Su icini okuyabilsem keskeAvm'den isyerinin orayi neden cekmis ki?
Eski konum zaten 2 tane okuyabilirsinizDert anlatmaksa günlüğe yazar gibi yamayacak ne anlatiyor mesela konuya o kadına farklısın diye girmiş hangi kadın noluyor napıcam gidip bütün konularını kurcalayacak mıyım anlamak için
Bunlarida soylerimsevgili konu sahibi bacımsu. sende kendini ifade edememe gibi kötü bir özellik var. daha burada bize kendini anlatamıyorsun. eşin tabii ki seni anlamaz.
sana eşini manipüle et demiştim. ona demen gereken şu: komşu esnafın eşine olan yaklaşımın dışarıdan hoş görünmüyor. eşi ya da diğer esnaflar fark ederse seni ayıplar. davranışlarına çeki düzen ver. kendine gel. dışarıdan insanlara karşı bizi rezil etme. abi isen abi gibi dur. g.tün b.aşın oynamasın. millet fark ediyor...
böyle diyeceksin. bakalım değişecek mi davranışları.
Devam ederse onlarida yaparim,simdi cok ustune gidersem saklarAllah sizin sabrınızdan bir azcık bana da versin ne diyelim. Kv da iyiymiş Ha msjlaşma falan olmasını bekliyor ama kadın ne yapsın 50 yaşta adama söz mü anlatacak. O saksıları eşin başında kırmakla başlardım ben ah ah...
Çoğumuz dedim herkes denedimYoo değiliz.
Şu yorum nasıl beğenilebilir yaEşiniz kadından aşırı derecede etkilenmiş ama eyleme döker mi bilmiyorum. Öyle günlük görüp hafif flört etmek iyi geliyor, enerjik hissettiriyor diye devam ediyordur burada önemli olan bu durumun sizi rahatsız etmesine saygı duyup duymaması. Eşim rahatsız oluyor biraz mesafe koyayım demesi gerekiyor kendi kendine. Bunu yapmaması sizi üzüyor bence.
ironidir herhaldeŞu yorum nasıl beğenilebilir ya
Adamın bi gazeteye ilan vermediği kalmış neyini saklayacak. Yapacağın şey anasından doğduğu güne pişman etmek.Devam ederse onlarida yaparim,simdi cok ustune gidersem saklar
Yaa bunun esnaf bir kocası var. Yıllardır esnafmış. 50 yaşında. Yan dükkanına taşınan karı koca varmış. Kadın 38 yaşında. Demesine göre güzel bir kadınmış. Herif kadına kaş,göz ediyormuş. İlgileniyormuş. Kadın gel canım dese gidecekmiş. Onu anlatiyor.Konu neydi noluyor kime anlatiyorsun bunlari iyice konular garipleşmeye başladi
Halbuki adamin siritirken gorunen dislerini söküp o cicek saksisina dikse sorun cozulecekAdamın bi gazeteye ilan vermediği kalmış neyini saklayacak. Yapacağın şey anasından doğduğu güne pişman etmek.
Boşamak için neyi bekliyosun? Eve götürüp yatağa atmasını mı? O kocayı tokatlayamayan sana da yazıklar olsunEsime sen bu kadina bir farklisin dedim,ne sacmaliyorsun sen dedi,kayinvalidemle konustum ortada fol yok yumurta yok telefonu yok, arama yok mesaj yok,daha kadini kac kez gormuski dedi,esegin aklina karpuz kabugu dusurme dedi
ama ben yinede sordum sen bu kadina bir farklisin?diye..benim Esim duygusaldir turku dinler,kac yillik esnafiz sadece bu kadina gozleri parladi,heyecanlandi,ortami guzellestirmeye calisti,kadina bizim dukkanda satilmayan seyleri donusturup "sat sen yap ,sen sat cocuklarinin harcligi ciksin" dedin dedim,niye baska dukkana demiyorsunda bu kadina dedim,hafif sinirlendi,disarida cikamiyor kadin orada,magazanin icinde ona verecegi kadininda donusturecegi satilmayan seyleri tuttum, asagi cektim,kopartacam neredeyse,ne yapiyorsun ya dedi,annenle konustum gozum ustunde dedim,tabi annesi ( uzatma dedim sana diye kizacak)... simdilik bu kadar yeter diye kendimi frenledim,sigara icmek icin duramadi,disari cikti,kadinda orada...benimkinin surati 10 karis,kadina selam vermedi gunaydin diyemedi tabi..adam bir tuhaf oldu,sonra kadina sabaha sabah bir musteriye sinirlendim diye birseyler dedi,yani yuzumun asikligi bundan der gibi.....2 3 saat gecti bizim dukkanin onunde cok cicek var onlardan 2 3 tanesini kadinin dukkaninin onune koymus bunuda anlamis degilim..sorsam buralar benden sorulur ben heryere cicek koyuyorum farkindaysan diyecek...niye kadinin basina gelen erkek saticilari uzaklastiriyorsun dedim yaaa iste hirsiz onlar,satis bahanesine dukkanina bakiyorlar dedi...
bu sorumdan sonra bizi avm ye goturdu çocuklarin istediklerini aldi,yemek yedirdi,ama awm den isyeri uzaktan gorunuyor,awm den yaklastirip isyerinin orayi cekmis...esimle niye konusmayim arkadaslar ben sizin yorumlarinizi merak ettim,abilik ayagi mi komsuluk ayagi mi bilmiyorum...icim cok huzursuz..anlam veremiyorum..daha cok yeni...
Bayagi sIkistirdim hastanelik oldum hepsini yazmadim kanda glikoz oranim 175 ciktiHalbuki adamin siritirken gorunen dislerini söküp o cicek saksisina dikse sorun cozulecekama iste konu sahibi kendince bahane uretiyor ses cikarirsam saklar diyor
Adam herseyi gozunun onunde yapmasina ragmen
Eşiyle kendi halinde dükkan işleten güzel bir kadın var, ondan rahatsız oluyor. Kadının bir şey yaptığı yok, işyerleri yan yana anladığım kadarıyla, bazen bilmediği şey olunca konu sahibinin ezik kocası atlıyor ortaya. Sana ne, bırak da kadının kocası göstersin yardım etsin. Konu sahibinin pis bakışlı, ağız burun dağıtılası bir kocası var. Öyle bir yazıyor ki sanki kadınla aşna fişne yapıyorlar. İnsanı sinir edecek derecede güzelmiş, öyle yazıyor konu sahibi. Kadının kocası ve diğer esnaflar farketse de işyerinden ekmeğinden etse bu adamı.Konu neydi noluyor kime anlatiyorsun bunlari iyice konular garipleşmeye başladi
Hırsız falan bahane. Önceki konunuzu da okudum eşiniz abilik falan yapmıyor evli kadın yüz verse o da yürümez koşar gibi2 3 saat gecti bizim dukkanin onunde cok cicek var onlardan 2 3 tanesini kadinin dukkaninin onune koymus bunuda anlamis degilim..sorsam buralar benden sorulur ben heryere cicek koyuyorum farkindaysan diyecek...niye kadinin basina gelen erkek saticilari uzaklastiriyorsun dedim yaaa iste hirsiz onlar,satis bahanesine dukkanina bakiyorlar dedi...
Gözü dışarda, avmye gitmenize rağmen aklı fikri dükkanın önünde duran kadında. Orda bile iş yerini yakından çekmiş görebilmek içinbizi avm ye goturdu çocuklarin istediklerini aldi,yemek yedirdi,ama awm den isyeri uzaktan gorunuyor,awm den yaklastirip isyerinin orayi cekmis...esimle niye konusmayim arkadaslar ben sizin yorumlarinizi merak ettim
İşte bu bütün dengeleri değiştirirBayagi sIkistirdim hastanelik oldum hepsini yazmadim kanda glikoz oranim 175 cikti
Pardonn?Eşiniz kadından aşırı derecede etkilenmiş ama eyleme döker mi bilmiyorum. Öyle günlük görüp hafif flört etmek iyi geliyor, enerjik hissettiriyor diye devam ediyordur burada önemli olan bu durumun sizi rahatsız etmesine saygı duyup duymaması. Eşim rahatsız oluyor biraz mesafe koyayım demesi gerekiyor kendi kendine. Bunu yapmaması sizi üzüyor bence.
Ay noluyo noluyo. Banada anlatinİşte bu bütün dengeleri değiştirir
Yani maddi durumunuz varsa boşayın gitsin ya ne uğraşacaksınız. Bir de onun bu deli saçma hallerini mi çekeceksiniz yazık size.Devam ederse onlarida yaparim,simdi cok ustune gidersem saklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?