- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.660
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok nadir.Cinsellik yokmu demek istiyorsunuz
Haklısınız bence. Kimine gunde 20 kere yetmez kimine yilda bir yeter. Çok sahisa özel şey cinsellik. Benim konumda bu değildi zaten.O uzmanlara sorarsan 80 yaşında da olması gerekiyor derler ki.herkes olumlu olanı ister de gerçek hayat diye de birşey var.kadınlar da maşllah 70 yaşında bile kendini keşfedecek, cinselliği doya doya yaşayacak.üyelerimizdeki aşırı iyimserlik beni benden alıyor.herşey olması gerektiği gibi olabilir mi sizce ? Ne olması gerektiği gibi oluyor ki ilişkiler olsun? Linçleyen linçlesin ergen kızlar gibisiniz valla.bu hafta şu kadar seviştik, bu hafta daha az seviştik aman benden soğudu mu ?.bir bıkmadınız mı bu yaşlara kadar.insan amannn der bir saatten sonra.
Hep böyleydi, tarzi yaratılışı böyle. Ama sevmiyorum onu ben :)Valla aslinda suan tam hayati yasama zamaniniz. Cocuk buyumus yaş olarakta tam El ele yürüyüs yapma zamani sarilarak tv izleme zamani. Ne bilim ben boyle hayal ediyorum acaba Bizdemi boyle oluruz sizin gibi insan ister ya esinizle bu konuyu hic konustunuzmu nasil biridir mesela eskidendemi boyleydi
Canım benim anane yok malesef vefat etti 20 yil önce. Babannede çok yaşlı. Zaten tatil modundayiz hergün.Benim annemler 35 yıllık evliler, yaşları 60i geciyor ama hala öpüşür koklasirlar,sarılır, Elele yürürler...
Acaba bir tatile mi ciksaniz çocuğu ananeye atıp? Yeni yerler belki size enerji verir
Tatil modunda yatmak ayrı bambaşka bir ambiyansa gidip gezmek,kesfetmek,yol boyu sohbet etmek zorunda kalmak ve otelde gecelemek ayrıCanım benim anane yok malesef vefat etti 20 yil önce. Babannede çok yaşlı. Zaten tatil modundayiz hergün.
Şu an dedim bi tatilimi gitsek değişiklik olur. Marmaris'te teyzesi var oba gideriz dedi.Tatil modunda yatmak ayrı bambaşka bir ambiyansa gidip gezmek,kesfetmek,yol boyu sohbet etmek zorunda kalmak ve otelde gecelemek ayrı
Evet bayanlar konu tam başlıktaki gibi. 21 yıllık evliyiz. Eşim 55 ben 45 yaşındayız. Oğlumuz 17 yaşında. Evimizde huzur var kavga gürültü, maddi sıkıntı yok. Ama karı koca gibi öpüşüp sarılıp koklaşma bitti. Iyi bir dert ortağı, sohbet arkadaşıyiz. Bıraksam böyle 100 yıl yaşarız. Şimdi benmi kurtlaniyorum yoksa artık dinlenme zamanı
zorlami evlendiniz sevgi olmayinca kac sene gecerse gecsin insan tahammulde edemiyor. annemden biliyorumHep böyleydi, tarzi yaratılışı böyle. Ama sevmiyorum onu ben :)
Size 10 yaş büyükle kim evlenin dediEvet bayanlar konu tam başlıktaki gibi. 21 yıllık evliyiz. Eşim 55 ben 45 yaşındayız. Oğlumuz 17 yaşında. Evimizde huzur var kavga gürültü, maddi sıkıntı yok. Ama karı koca gibi öpüşüp sarılıp koklaşma bitti. Iyi bir dert ortağı, sohbet arkadaşıyiz. Bıraksam böyle 100 yıl yaşarız. Şimdi benmi kurtlaniyorum yoksa normalmi?
Kadının yaşı 45 yalnız 65 değilValla aslinda suan tam hayati yasama zamaniniz. Cocuk buyumus yaş olarakta tam El ele yürüyüs yapma zamani sarilarak tv izleme zamani. Ne bilim ben boyle hayal ediyorum acaba Bizdemi boyle oluruz sizin gibi insan ister ya esinizle bu konuyu hic konustunuzmu nasil biridir mesela eskidendemi boyleydi
Ay bilemedim. Eşinizin sağlık sorunları vardır muhtemelen, tansiyon ilaçları, şeker, koleterol ayrı ayrı libido ve ereksiyon katili, sağlığı çok yerinde olsa eskisi kadar sık olmasa da yaklaşırdı bence.Evet bayanlar konu tam başlıktaki gibi. 21 yıllık evliyiz. Eşim 55 ben 45 yaşındayız. Oğlumuz 17 yaşında. Evimizde huzur var kavga gürültü, maddi sıkıntı yok. Ama karı koca gibi öpüşüp sarılıp koklaşma bitti. Iyi bir dert ortağı, sohbet arkadaşıyiz. Bıraksam böyle 100 yıl yaşarız. Şimdi benmi kurtlaniyorum yoksa normalmi?
Senin başın göğe erdi mi bu kadar çok çeşit görünce. Hızlı koşan tez yorulur. Senin durumun buErgen kızlar gibi milleti kıskanmayın allah aşkına.sapığın birine denk gelmiş işte kadın.sanki bir tarafları büyüdü.başı göğe ermiş mi bir tane adamla bu kadar çok sevişince.
olsun ben 50lili yaslarimi böyle hayal ediyorumKadının yaşı 45 yalnız 65 değil![]()
İşte konu sahibi 50 lerde olmadığı için libido devam ediyorolsun ben 50lili yaslarimi böyle hayal ediyorum![]()
55'i ne saniyorsun.Ferhans? Öldürdün mezara koydun.55 yaşında bir erkek için beklentiniz fazla değil mi ? Bizim kadınlara kalsa adamlar 70 yaşında da cinsel hayata devam etmeli.hayatın gerçklerini kabul edemiyor buradaki çoğu üye.ee siz de çok genç sayılmazsınız.45 yaşına gelirsem bu tarz şeyleri de takmam sanirım.yaşayacağımı yaşadım artık derim.ilgi alanım bu olmaz gibime geliyor.29 yaşındayım şimdi bile öyleyim neredeyse.buradaki üyelerin hayat sevincine ve beklentisine hayranım valla.ahh bir de karşılık bulsa tam olacak.
Tip 1 diyabet hastası esim. Sorun olsa bunu söylerdi bana.Ay bilemedim. Eşinizin sağlık sorunları vardır muhtemelen, tansiyon ilaçları, şeker, koleterol ayrı ayrı libido ve ereksiyon katili, sağlığı çok yerinde olsa eskisi kadar sık olmasa da yaklaşırdı bence.
Yerinizde olsam bunu eşimle konuşurdum.
Yoo zorla değil. Universitede tanıştık hoşlandık evlendik.zorlami evlendiniz sevgi olmayinca kac sene gecerse gecsin insan tahammulde edemiyor. annemden biliyorum