla aşna fişne yapıyorlar. İnsanı sinir edecek derecede güzelmiş, öyle yazıyor konu sahibi. Kadının kocası ve diğer esnaflar farketse de işyerinden ekmeğinden etse bu adamı.

Hırsız falan bahane. Önceki konunuzu da okudum eşiniz abilik falan yapmıyor evli kadın yüz verse o da yürümez koşar gibi
bizi avm ye goturdu çocuklarin istediklerini aldi,yemek yedirdi,ama awm den isyeri uzaktan gorunuyor,awm den yaklastirip isyerinin orayi cekmis...esimle niye konusmayim arkadaslar ben sizin yorumlarinizi merak ettim
Gözü dışarda, avmye gitmenize rağmen aklı fikri dükkanın önünde duran kadında. Orda bile iş yerini yakından çekmiş görebilmek için

Pardonn?

Önemli olan bu mu şimdi?

Değer yargılarımız çok farklı...
Kadın rahatsız olmasa ne olacak. Evlilikte baskalariyla flörtleşip enerji mi depolanır.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…