Karakız, anneanne bunları aldı v.s diye foto.yollamanızın mantığını anlamadım.
Birilerine birşey ıspatlama, gösterme çabası içine girdiğiniz sürece mutsuz olursunuz.
Bence hoş bir davranış değil..Karşınızdakinin alacağıda varsa sırf bu nedenden dolayı almaz.
Hassas döneminizden kaynaklanıyordur..
Eşinizin bu şekilde konuşmasında bu kadar kırılacak bir durum görmedim.
Evet birlikte karar verdiniz, bundan haklısınız.
Fakat ben bunu hemen hemen tüm erkeklerden duyuyorum, ''hanım istiyor, hanım karar verdi, hatta bazı ailelerde hanımıda içine katarak sadece ''çocuklar'' istedi söyleniyor beraber karar verilsede.
Bu durumda anneler günüyle, k.validenizin yüzüne bakamama cümlenizi anlamadım, ne ilgisi var ?
Birisi gezer tozar, başkasına hediye alır ama size almaz..Bu kıyaslama içerisine girmek doğru değildir.
ya ben bunu anlatamıyormuyum kadın benim kendi duvarımda paylaştığıma gocunuyor ben hiçmi birşey söylemeyeyim
kadın biz aldı ksanırıyor bizden para istiyor o benim taksitlerime kadar sayıyor bitsinde araba ev almamıza yardım edin diye.
ya ben bunu anlatamıyormuyum kadın benim kendi duvarımda paylaştığıma gocunuyor ben hiçmi birşey söylemeyeyim
kadın biz aldı ksanırıyor bizden para istiyor o benim taksitlerime kadar sayıyor bitsinde araba ev almamıza yardım edin diye.
Tamam işte bende bundan söz ediyorum karakız..Kendi duvarınızda paylaşmanızın anlamı nedir ? Foto. yollayınca ne oluyor ?
Bu ıspatlama, birilerine birşeyler gösterme çabasıdır.. Yanlıştır. Ötesi yok.
Böyle bir durum karşısında olsam, bu yaptığınıza gücenirdim, ne yapmaya çalışıyor ki diye düşünürdüm.
...
Bu ev, araba konusunda ise eşinizle istişare yaparak karar verirsiniz, bir anne olarak destek beklemesi yanlış değil.
10 milyar bocu olandan beklemesi yanlış değil doğru. özel şeylermi burda paylaşmak tan hoşlanmıyorum ama sinirden dökcem hepsini.neyse ben susayım.
annemler kayseride ben istanbuldayım ve annem dedi beşiği kurduysanız resim at bakayım evime gelemicek göremeyeceği için.
ayrıca gösteririm ilk çocuğum hevesimiz var bizimde
dün netten kaynanamgile bebek arabası anakucağı resmi yolladım hiç bişey almadılar bunu alın diye
4 5 saat sonrada aradım konuştuk sonra eşime verdim teli oda konuşuyormu maç muhabbeti felan
bunlar dedim birazdan kapatır bende sesim duyulmasın benim söyediğim diye eşime telefonuma mesajla yazarak
karakiz3834 mesaj atmış f.... den onları alın gelin onları istiyormuş
beynimden vurulmuşa döndüm hi birşey istemiyorum dedim bağırdım telefon açıktı
oda oğlum sne yanlış birşey söylemedin ki demiş kapatmışlar
ben kendimi banyoya kitledim ağladım geldi kapıya noldu diyor
bende dedim beni neden ortada bırakıyorsun neden biz bunda karar verdik demiyorsun dedim
oda ben kimseden birşey istemem diyor zaten düğünümde nişanımda inanırmısınız hiç bir tel toka bile almadılar
bebeğimi görmeye gelcekler yol parasını bile bizden istiyorlar
2 gün sonra anneler günü kaynanamın yüzüne bakamam ben
siz olsanız ararmıydınız ??? birde ben haksızmıyım yaa
10 milyar bocu olandan beklemesi yanlış değil doğru. özel şeylermi burda paylaşmak tan hoşlanmıyorum ama sinirden dökcem hepsini.neyse ben susayım.
annemler kayseride ben istanbuldayım ve annem dedi beşiği kurduysanız resim at bakayım evime gelemicek göremeyeceği için.
ayrıca gösteririm ilk çocuğum hevesimiz var bizimde
Bi dakka şimdi anlamadım.
Sen kaynanana istediğin bebek eşyalarının fotografını yolladın.
Sonra aksam kocan geldi telefonda annesıyle konuşurken sen kocana mesaj çektin; dedinki Ahmet deki annene " karakız facebooka istediği eşyaların fotosunu koydu artık sizde eşşek değilsiniz alıverin"
Sen de bunun üzerine bağırdın hayır bişey istemiyorum diye
:44::44::44:
dün netten kaynanamgile bebek arabası anakucağı resmi yolladım hiç bişey almadılar bunu alın diye
4 5 saat sonrada aradım konuştuk sonra eşime verdim teli oda konuşuyormu maç muhabbeti felan
bunlar dedim birazdan kapatır bende sesim duyulmasın benim söyediğim diye eşime telefonuma mesajla yazarak
karakiz3834 mesaj atmış f.... den onları alın gelin onları istiyormuş
beynimden vurulmuşa döndüm hi birşey istemiyorum dedim bağırdım telefon açıktı
oda oğlum sne yanlış birşey söylemedin ki demiş kapatmışlar
ben kendimi banyoya kitledim ağladım geldi kapıya noldu diyor
bende dedim beni neden ortada bırakıyorsun neden biz bunda karar verdik demiyorsun dedim
oda ben kimseden birşey istemem diyor zaten düğünümde nişanımda inanırmısınız hiç bir tel toka bile almadılar
bebeğimi görmeye gelcekler yol parasını bile bizden istiyorlar
2 gün sonra anneler günü kaynanamın yüzüne bakamam ben
siz olsanız ararmıydınız ??? birde ben haksızmıyım yaa
ah hain kaynana,nasıl oğluna bilgisayar,onu bunu alır,nasıl il il gezmeye gider siz doğum yapacakken
Egem Allah iyiligini versin:)
Ben büyük oranda hamilelik psikolojisinden kaynaklandigini düsünüyorum bunlarin.
Aksi gercekten hayati dertsiz, tasasiz olan insanin kendine dert aramasi olurdu.
Bebeginizi kucaginiza alinca aslinda kim ne demis, kim ne yapmis, kim bana deger vermis, vermemis düsüncelerinin ne kadar bos, anlamsiz oldugunu anlayacaksiniz.
Artik düsünüceginiz seyler coookk farkli olacak.
Cevreci olacaksiniz, yere atilan cöpleri kafaya takacaksiniz hic takmadiginiz kadar, dünyanin gelecegi 50 yil sonrasi sizi endiselendirecek ve bunun gibi bircok sey, artik hayata bakis aciniz degisecek.
Egem Allah iyiligini versin:)
Ben büyük oranda hamilelik psikolojisinden kaynaklandigini düsünüyorum bunlarin.
Aksi gercekten hayati dertsiz, tasasiz olan insanin kendine dert aramasi olurdu.
Bebeginizi kucaginiza alinca aslinda kim ne demis, kim ne yapmis, kim bana deger vermis, vermemis düsüncelerinin ne kadar bos, anlamsiz oldugunu anlayacaksiniz.
Artik düsünüceginiz seyler coookk farkli olacak.
Cevreci olacaksiniz, yere atilan cöpleri kafaya takacaksiniz hic takmadiginiz kadar, dünyanin gelecegi 50 yil sonrasi sizi endiselendirecek ve bunun gibi bircok sey, artik hayata bakis aciniz degisecek.
çok hoşsunuz,gerçektenayrıca kendini dünyadaki her yavrunun annesi gibi hissedecek ..ben doğum yaptıktan sonra yeni doğan kedi,köpek,kuş vb..şeylerin bile annesi sanıyordum kendimi,yavruları bakımsız biçare görünce oturup ağlıyordum..arkadaş şu açtığı konunun ne kadar boş olduğunu o zaman daha iyi anlayacak.İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?