Eşimle Kanser hastası kuzenime yüzük almamız :(

Son demlerinde mutlu edin.. Çok üzüldüm ya içim parçalandı. Rabbim acılarını hafifletsin.

Ailedeki diğer Kızlar 18-22 arasında evlendiği için bi de hasta olduğudan kendini asla evlenemeyeceğine inandırmıştı.
O yüzden sizlere sordum iyi mi ederiz kötü mü ederiz diye.
Çok inçe ve güzel bir düşünce .kız ölünce ailesine yadigar kalır bakar hem sizi hem onu anarlar.

İçim parçalandı. Herşeye bir yorumu olan ben, konuyu ve tüm yazılanları okudum, dondum kaldım.

Verin o yüzüğü de.. Geride kalan anne babası ve siz sevenleri "keşke" dememek için verin.

Sabırlar diliyorum, çok zor

Bnide aglattiniz bence bi danisin siz soyleyince icimzden geldi izniniz olursa hediye edlim istemzseniz kalsn diye teklif edin onlarda mutlu olur bnce

Bilinci yerinde deil makineye bagli diyorsunuz yani farinda olmayacak bile belki ama ailesi mutlu olur diyorsaniz sizin takdiriniz

Bilinci yerinde deil makineye bagli diyorsunuz yani farinda olmayacak bile belki ama ailesi mutlu olur diyorsaniz sizin takdiriniz
Bilinci gidip geliyordu ben ordayken..Ailesi şuan o kısmıyla ilgilenemeyecek kadar üzgünler ama sonrasında alsaydık keşke demesinler diye almak istiyoruz daha çok

Bilinci gidip geliyordu ben ordayken..Ailesi şuan o kısmıyla ilgilenemeyecek kadar üzgünler ama sonrasında alsaydık keşke demesinler diye almak istiyoruz daha çok
al o zaman belli ki sonra icinde kalacak. Son derece iyi niyetli bi d
Son derece iyi niyetli bi davranis, degil tepki vermeleri, acilarini bile paylasmis olursun bence canim

Yani iyi niyetlisiniz ama saçma olur o zaman gelinlik de alın giydirin olmaz ki ..Anne sadece derdini açmış alın takin dememiş. Allah sifa versin ben olsam o yüzüğü görüp bin kere ölürdüm..Gereksiz geldi bana..

Allah acil şifalar versin. Çok ince, çok güzel düşünmüşsünüz ama bir yandan istemeden artık hiç ümit kalmadığını düşünebilir sanki. Yani zaten hiç takamayacaksın, ölmeden biz hediyeni verelim gibi anlaşılabilir. Şöyle yapsanız; yüzüğü alın, hediye edin " Bizim hediyemiz ama gelecekti damat adayı yakacak bunu" gibi birşeyler söyleseniz eğlenceli bir şekilde

Bu iyiler genç yaşta gidiyo hep. Kötüler de kazık cakacak kadar uzun yasıyolar. Allah acılarını hafifletsin insaallah.
Hangi tür kanserdi acaba cok genç yaşta yakalanmış da o yüzden soruyorum.
Cilt kanseri.Küçücük bir ben canını alıp gidecek,inanılır gibi değil ama gözümle gördüm serçe parmağımızın ucu kadar büyüklüğü..

Keske onlar ölse de bu kiz yasasa ama iste hayat

ahhhh yaaaaa..

allah razı olsun sizden de.

takın madem içinde yaraysa.

Ben olsam yapamam
O yüzük kuramadığı yuva , tadamadığı mutluluklar demek
Artık sona geldin bari yüzüğün olsun demek gibi...
Çok acı 22 yaşında gencecik evlat, içim burkuldu, Rabbim bir mucize nasip etsin inş, ailesine bağışlasın yavrucağı, kimseyi dermansız dertle imtihan etmesin Allahım

O aciyi bilirim ben de kardesim yerine koydugum kuzenimi kaybettim aynı hastalıktan..onun dilegi gelin olamiycam tabutuma duvak örtün anne demis..benim duvagim örtüldü acısı içimeoturdu hala mezar tasindadir..siz yüzüğü almayın bana kalirsa cok acı bisey çünkü sanki iyilesecekmis gibi son ana kadar yaninda olmaya çalışın..yuce Allah sıkıntılarını gidersin keske iyilesse ama gerçekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…