tam anlayamadım,kaynananlar sordudamı istediklerinizin resmini gönderdiniz:26:
tabiki bana sordular biz burdan bakıyoruz ama sen beğenmezsin diye almıyoruz dediler bende tamam ben netten yollarım modelini dedim
benim en çok kızdığım nokta eşim hep böyle yapıyor herşeyde beni ortada bırakıyor ,
tabiki bana sordular biz burdan bakıyoruz ama sen beğenmezsin diye almıyoruz dediler bende tamam ben netten yollarım modelini dedim
benim en çok kızdığım nokta eşim hep böyle yapıyor herşeyde beni ortada bırakıyor ,
eee daha ne o zaman.zaten bildirmişsin,sorun eşinin senin istediğini mi söylemesi:26:
size sordukları soruyu niye eşiniz aracılığıyla cevaplandırıyorsunuz.
arayıp anne ben baktım şu marka şu model demek çok mu zor?*
canım keske tel acıkken birsey demeyip sonradan eşine kızsaydın kızacaksan...biraz fevri davranmıssın sanıırm.bir de yol parasını bile sizden istiyorlarsa durumları yok gibi geldi bana öyle mi?cimrilikten değildir herhalde.
Ben konuyu anlayamadim. Sen kayinvalidene istedigini soylemissin, tamam. Esin de yine senin istedigini soylemis. Simdi kim niye ortada kaliyor anlamadim. Anormal birsey de goremedim.
Ayrica bence de kimse kimseye birsey almak zorunda degil. Hem belki de gercekten durumlari yok. En sinir oldugum seylerden biri, baskasinin parasinin hesabini yapmaktir. "Paralari var, onu bunu aldilar, bunu giydiler, buraya gittiler." yapmayin bunlari allasen. Elalemin parasinin ceteresini tutmak cok cirkin birsey.
sen galiba yukardaki yprumu okumadın ben istemedim kadın kendi söyledi .???bebeği yaparken kaynananlara mı güvendin.
kimse kimseye birşey almak zorunda değil. içlerinden geliyorsa zaten alırlar.
birde resim mi gönderdin sipariş verir gibi.
evet oysaki birlikte baktık dedim şu şu olsun demi felan bencede güzel dedi
ama telefonda öyle konuşması vardı ki sanarsın hiç haberi yok ben tek başıma beğenmiş seçmişim yollamışım
eşimide çocuk gibi tembihlemişim alın diye öyle bir konum oldu anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?