Eşimle kanka olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bayanlar konu tam başlıktaki gibi. 21 yıllık evliyiz. Eşim 55 ben 45 yaşındayız. Oğlumuz 17 yaşında. Evimizde huzur var kavga gürültü, maddi sıkıntı yok. Ama karı koca gibi öpüşüp sarılıp koklaşma bitti. Iyi bir dert ortağı, sohbet arkadaşıyiz. Bıraksam böyle 100 yıl yaşarız. Şimdi benmi kurtlaniyorum yoksa normalmi?
Kişiye göre değişen bir durumdur.Benim eşim böyle olmaz bence.Ama işte belli bir yaştan sonra nasıl olacak bilemeyiz🤷

Evet bayanlar konu tam başlıktaki gibi. 21 yıllık evliyiz. Eşim 55 ben 45 yaşındayız. Oğlumuz 17 yaşında. Evimizde huzur var kavga gürültü, maddi sıkıntı yok. Ama karı koca gibi öpüşüp sarılıp koklaşma bitti. Iyi bir dert ortağı, sohbet arkadaşıyiz. Bıraksam böyle 100 yıl yaşarız. Şimdi benmi kurtlaniyorum yoksa normalmi?
Merhaba ,henüz evli değilim.Ama çevremdeki arkadaşlarımin çoğu evli, onlar da bana aşk ,heyecan vs zamanla bitiyor vs.diyordu.sanirim arkadaş gibi olunuyor zamanla.
Ne güzel maddi bri skntiniz,.huzursuzluğunuz yokmuş.bu devirde bu çok büyük bir şans. Ben gormuyorum etrafımda fazla. Allah nazardan saklasın ailenizi, huzurunuz daim olsun ☘️:)❤️

Ergen kızlar gibi milleti kıskanmayın allah aşkına.sapığın birine denk gelmiş işte kadın.sanki bir tarafları büyüdü.başı göğe ermiş mi bir tane adamla bu kadar çok sevişince.
Şu kendin kıskanıp kıskanıp milletin üstüne atmana bayılıyorum ya.

Ideal degil, normal toplumlarda normal de degil, ama Turkiyede ortalamanin ustunde iyi oldugunuz kesin

O uzmanlara sorarsan 80 yaşında da olması gerekiyor derler ki.herkes olumlu olanı ister de gerçek hayat diye de birşey var.kadınlar da maşllah 70 yaşında bile kendini keşfedecek, cinselliği doya doya yaşayacak.üyelerimizdeki aşırı iyimserlik beni benden alıyor.herşey olması gerektiği gibi olabilir mi sizce ? Ne olması gerektiği gibi oluyor ki ilişkiler olsun? Linçleyen linçlesin ergen kızlar gibisiniz valla.bu hafta şu kadar seviştik, bu hafta daha az seviştik aman benden soğudu mu ?.bir bıkmadınız mı bu yaşlara kadar.insan amannn der bir saatten sonra.
Sen 30 yaşında kediye döndüysen biz needek Ferhans. Tek duam kendin gibi sevimli bir miyava düşmen. Adamlara da yazık.

Ay bu biz 15 yıllık evliyiz 5 yıldır böyle. Önceden hep Bi sorun yapıyordum şimdi umrumda degil., bakıyorum cocuklar mutlu. Bakıyorum bende alıştım. Aldatma da yok. İlişki dinanşgimiz de böyle diyorum artık

Hep böyleydi, tarzi yaratılışı böyle. Ama sevmiyorum onu ben :)
Siz sevmediğiniz adamla sevismekmi istiyorsunuz?
Tuhaf geldi bana,belki eşinizdede tutku yoktur .
Aslında evliliğim öyle olmasını isterim,
Sarılmayı teması direk cinselliğe davet olarak gören adamdan soğudum

O uzmanlara sorarsan 80 yaşında da olması gerekiyor derler ki.herkes olumlu olanı ister de gerçek hayat diye de birşey var.kadınlar da maşllah 70 yaşında bile kendini keşfedecek, cinselliği doya doya yaşayacak.üyelerimizdeki aşırı iyimserlik beni benden alıyor.herşey olması gerektiği gibi olabilir mi sizce ? Ne olması gerektiği gibi oluyor ki ilişkiler olsun? Linçleyen linçlesin ergen kızlar gibisiniz valla.bu hafta şu kadar seviştik, bu hafta daha az seviştik aman benden soğudu mu ?.bir bıkmadınız mı bu yaşlara kadar.insan amannn der bir saatten sonra.
Siz baya çözmüşsünüz hayatın sırrını ya!

Siz sevmediğiniz adamla sevismekmi istiyorsunuz?
Tuhaf geldi bana,belki eşinizdede tutku yoktur .
Aslında evliliğim öyle olmasını isterim,
Sarılmayı teması direk cinselliğe davet olarak gören adamdan soğudum
Yaa çok özür dilerim, seviyom onu ben yazacaktım, bu otomatik klavye mahvetti beni 😖

Ay bu biz 15 yıllık evliyiz 5 yıldır böyle. Önceden hep Bi sorun yapıyordum şimdi umrumda degil., bakıyorum cocuklar mutlu. Bakıyorum bende alıştım. Aldatma da yok. İlişki dinanşgimiz de böyle diyorum artık
Bende bu yoldayım sanki. Dert etmeyince dert yok. Başka dinamiklerle kıyaslamazsak sorun yok sanki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X