- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Çok inçe ve güzel bir düşünce .kız ölünce ailesine yadigar kalır bakar hem sizi hem onu anarlar.Ailedeki diğer Kızlar 18-22 arasında evlendiği için bi de hasta olduğudan kendini asla evlenemeyeceğine inandırmıştı.
O yüzden sizlere sordum iyi mi ederiz kötü mü ederiz diye.
Bilinci gidip geliyordu ben ordayken..Ailesi şuan o kısmıyla ilgilenemeyecek kadar üzgünler ama sonrasında alsaydık keşke demesinler diye almak istiyoruz daha çokBilinci yerinde deil makineye bagli diyorsunuz yani farinda olmayacak bile belki ama ailesi mutlu olur diyorsaniz sizin takdiriniz
al o zaman belli ki sonra icinde kalacak. Son derece iyi niyetli bi dBilinci gidip geliyordu ben ordayken..Ailesi şuan o kısmıyla ilgilenemeyecek kadar üzgünler ama sonrasında alsaydık keşke demesinler diye almak istiyoruz daha çok
Son derece iyi niyetli bi davranis, degil tepki vermeleri, acilarini bile paylasmis olursun bence canimBilinci gidip geliyordu ben ordayken..Ailesi şuan o kısmıyla ilgilenemeyecek kadar üzgünler ama sonrasında alsaydık keşke demesinler diye almak istiyoruz daha çok
Yani iyi niyetlisiniz ama saçma olur o zaman gelinlik de alın giydirin olmaz ki ..Anne sadece derdini açmış alın takin dememiş. Allah sifa versin ben olsam o yüzüğü görüp bin kere ölürdüm..Gereksiz geldi bana..Merhaba herkese öncelikle çok çok üzgünümkuzenim yıllardır kanser (22 yaşında) yıllardır tedavi oluyor tekrar nüksediyor 3. Gelişi çok ağır oldu yaklaşık 4 aydır sürekli yatarak tedavi görüyordu ama artık ciğerleri komple çökmüş cihaza bağlandı ismini hatırlayamacak suyu yutkunamayacak kadar kötü..Dün ziyaretine gittim,annesi “kızım gelin olamadım bari siz parmağıma bir yüzük taksaydınız deyip gülerdi hep” dedi..İçim ezildi haykıra haykıra bağırmak istedim eşime anlattım eşim tek taş bi yüzük almış ve bugün gidip takalım hediyemiz diyelim dedi de bize düşer mi bilemedim,ailesi ne tepki verir daha çok üzülmezler mi acaba ? Lütfen bi akıl verin,hem çok istiyoruz hem kararsız kaldık daha çok üzermiyiz ya da size mi düştü derler mi acaba (Dayım yengem can derdindeler elbette kızmazlar aldık diye ama abest olmaz mı hasta yatağında böyle bir hediye) Allah’ın takdiri ama en fazla 1 haftalık ömrü kaldı demiş dr
Allah acil şifalar versin. Çok ince, çok güzel düşünmüşsünüz ama bir yandan istemeden artık hiç ümit kalmadığını düşünebilir sanki. Yani zaten hiç takamayacaksın, ölmeden biz hediyeni verelim gibi anlaşılabilir. Şöyle yapsanız; yüzüğü alın, hediye edin " Bizim hediyemiz ama gelecekti damat adayı yakacak bunu" gibi birşeyler söyleseniz eğlenceli bir şekildeMerhaba herkese öncelikle çok çok üzgünümkuzenim yıllardır kanser (22 yaşında) yıllardır tedavi oluyor tekrar nüksediyor 3. Gelişi çok ağır oldu yaklaşık 4 aydır sürekli yatarak tedavi görüyordu ama artık ciğerleri komple çökmüş cihaza bağlandı ismini hatırlayamacak suyu yutkunamayacak kadar kötü..Dün ziyaretine gittim,annesi “kızım gelin olamadım bari siz parmağıma bir yüzük taksaydınız deyip gülerdi hep” dedi..İçim ezildi haykıra haykıra bağırmak istedim eşime anlattım eşim tek taş bi yüzük almış ve bugün gidip takalım hediyemiz diyelim dedi de bize düşer mi bilemedim,ailesi ne tepki verir daha çok üzülmezler mi acaba ? Lütfen bi akıl verin,hem çok istiyoruz hem kararsız kaldık daha çok üzermiyiz ya da size mi düştü derler mi acaba (Dayım yengem can derdindeler elbette kızmazlar aldık diye ama abest olmaz mı hasta yatağında böyle bir hediye) Allah’ın takdiri ama en fazla 1 haftalık ömrü kaldı demiş dr
Cilt kanseri.Küçücük bir ben canını alıp gidecek,inanılır gibi değil ama gözümle gördüm serçe parmağımızın ucu kadar büyüklüğü..Bu iyiler genç yaşta gidiyo hep. Kötüler de kazık cakacak kadar uzun yasıyolar. Allah acılarını hafifletsin insaallah.
Hangi tür kanserdi acaba cok genç yaşta yakalanmış da o yüzden soruyorum.
Keske onlar ölse de bu kiz yasasa ama iste hayat“Kör ölür badem gözlü olur” diye bi atasözümüz var ama inanın bu kız öyle değildi,özünde de müthiş güleryüzlü iyi kalpli biri,hastaymış gibi davranmadı asla hep ben yaşamak istiyorum daha şunları bunları yapacağım derdi..Ne zaman ziyaretine gitsek sürekli çocuklarımla benle o kadar ilgilenirdi ki gitmek istemezdim kendini yoruyor diyeasla X de şöyle bi kız diyeni duymadım hep çok iyi çok temiz iyi bir kız dendi..Keşke onun yerine nefes alması bile insanlığa zararlı olanlar ölse diyorum birgün “neden ben abla” demişti de söyleyecek çok şey varken yutkunamamıştım bile
ahhhh yaaaaa..Merhaba herkese öncelikle çok çok üzgünümkuzenim yıllardır kanser (22 yaşında) yıllardır tedavi oluyor tekrar nüksediyor 3. Gelişi çok ağır oldu yaklaşık 4 aydır sürekli yatarak tedavi görüyordu ama artık ciğerleri komple çökmüş cihaza bağlandı ismini hatırlayamacak suyu yutkunamayacak kadar kötü..Dün ziyaretine gittim,annesi “kızım gelin olamadım bari siz parmağıma bir yüzük taksaydınız deyip gülerdi hep” dedi..İçim ezildi haykıra haykıra bağırmak istedim eşime anlattım eşim tek taş bi yüzük almış ve bugün gidip takalım hediyemiz diyelim dedi de bize düşer mi bilemedim,ailesi ne tepki verir daha çok üzülmezler mi acaba ? Lütfen bi akıl verin,hem çok istiyoruz hem kararsız kaldık daha çok üzermiyiz ya da size mi düştü derler mi acaba (Dayım yengem can derdindeler elbette kızmazlar aldık diye ama abest olmaz mı hasta yatağında böyle bir hediye) Allah’ın takdiri ama en fazla 1 haftalık ömrü kaldı demiş dr
Merhaba herkese öncelikle çok çok üzgünümkuzenim yıllardır kanser (22 yaşında) yıllardır tedavi oluyor tekrar nüksediyor 3. Gelişi çok ağır oldu yaklaşık 4 aydır sürekli yatarak tedavi görüyordu ama artık ciğerleri komple çökmüş cihaza bağlandı ismini hatırlayamacak suyu yutkunamayacak kadar kötü..Dün ziyaretine gittim,annesi “kızım gelin olamadım bari siz parmağıma bir yüzük taksaydınız deyip gülerdi hep” dedi..İçim ezildi haykıra haykıra bağırmak istedim eşime anlattım eşim tek taş bi yüzük almış ve bugün gidip takalım hediyemiz diyelim dedi de bize düşer mi bilemedim,ailesi ne tepki verir daha çok üzülmezler mi acaba ? Lütfen bi akıl verin,hem çok istiyoruz hem kararsız kaldık daha çok üzermiyiz ya da size mi düştü derler mi acaba (Dayım yengem can derdindeler elbette kızmazlar aldık diye ama abest olmaz mı hasta yatağında böyle bir hediye) Allah’ın takdiri ama en fazla 1 haftalık ömrü kaldı demiş dr
O aciyi bilirim ben de kardesim yerine koydugum kuzenimi kaybettim aynı hastalıktan..onun dilegi gelin olamiycam tabutuma duvak örtün anne demis..benim duvagim örtüldü acısı içimeoturdu hala mezar tasindadir..siz yüzüğü almayın bana kalirsa cok acı bisey çünkü sanki iyilesecekmis gibi son ana kadar yaninda olmaya çalışın..yuce Allah sıkıntılarını gidersin keske iyilesse ama gerçeklerMerhaba herkese öncelikle çok çok üzgünümkuzenim yıllardır kanser (22 yaşında) yıllardır tedavi oluyor tekrar nüksediyor 3. Gelişi çok ağır oldu yaklaşık 4 aydır sürekli yatarak tedavi görüyordu ama artık ciğerleri komple çökmüş cihaza bağlandı ismini hatırlayamacak suyu yutkunamayacak kadar kötü..Dün ziyaretine gittim,annesi “kızım gelin olamadım bari siz parmağıma bir yüzük taksaydınız deyip gülerdi hep” dedi..İçim ezildi haykıra haykıra bağırmak istedim eşime anlattım eşim tek taş bi yüzük almış ve bugün gidip takalım hediyemiz diyelim dedi de bize düşer mi bilemedim,ailesi ne tepki verir daha çok üzülmezler mi acaba ? Lütfen bi akıl verin,hem çok istiyoruz hem kararsız kaldık daha çok üzermiyiz ya da size mi düştü derler mi acaba (Dayım yengem can derdindeler elbette kızmazlar aldık diye ama abest olmaz mı hasta yatağında böyle bir hediye) Allah’ın takdiri ama en fazla 1 haftalık ömrü kaldı demiş dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?