Tatliskom esine deseydin ishalim (!)ya insanlarin salonuna yapmamak icin evde kalsak mi diye?? Ooff ama bu kadar da toy olma bak harcarlar seni.Canım ishaldim bilmiyorlardı eşim biliyordu gece 4 de kalktım duramıyordum biyerde aşağıda insan içinde nasıl durayım sormadı bana eşime kızıyorum ailesine değil
Ben ondan değil koyun gibi gütmelerini canımı sıkıyorun
Ee kuzu zaten evlenen sizlen onların ödeyecek hali yoktu adamlar sıze en önemli kıyağı geçmiş mecbur olmadıkları halde. Oğluda otursa mecbur değillerdı oğluda evlenıyorsa bırıkım yapaydı annesıne mı sordu evlenırkenBen onların düğünde ödemedikleri taksitleri ödüyorum eşimle televizyon mobilya halı hepsini ödüyorum ödemeseydim kira da verirdim yani ayrıca evlerinde oğullarıda oturuyor ben değil
İş eşinde biter. Biz ilk evlendiğimiz sıralar evler yakındı. Sürekli yemeğe çağrılıyorduk. Eşim, biz niye sürekli burdayız kendi evimizden çok burda yemek yiyoruz dedi. O oldu, bir daha sürekli çağırmadılar. Özel günler de ayda yılda bir çağırıyorlar artık.Her izin günümde uyandırılıp biyerlere götürürülüp izin güünü kocamla başbaşa olmak yerine tüm gün ordayız bi çamaşır yıkayamıyorum tek misafir alamıyorum tek biyere gidemiyorum mahvettiler psikolojimi
Bizim ki benden ıkı yaş büyük kızını evlendırdı yenı ee liseye gıden kızıda var ordan galiba anlayışlı ki tatlı olmasına rağmen ben bır kere aradım o nadır yazar annemı arar. Saygı çerçevesinde ilerliyor. Görümcede iyi kız zaten çalışıyor gece gündüz arada yazar. İnşallah değişmezler amin amin amin afhjkj egolu ınsan değilidır o kuzu kibirlidir yoksa egolu ınsandan zarar gelmez ne varsa kibirli insanlardan gelir. Bencıl olurlar bi dünyada kendılerı gıbı herkes onu pohpohlasın istıyordur
Teşekkür ederimMesafeli devam edersen degismezler. Allah mutlu etsin ❤
O zaman biz ayrı ev alalım daha doğrumu olurEşyalarınızı tabi ki siz ödeyeceksiniz? Oyle kaynananin evine oturup özgür cift olmayi hayal ettiyseniz baya ütopya olmuş sizin için. Bu cok nettir size o evi verseler kiraya verirlir siz kira parasini alir ama gider baska ev tutardiniz ama yok bu ben sana evimi veriyorum ama gelip buraya oturcaksin demek. Çünkü hayatiniza dahil olmak mudahil olmak ozgurluk alanlarinizi kisitlamak onlarin istedigi sekilde yasamanizi saglamaktir. Bu bi alışveriştir ve sizde bu alisverisi kabul ettiyseniz ne yazikki bu duzene uyacaksiniz yoksa kocanizla araniz bozulacaktır. Bir sure sizi alttan alip sonra sizi nankörlükle suçlayacaktır. Çünkü şuan sizden minnet etmeniz bekleniyordur, oyledir de bu eger birinin imkanlarindan yaralaniyorsan bu boyledir işte...
Bizde her gün değil ama genelde bizide çağırıyorlar çağırmaları bşeşy değil ben çalışıyorum yorgun oluyorum işim oluyorİş eşinde biter. Biz ilk evlendiğimiz sıralar evler yakındı. Sürekli yemeğe çağrılıyorduk. Eşim, biz niye sürekli burdayız kendi evimizden çok burda yemek yiyoruz dedi. O oldu, bir daha sürekli çağırmadılar. Özel günler de ayda yılda bir çağırıyorlar artık.
Bize ev vermiş olmaları bunu mu gerektirir oğluna verdiler o evi bana değil erkek evine bakmak zorundadır ben mi tutucaktım evi anlamadımEşyalarınızı tabi ki siz ödeyeceksiniz? Oyle kaynananin evine oturup özgür cift olmayi hayal ettiyseniz baya ütopya olmuş sizin için. Bu cok nettir size o evi verseler kiraya verirlir siz kira parasini alir ama gider baska ev tutardiniz ama yok bu ben sana evimi veriyorum ama gelip buraya oturcaksin demek. Çünkü hayatiniza dahil olmak mudahil olmak ozgurluk alanlarinizi kisitlamak onlarin istedigi sekilde yasamanizi saglamaktir. Bu bi alışveriştir ve sizde bu alisverisi kabul ettiyseniz ne yazikki bu duzene uyacaksiniz yoksa kocanizla araniz bozulacaktır. Bir sure sizi alttan alip sonra sizi nankörlükle suçlayacaktır. Çünkü şuan sizden minnet etmeniz bekleniyordur, oyledir de bu eger birinin imkanlarindan yaralaniyorsan bu boyledir işte...
Eşim araba aldı arabasını satıp yaptı herşeyi bizde üstümüze düşeni yaprık yatak odası bulaşık makinesi bilezik herşey halada çalışıp taksit ödüyorumEe kuzu zaten evlenen sizlen onların ödeyecek hali yoktu adamlar sıze en önemli kıyağı geçmiş mecbur olmadıkları halde. Oğluda otursa mecbur değillerdı oğluda evlenıyorsa bırıkım yapaydı annesıne mı sordu evlenırkenSızın aılenız yaptı mı tum gerekenlerı bakın eşinizin aılesı ev vermış
Oğluna verdi de siz de kalmıyor musunuz sonuçta?Bize ev vermiş olmaları bunu mu gerektirir oğluna verdiler o evi bana değil erkek evine bakmak zorundadır ben mi tutucaktım evi anlamadım
Yapıştırıyor gelin yiyn diye lafı sonra da başıma kakıcak ama yemek yaptım ettim diye sürekli millete öyle diyor ben sanki yapmıyormuşum gibiGüttürmeyin siz de.
"Yemek var yiyin" demek gütmek değil ki ayrıca, ne güzel işte ne yemek yapacağım diye düşünüp uğraşmanıza gerek kalmıyor; söyleyin yahu ana işte o da; alın eşiniz istiyorsa bi tabak kapıdan "Anne ver sen bize yemeğimizi de eve geçelim, tüttü burnumuza mis gibi" filan deyin alın gidin evinize.
Dediğim gibi ben bilmiyordum böyle olucağınıOğluna verdi de siz de kalmıyor musunuz sonuçta?
Sizinki ev tutmak olmamış, insanların evine yerleşmek olmuş
Rahat yaşamak isteyen annenlerin evi olmaz kiraya çıkalım kafamız rahat olsun der
Allah aşkına söyle ne hayal etmiştin?Dediğim gibi ben bilmiyordum böyle olucağını
Onların evine. mi televizyon halı aldınız?Ben onların düğünde ödemedikleri taksitleri ödüyorum eşimle televizyon mobilya halı hepsini ödüyorum ödemeseydim kira da verirdim yani ayrıca evlerinde oğullarıda oturuyor ben değil
Her cift gibi kiraya çıkın. Ya da 1 sene alttan alın surat asmadan mesguliyetler bulup gitmeyin ara sıra ama esinizin beklemedigi anda asagi annelerine inmeyi teklif edin vs ki ailesine karsi bi tavriniz oldugunu dusunmesin esiniz. esiniz surat asiyor diyede sureklide inmeyin buna sizin karar vermeniz lazim dogru anları yakalayin. Kriz anini iyi yönetin yani. Ilk aylardan esinizin size karsi dolmasina izin vermeyin. Çünkü dediğim gibi sizden icten ice minnet duymaniz bekleniyordur. Oyle baskasinin evine oturup ocagi ayrı olani cok görmedim üzgünüm.O zaman biz ayrı ev alalım daha doğrumu olur
Ben çalışmak zorunda değilim hem takst ödüyorum hemde sürekli para istiyorlar fatura yatırttırırıyorlar kredi çektirip bize ödettiriyorlar kendimi kullanılmış gibi hissediyorumOnların evine. mi televizyon halı aldınız?
Onlar aşağı geçici emekli ikiside köyde ev döşediler sıfırdan burda yaşamak istemiyorlar temelli gidcekler ben altınlarla araba almak istiyordum ama ev alalım bari napalımHer cift gibi kiraya çıkın. Ya da 1 sene alttan alın surat asmadan mesguliyetler bulup gitmeyin ara sıra ama esinizin beklemedigi anda asagi annelerine inmeyi teklif edin vs ki ailesine karsi bi tavriniz oldugunu dusunmesin esiniz. esiniz surat asiyor diyede sureklide inmeyin buna sizin karar vermeniz lazim dogru anları yakalayin. Kriz anini iyi yönetin yani. Ilk aylardan esinizin size karsi dolmasina izin vermeyin. Çünkü dediğim gibi sizden icten ice minnet duymaniz bekleniyordur. Oyle baskasinin evine oturup ocagi ayrı olani cok görmedim üzgünüm.
Evlerinde oturuyorum diye herşeyi yapmam mı gerekiyor benim ya benim canım yokmu ben mahvoldumAllah aşkına söyle ne hayal etmiştin?
Bedava evde oturup ayda 1 görürüm filan mı?
Hayaller vs hayatlar olmuş
Ama sizin hayal de hiç gerçekçilik payı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?