Eşimle Kanser hastası kuzenime yüzük almamız :(

Yine fake diyen biri çıktı çok net soruyorum,sizce bu kadar acı dolu bi hikaye yazıp yorum almak istememde ki amaç ne olabilir ?Ne kazancım olacak kısaca ?
Her konuda başıma bu geliyor bari bunda yapmayın lütfen.
“Son isteği” denen bi ibare vardır halk arasında annesi de kızım evlenmedi ailedeki tüm yaşıtları gelin oldu dedi ardından da bari evlenemedim siz parmağıma bi yüzük alaydınız demiş,bu da bize dokundu,eşimle takalım dedik ya da babasına verelim dedik,amaç sevindirmek kimin verdiğinin önemi yok,annesi tabii ki yalan söylemiyor,çünkü daha önce de görümceme (38 yaşında görümcem) bi sen bi ben kaldık evlenmeyen demişti..Herkesin muradı başkadır,bazısının ev,bazısının evlat,bazısının yuva..bunun şakası yalanı olmaz,çor çirkin olur aksi.

O halde,Babasına veririz o isterse takar.

Kız hastalığını öğrendiği zamanlar veya ortalarında söylemiştir tabii ki ölüm döşeğinde dememiştir ama annenin aklına geldi anlattı..1 saat kadar oturdum ve saçma diyebileceğiniz ama gayet de bir annenin aklına gelince oturup saatlerce ağlayabileceği birçok şey anlattı..Misal dişleri leke içinde kalmıştı kanlı kusmaları yüzünden annesi kuzum dişlerini çok severdi de dedi bunu o ölüm halini görmediği için mi ya da diş derdinde olduğu için mi söyledi ? Hayır tabii ki evladının her anını unutamayacak her hatırladığında içi kıyılcak ama “sen de ne anlatıyorsun evladın ölüyor” mu diyelim ?
Biz de bari yüzük olayı için sonra iç çekip bir de ona dertlenmesinler istedik (kendileri kuyumcuya gidip yüzük almayacağına göre)..

Nasıl vereceğiniz önemli. İstemeden, 'Yakında öleceksin. Ölmeden içinde kalmasın bari, hevesini al dedik' havası verme ihtimali var tektaşın. Kendisi farkında mı doktorların bir haftası var dediğinin? Mesela veren kişi 'Bak bu bir söz yüzüğü, bunu takacaksın, bana iyileşmek için söz vereceksin. Sonra birazcık daha iyi hissettiğinde, kutlamak için düğün gibi kocaman bir parti vereceğiz. ' dese çok mu abes olur?

Kaldığı hastane odası müsaitse birazcık şamataya vurursunuz belki. Süpriz evlilik teklifiymişçesine bir hava yaratırsınız. Sevdiklerinin, akrabalarının, arkadaşlarının, hastanedeki görevlilerin ona olumlu mesajlar gönderdiği bir video hazırlarsınız. Yüzüğü çıkarıp anlamını anlattıktan sonra 'İyileşip, bu şehrin göreceği en havalı en büyük kutlamayı yapmaya hazır mısın?' diye sorarsınız. Evet dediğinde alkışlar, ıslıklar, ortam müsaitse yüzük takıldığı sırada belki bir konfeti filan.

Hem hastaya moral olur, hem güzel, mutlu bir anı kalmış olur sevdiklerine son günlerinden.

Son düzenleme:
Ya çok kötü hissediyorum şuan. Gidip ve takın kimse yanlış anlamaz abes kacmaz en olun.

Maalesef haberi var çünkü çıkacağım zaman mrs21 abla seni çocuklarını çok severdim hoşçakalın dedi (hiçbir konuşması anlaşılır değildi ama bunu söylerken o kadar güzel ve anlaşılır konuştu ki tam bir veda gideceğini biliyor..dediklerinizi yapacak kadar kendimizi ailesini onu kandırmak istemem..Evet yüzüğü verirken öleceğim hissi oluşacak ama bilmiyorum işte annesi öyle deyince bari bu isteği gerçekleşsin istedim..misal okul okumuş ama yarım kalmış tedavileri yüzünden,okumayı çok isterdi dedi annesi ama o hayalini şuan için hiçkimse gerçekleştiremez lakin bu maddi ve gerçekleşmesi basit bir olay o yüzden en azından bu ukde kalmasın dedik

Yorumunuza baştan sona katılıyorum
Zaten ölecek bari ölmeden içinde kalmasın havasında değilde , görecek güzel günlerinin sembolü olarak o hissiyatı vererek hediye edilmeli .
Rabbim şifa versin kuzeninizede tüm şifa bekleyenlerede inşallah

Bence annesine verin taksın.. Yanlıs anlamaz dersin yenge sen söyledin ya yüzük istiyordu falan benimde içimden geldi bali mutlu gitsin al sen bu yüzüğü tak en azından yüzü biraz olsun gülsün de yanlıs anlasılacak bir sey değil sizin ve onun birbirinizi nasıl sevdiğiniz belli yapın bunu hatta beklemeyin bu tür şeylerde zaman saat, saniye bile çok önemli ama son gelişmelerden haberdar edin Rabbım acil şifalar versin inşallah

Kurban olurum ona ne kadar aci herkesin ona olecek gozuyle bakmasi davranmasi belki bizden bile daha cok yasama sevinci var icinde rabbim insallah bir an once sagligina kavusturur baska bisey diyemiyorum bence yaptiginiz cok guzel bi davranis aranizdaki bag kuvvetliyse de yanlis anlasilmaz

“Kör ölür badem gözlü olur” diye bi atasözümüz var ama inanın bu kız öyle değildi,özünde de müthiş güleryüzlü iyi kalpli biri,hastaymış gibi davranmadı asla hep ben yaşamak istiyorum daha şunları bunları yapacağım derdi..Ne zaman ziyaretine gitsek sürekli çocuklarımla benle o kadar ilgilenirdi ki gitmek istemezdim kendini yoruyor diye asla X de şöyle bi kız diyeni duymadım hep çok iyi çok temiz iyi bir kız dendi..Keşke onun yerine nefes alması bile insanlığa zararlı olanlar ölse diyorum birgün “neden ben abla” demişti de söyleyecek çok şey varken yutkunamamıştım bile

Oyle de demeyin Allahin gucune gider evet hic adaletli degil ama hepimizin alnina yazilmis bi kader var elden bisey gelmiyor Rabbim ol der olur nice 6 ay omru kalanlar yasiyor kac sene insallah darisi onun basina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…