Eşimle kavga ettik

Canım ishaldim bilmiyorlardı eşim biliyordu gece 4 de kalktım duramıyordum biyerde aşağıda insan içinde nasıl durayım sormadı bana eşime kızıyorum ailesine değil
Tatliskom esine deseydin ishalim (!)ya insanlarin salonuna yapmamak icin evde kalsak mi diye?? Ooff ama bu kadar da toy olma bak harcarlar seni.

Ben ondan değil koyun gibi gütmelerini canımı sıkıyorun

Güttürmeyin siz de.
"Yemek var yiyin" demek gütmek değil ki ayrıca, ne güzel işte ne yemek yapacağım diye düşünüp uğraşmanıza gerek kalmıyor; söyleyin yahu ana işte o da; alın eşiniz istiyorsa bi tabak kapıdan "Anne ver sen bize yemeğimizi de eve geçelim, tüttü burnumuza mis gibi" filan deyin alın gidin evinize.

Ben onların düğünde ödemedikleri taksitleri ödüyorum eşimle televizyon mobilya halı hepsini ödüyorum ödemeseydim kira da verirdim yani ayrıca evlerinde oğullarıda oturuyor ben değil
Ee kuzu zaten evlenen sizlen onların ödeyecek hali yoktu adamlar sıze en önemli kıyağı geçmiş mecbur olmadıkları halde. Oğluda otursa mecbur değillerdı oğluda evlenıyorsa bırıkım yapaydı annesıne mı sordu evlenırken Sızın aılenız yaptı mı tum gerekenlerı bakın eşinizin aılesı ev vermış

İş eşinde biter. Biz ilk evlendiğimiz sıralar evler yakındı. Sürekli yemeğe çağrılıyorduk. Eşim, biz niye sürekli burdayız kendi evimizden çok burda yemek yiyoruz dedi. O oldu, bir daha sürekli çağırmadılar. Özel günler de ayda yılda bir çağırıyorlar artık.

Mesafeli devam edersen degismezler. Allah mutlu etsin ❤

Eşyalarınızı tabi ki siz ödeyeceksiniz? Oyle kaynananin evine oturup özgür cift olmayi hayal ettiyseniz baya ütopya olmuş sizin için. Bu cok nettir size o evi verseler kiraya verirlir siz kira parasini alir ama gider baska ev tutardiniz ama yok bu ben sana evimi veriyorum ama gelip buraya oturcaksin demek. Çünkü hayatiniza dahil olmak mudahil olmak ozgurluk alanlarinizi kisitlamak onlarin istedigi sekilde yasamanizi saglamaktir. Bu bi alışveriştir ve sizde bu alisverisi kabul ettiyseniz ne yazikki bu duzene uyacaksiniz yoksa kocanizla araniz bozulacaktır. Bir sure sizi alttan alip sonra sizi nankörlükle suçlayacaktır. Çünkü şuan sizden minnet etmeniz bekleniyordur, oyledir de bu eger birinin imkanlarindan yaralaniyorsan bu boyledir işte...

O zaman biz ayrı ev alalım daha doğrumu olur

Bizde her gün değil ama genelde bizide çağırıyorlar çağırmaları bşeşy değil ben çalışıyorum yorgun oluyorum işim oluyor

Bize ev vermiş olmaları bunu mu gerektirir oğluna verdiler o evi bana değil erkek evine bakmak zorundadır ben mi tutucaktım evi anlamadım

Eşim araba aldı arabasını satıp yaptı herşeyi bizde üstümüze düşeni yaprık yatak odası bulaşık makinesi bilezik herşey halada çalışıp taksit ödüyorum

Bize ev vermiş olmaları bunu mu gerektirir oğluna verdiler o evi bana değil erkek evine bakmak zorundadır ben mi tutucaktım evi anlamadım
Oğluna verdi de siz de kalmıyor musunuz sonuçta?
Sizinki ev tutmak olmamış, insanların evine yerleşmek olmuş
Rahat yaşamak isteyen annenlerin evi olmaz kiraya çıkalım kafamız rahat olsun der

Yapıştırıyor gelin yiyn diye lafı sonra da başıma kakıcak ama yemek yaptım ettim diye sürekli millete öyle diyor ben sanki yapmıyormuşum gibi

O zaman biz ayrı ev alalım daha doğrumu olur
Her cift gibi kiraya çıkın. Ya da 1 sene alttan alın surat asmadan mesguliyetler bulup gitmeyin ara sıra ama esinizin beklemedigi anda asagi annelerine inmeyi teklif edin vs ki ailesine karsi bi tavriniz oldugunu dusunmesin esiniz. esiniz surat asiyor diyede sureklide inmeyin buna sizin karar vermeniz lazim dogru anları yakalayin. Kriz anini iyi yönetin yani. Ilk aylardan esinizin size karsi dolmasina izin vermeyin. Çünkü dediğim gibi sizden icten ice minnet duymaniz bekleniyordur. Oyle baskasinin evine oturup ocagi ayrı olani cok görmedim üzgünüm.

Onlar aşağı geçici emekli ikiside köyde ev döşediler sıfırdan burda yaşamak istemiyorlar temelli gidcekler ben altınlarla araba almak istiyordum ama ev alalım bari napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…