Yine fake diyen biri çıktıCok tuhaf bir hikaye. Hani gelin olamadim, gelinlik giyemedim olayini anlarim fakat yüzük?? Can derdindeyken bu kadar maddiyat derdinde olmak tuhaf.
Ya konu inandirici degil, ya kuzen bunu söylemedi ama annesi yalan atiyor, kendisi yüzük pesinde diye. Bilemedim, tuhaf bir konu. Takilcaksa bare sen yada annesi babasi taksin. Esin takmasi ne alaka?
O halde,Babasına veririz o isterse takar.Cok gecmis olsun Allah sifa versin insaallah.ben cok uygun goremedim acikcasi.Allah kimsenin basina vermesin ama kanserin o evresinde ne ailenin ne de hastanin yuzuk gorecek durumda oldugunu dusunmuyorum.yani bence oyle bir sey alinacaksa da ailesine munasip olur bunu dusunup yapmak.
Kız hastalığını öğrendiği zamanlar veya ortalarında söylemiştirCok tuhaf bir hikaye. Hani gelin olamadim, gelinlik giyemedim olayini anlarim fakat yüzük?? Can derdindeyken bu kadar maddiyat derdinde olmak tuhaf.
Ya konu inandirici degil, ya kuzen bunu söylemedi ama annesi yalan atiyor, kendisi yüzük pesinde diye. Bilemedim, tuhaf bir konu. Takilcaksa bare sen yada annesi babasi taksin. Esin takmasi ne alaka?
Maalesef haberi varNasıl vereceğiniz önemli. İstemeden, yakında öleceksin ölmeden içinde kalmasın bari, hevesini al dedik havası verme ihtimali var tektaşın. Kendisi farkında mı doktorların bir haftası var dediğinin? Mesela veren kişi 'Bak bu bir söz yüzüğü, bunu takacaksın, bana iyileşmek için söz vereceksin. Sonra birazcık daha iyi hissettiğinde, kutlamak için düğün gibi kocaman bir parti vereceğiz. ' dese çok mu abes olur?
Kaldığı hastane odası müsaitse birazcık şamataya vurursunuz belki. Süpriz evlilik teklifiymişçesine bir hava yaratırsınız. Sevdiklerinin, akrabalarının, arkadaşlarının, hastanedeki görevlilerin ona olumlu mesajlar gönderdiği bir video hazırlarsınız. Yüzüğü çıkarıp anlamını anlattıktan sonra 'İyileşip, bu şehrin göreceği en havalı en büyük kutlamayı yapmaya hazır mısın?' diye sorarsınız. Evet dediğinde alkışlar, ıslıklar, ortam müsaitse yüzük takıldığı sırada belki bir konfeti filan.
Hem hastaya moral olur, hem güzel, mutlu bir anı kalmış olur sevdiklerine son günlerinden.
Nasıl vereceğiniz önemli. İstemeden, yakında öleceksin ölmeden içinde kalmasın bari, hevesini al dedik havası verme ihtimali var tektaşın. Kendisi farkında mı doktorların bir haftası var dediğinin? Mesela veren kişi 'Bak bu bir söz yüzüğü, bunu takacaksın, bana iyileşmek için söz vereceksin. Sonra birazcık daha iyi hissettiğinde, kutlamak için düğün gibi kocaman bir parti vereceğiz. ' dese çok mu abes olur?
Kaldığı hastane odası müsaitse birazcık şamataya vurursunuz belki. Süpriz evlilik teklifiymişçesine bir hava yaratırsınız. Sevdiklerinin, akrabalarının, arkadaşlarının, hastanedeki görevlilerin ona olumlu mesajlar gönderdiği bir video hazırlarsınız. Yüzüğü çıkarıp anlamını anlattıktan sonra 'İyileşip, bu şehrin göreceği en havalı en büyük kutlamayı yapmaya hazır mısın?' diye sorarsınız. Evet dediğinde alkışlar, ıslıklar, ortam müsaitse yüzük takıldığı sırada belki bir konfeti filan.
Hem hastaya moral olur, hem güzel, mutlu bir anı kalmış olur sevdiklerine son günlerinden.
Ölüm döşegindeki bir insanin boyle bi sey dusunebilecegini hic sanmiyorumEvlenemediği için üzülüyorasa evli bir kuzeninin yüzük hediye etmesi onu incitebilir mi acaba? Siz değilde yüzüğü ailesi verse daha mı iyi olur acaba
Kurban olurum ona ne kadar aci herkesin ona olecek gozuyle bakmasi davranmasi belki bizden bile daha cok yasama sevinci var icinde rabbim insallah bir an once sagligina kavusturur baska bisey diyemiyorum bence yaptiginiz cok guzel bi davranis aranizdaki bag kuvvetliyse de yanlis anlasilmazMaalesef haberi varçünkü çıkacağım zaman mrs21 abla seni çocuklarını çok severdim hoşçakalın dedi (hiçbir konuşması anlaşılır değildi ama bunu söylerken o kadar güzel ve anlaşılır konuştu ki tam bir veda gideceğini biliyor..dediklerinizi yapacak kadar kendimizi ailesini onu kandırmak istemem..Evet yüzüğü verirken öleceğim hissi oluşacak ama bilmiyorum işte annesi öyle deyince bari bu isteği gerçekleşsin istedim..misal okul okumuş ama yarım kalmış tedavileri yüzünden,okumayı çok isterdi dedi annesi ama o hayalini şuan için hiçkimse gerçekleştiremez lakin bu maddi ve gerçekleşmesi basit bir olay o yüzden en azından bu ukde kalmasın dedik
“Kör ölür badem gözlü olur” diye bi atasözümüz var ama inanın bu kız öyle değildi,özünde de müthiş güleryüzlü iyi kalpli biri,hastaymış gibi davranmadı asla hep ben yaşamak istiyorum daha şunları bunları yapacağım derdi..Ne zaman ziyaretine gitsek sürekli çocuklarımla benle o kadar ilgilenirdi ki gitmek istemezdim kendini yoruyor diyeKurban olurum ona ne kadar aci herkesin ona olecek gozuyle bakmasi davranmasi belki bizden bile daha cok yasama sevinci var icinde rabbim insallah bir an once sagligina kavusturur baska bisey diyemiyorum bence yaptiginiz cok guzel bi davranis aranizdaki bag kuvvetliyse de yanlis anlasilmaz
Oyle de demeyin Allahin gucune gider evet hic adaletli degil ama hepimizin alnina yazilmis bi kader var elden bisey gelmiyor Rabbim ol der olur nice 6 ay omru kalanlar yasiyor kac sene insallah darisi onun basina..“Kör ölür badem gözlü olur” diye bi atasözümüz var ama inanın bu kız öyle değildi,özünde de müthiş güleryüzlü iyi kalpli biri,hastaymış gibi davranmadı asla..Ne zaman ziyaretine gitsek sürekli çocuklarımla bizle o kadar ilgilenirdi ki gitmek istemezdim kendini yoruyor diyeasla X de şöyle bi kız diyeni duymadım hep çok iyi çok temiz iyi bir kız dendi..Keşke onun yerine nefes alması bile insanlığa zarar olanlar ölse diyorum birgün “neden ben abla” demişti de söyleyecek çok şey varken yutkunamamıştım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?