• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kanka olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cinsel açıdan soruyorsanız, normal değildir herhalde. Geçenlerde sosyal medyada bir videoya denk geldim, evlilikte karşılıklı ilişki üzerine bir şeyler anlatılıyordu. Yorumlarda 18'den 68'e kadar pek çok adam (yaşlarını belirtmişler) hepsi de eşlerinden- sevgililerinden cinsel açıdan dert yanıyordu.
Ülkemiz kadınlarının cinsellikte pasif olduğunu , giyimine - bakımına dikkat etmediğini vs yazmışlar. Bir de isimleri görünüyor, profil resimleri falan var. Eşlerinin tanıdıkları falan görüyordur yani. 🙈 Oradan yola çıkarak, erkeklerin cinsellik isteğinin süreğen olduğunu düşünüyorum. Kadınlarda yaşla birlikte azalabilir belki.

Evet bayanlar konu tam başlıktaki gibi. 21 yıllık evliyiz. Eşim 55 ben 45 yaşındayız. Oğlumuz 17 yaşında. Evimizde huzur var kavga gürültü, maddi sıkıntı yok. Ama karı koca gibi öpüşüp sarılıp koklaşma bitti. Iyi bir dert ortağı, sohbet arkadaşıyiz. Bıraksam böyle 100 yıl yaşarız. Şimdi benmi kurtlaniyorum yoksa normalmi?
Bu durum sizde stres ve sinir yapmıyorsa iyi.Eşinizin kronik bir hastalığı var mı?Eğer bir hastalığı yoksa bu durum normal değil.
Geçen haftalarda 60 yaşlarında bir hanım, doktorun iki hafta cinsel birlikteliği yasakladığı bir müdahale geçirdi ve bu durumu eşine nasıl kabul ettireceğini,eşinin iki hafta bile cinsellik yaşamadan durmaya direnç göstereceğinden yakınıyordu.
Kafamı duvara vurasım geldi.

Valla biz daha küçüğüz ama bizimde ögle.iki çocuk,hayat telaşı,birbirimize vaktimiz kalmıyo.zaten genelde her evliliğin sonu Arkadaşlığa bağlanıyo bence.cinsellikte sadece ihtiyaç giderme olarak devam ediyo.y

Hımmm ben sadece cinsellik için o yaşlarda biz de öyle oluruz belki demiştim.

Ne kadar yaşlansak da kocamla yine el ele yürümek, onun koynunda uyumak isterim.

Ama sağlık sorunları, hayat şartları cinselliği sekteye uğratır, ona lafım yok. Ama sarılmazsa gücenirim cidden.

Ohoo çok konuşuyoruz. Ama halledemedik devam. canimiz sıkılıyor kapatiyoruz konuyu. Ona göre venim can sıkıntım.
55 yaşında bir erkek için beklentiniz fazla değil mi ? Bizim kadınlara kalsa adamlar 70 yaşında da cinsel hayata devam etmeli.hayatın gerçklerini kabul edemiyor buradaki çoğu üye.ee siz de çok genç sayılmazsınız.45 yaşına gelirsem bu tarz şeyleri de takmam sanirım.yaşayacağımı yaşadım artık derim.ilgi alanım bu olmaz gibime geliyor.29 yaşındayım şimdi bile öyleyim neredeyse.buradaki üyelerin hayat sevincine ve beklentisine hayranım valla.ahh bir de karşılık bulsa tam olacak.

Bu durum sizde stres ve sinir yapmıyorsa iyi.Eşinizin kronik bir hastalığı var mı?Eğer bir hastalığı yoksa bu durum normal değil.
Geçen haftalarda 60 yaşlarında bir hanım, doktorun iki hafta cinsel birlikteliği yasakladığı bir müdahale geçirdi ve bu durumu eşine nasıl kabul ettireceğini,eşinin iki hafta bile cinsellik yaşamadan durmaya direnç göstereceğinden yakınıyordu.
Kafamı duvara vurasım geldi.
Ergen kızlar gibi milleti kıskanmayın allah aşkına.sapığın birine denk gelmiş işte kadın.sanki bir tarafları büyüdü.başı göğe ermiş mi bir tane adamla bu kadar çok sevişince.

Ergen kızlar gibi milleti kıskanmayın allah aşkına.sapığın birine denk gelmiş işte kadın.sanki bir tarafları büyüdü.başı göğe ermiş mi bir tane adamla bu kadar çok sevişince.

Ya ferhans sen iyi ki bu forumda varsin cok ciddiyim. Acayip gulduruyorsun beni. kiskanma ferhans 🤣

Bu durum sizi rahatsız hissettiriyorsa yaşadığınız süreç normal değil demek ki.
O yaşlarda belki sayısı düşer ama kanka olunmaz.
Daha doğrusu evliliğin hiç bir döneminde olunmamalı bence. (bunu sadece cinsellik anlamında değil sarılmak, sevgi sözleri, tensel temas için söylüyorum)
Sadece cinsellik için konuşursak, lişkilerle ilgili katıldığım bir atölyede o yaşlarda sayının düşebileceği ama yine de olması gerektiği anlatılmıştı.
Cinsellik konusunda kadınların menopozdan sonra bittiğine dair geyikler yapılır. Ama işin aslı tam tersi.
Çünkü kadınların hangi yaşta olursa olsun hazır olması için duyguları yeterli, ama erkeğin fiziksel olarakta hazır olması gerekir.
Erkekler yaşları ilerledikçe hazır olma konusunda problem yaşayabiliyorlar ve bunu gurur meselesi yapıp partnerinin bilmesini istemediği için uzak davranabiliyorlar.
Bu tarz bir problem olabilir diye düşünüyorum.
Bence rahatsızlığınızı ve beklentilerinizi konuşun. Bu tarz bir problem yaşıyorsa da bir ürologla görüşmesi gerekir.
Belki kullandığı bir ilaç yada daha farkedilmemiş bir hastalık bile sebep olabilir.
Ayrıca yaşınız da bir kadının kendini keşfettiği güzel bir yaş. Bu eşiniz içinde geçerli.
Daha genç yaşlara göre tam tersi hayat telaşının azaldığı kendinize ve ilişkinize odaklı yaşayabileceğiniz yıllar bunlar.
Durumu kabullenip salmanızı değil toparlamak için bir şeyler yapmanızı tavsiye ederim.
Dişi ve eril enerjilerle ilgili bir uzmandan bilgi almak atölyelere katılmakda iyi gelecektir.

Bu durum sizi rahatsız hissettiriyorsa yaşadığınız süreç normal değil demek ki.
O yaşlarda belki sayısı düşer ama kanka olunmaz.
Daha doğrusu evliliğin hiç bir döneminde olunmamalı bence. (bunu sadece cinsellik anlamında değil sarılmak, sevgi sözleri, tensel temas için söylüyorum)
Sadece cinsellik için konuşursak, lişkilerle ilgili katıldığım bir atölyede o yaşlarda sayının düşebileceği ama yine de olması gerektiği anlatılmıştı.
Cinsellik konusunda kadınların menopozdan sonra bittiğine dair geyikler yapılır. Ama işin aslı tam tersi.
Çünkü kadınların hangi yaşta olursa olsun hazır olması için duyguları yeterli, ama erkeğin fiziksel olarakta hazır olması gerekir.
Erkekler yaşları ilerledikçe hazır olma konusunda problem yaşayabiliyorlar ve bunu gurur meselesi yapıp partnerinin bilmesini istemediği için uzak davranabiliyorlar.
Bu tarz bir problem olabilir diye düşünüyorum.
Bence rahatsızlığınızı ve beklentilerinizi konuşun. Bu tarz bir problem yaşıyorsa da bir ürologla görüşmesi gerekir.
Belki kullandığı bir ilaç yada daha farkedilmemiş bir hastalık bile sebep olabilir.
Ayrıca yaşınız da bir kadının kendini keşfettiği güzel bir yaş. Bu eşiniz içinde geçerli.
Daha genç yaşlara göre tam tersi hayat telaşının azaldığı kendinize ve ilişkinize odaklı yaşayabileceğiniz yıllar bunlar.
Durumu kabullenip salmanızı değil toparlamak için bir şeyler yapmanızı tavsiye ederim.
Dişi ve eril enerjilerle ilgili bir uzmandan bilgi almak atölyelere katılmakda iyi gelecektir.
O uzmanlara sorarsan 80 yaşında da olması gerekiyor derler ki.herkes olumlu olanı ister de gerçek hayat diye de birşey var.kadınlar da maşllah 70 yaşında bile kendini keşfedecek, cinselliği doya doya yaşayacak.üyelerimizdeki aşırı iyimserlik beni benden alıyor.herşey olması gerektiği gibi olabilir mi sizce ? Ne olması gerektiği gibi oluyor ki ilişkiler olsun? Linçleyen linçlesin ergen kızlar gibisiniz valla.bu hafta şu kadar seviştik, bu hafta daha az seviştik aman benden soğudu mu ?.bir bıkmadınız mı bu yaşlara kadar.insan amannn der bir saatten sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şunu merak ettim 17 yaşındaki oglunuzla evde nasil huzur var? Benim kardesim 18 yasinda ergenlik hormonlar vs artik ne etkiliyse kaos yaratiyor cocuk annem babam kalp krizi gecirecek diye korkuyorum. Masallah evladiniza
Doğru, ergen terörü diye bir şey var.😀
Bence de evde birinci derecede huzursuzluk kaynağı değilse maşallah çocuğa😄

Evet bayanlar konu tam başlıktaki gibi. 21 yıllık evliyiz. Eşim 55 ben 45 yaşındayız. Oğlumuz 17 yaşında. Evimizde huzur var kavga gürültü, maddi sıkıntı yok. Ama karı koca gibi öpüşüp sarılıp koklaşma bitti. Iyi bir dert ortağı, sohbet arkadaşıyiz. Bıraksam böyle 100 yıl yaşarız. Şimdi benmi kurtlaniyorum yoksa normalmi?
Eşlerden biri şikayetçi ise sorun var demektir. Hayat telaşı, sağlık, insanı başka bir yere evirebiliyor. Herkesin ev hali, kişilik, yaşananlar, yılların birikimi ile parmak izi gibi farklı hale dönüyor bence. Siz şikayetçiyseniz, şikayet etmeden adım atın, birşeyleri değiştirebilirsiniz.
Huzurunuz, bereketiniz daim olsun.

O uzmanlara sorarsan 80 yaşında da olması gerekiyor derler ki.herkes olumlu olanı ister de gerçek hayat diye de birşey var.kadınlar da maşllah 70 yaşında bile kendini keşfedecek, cinselliği doya doya yaşayacak.üyelerimizdeki aşırı iyimserlik beni benden alıyor.herşey olması gerektiği gibi olabilir mi sizce ? Ne olması gerektiği gibi oluyor ki ilişkiler olsun? Linçleyen linçlesin ergen kızlar gibisiniz valla.bu hafta şu kadar seviştik, bu hafta daha az seviştik aman benden soğudu mu ?.bir bıkmadınız mı bu yaşlara kadar.insan amannn der bir saatten sonra.
Şu yazdığına cevap yazıyordum ki dur dedim kendime.
Herkes elinde ki kap kadar su alabilir.
Yazdıklarımdan yaptığın çıkarım seninle ilgili benim anlatmak istediğimle değil.
Senin evliliğe, duygusal ilişkiye bakış açın sadece seksten ibaretse ben sana ne anlatabilirim ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X