Eşimle kavga ettik

Ben çalışmak zorunda değilim hem takst ödüyorum hemde sürekli para istiyorlar fatura yatırttırırıyorlar kredi çektirip bize ödettiriyorlar kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
Çalışmak zorunda değilseniz bunu kocanıza söyleyin, kayınvalide nafaka mı bağlasın size? Evlerinden çıkarsanız o evi kiraya verebilirler.

Onlar aşağı geçici emekli ikiside köyde ev döşediler sıfırdan burda yaşamak istemiyorlar temelli gidcekler ben altınlarla araba almak istiyordum ama ev alalım bari n
Düzenini bozma. 1 seneyese alttan al koye gidene kadar. Ara ara git arasira gitme. Bu konuyu cok kafaya takmamaya çalış. Eşin inmek istediginde yorgun oldugunu inemiyecegini soyle bu kadar surat asma tavir alma. Net ol yeter. Hemen ev aliyim ozaman girme .koye gidince istedigin duzeni kurabilirsen kalirsin bu evde hemen eyleme gecmek yerine bulundugun surecu yönet. hepsi birer oneri cümlesi :)

Teşekkür ediyorm peki eşime yüklenmelimiyim gitmediğimde bu seferde neden gelmedi istemiyormu dicekler

E kiraya çıkın işte
Kafanız rahat olur
Konuşun eşinizle kirada oturursanız altlı üstlü olmazsınız işte
Senin bu ev dediler eşime köydeki arsayı birlikte aldılar eşimde yardım etti orayı hallettiler burdaki evide eşime verdiler

Bide kaynanana misafir gelse sen de gitmek zorundasin oraya degilmi

Teşekkür ediyorm peki eşime yüklenmelimiyim gitmediğimde bu seferde neden gelmedi istemiyormu dicekler
E dengede tutacaksın hem gideceksin hemde herzaman gitmeyceksin. Gittiğinde sohbete dahil ol guler yuz vs normal olmasi gereken iletişimde bulunursun. Yemeyin oldugunda bugun gelemeyiz ama bidahakine geliriz dersin. Hep gitmek ya da hep gitmemek cozum olmaz :) 10 teklifin 10unda gitmek - gitmemek olmaz 7 sini gitme 3 unu git mesela kendi keyfin nasil istiyorsa oyle yap. Hani sen nasil olsa koye gidecekler dedigin icin bunları oneriyorum ben hic gidip oturmazdim aile evine :) iyi aksamlar mutlu hayatlar.

Senin bu ev dediler eşime köydeki arsayı birlikte aldılar eşimde yardım etti orayı hallettiler burdaki evide eşime verdiler
Diyebilirler
Onlar karşılığında sık görüşme talep ediyorlar zaten
Siz kafanız rahat olsun istiyorsanız sağ olun siz kira gelirinizi alın biz ayrı eve çıkalım deseydiniz
Arsayı sonra bölecek ya alacak mı ne yaparsa yapardı
Benim sizden aldığım enerji kayınaile size verirken tamam alırken asla şeklinde

Yapıştırıyor gelin yiyn diye lafı sonra da başıma kakıcak ama yemek yaptım ettim diye sürekli millete öyle diyor ben sanki yapmıyormuşum gibi
Oturup kalıyoruz her akşam, biraz da yeni evimize ısınalım, baş başa vakit geçirelim istiyorum anne, yemeğini alır kaçarız deyip gülün devam edin. Biraz yüzsüzlüğe vurun bi şey olmaz. Millete de ne derse desin, çok da güzel yemek yapar annem deyin övün, sizin güzel yemek yapmanızdan bi şey eksiltmez ki, onayına mı ihtiyacınız var konu komşunun, boşverin.

Taze gelin hevesi bunlar, 3-4 seneye biri yapsa yemeğimizi şöyle hazır sofraya gelsem demeye başlarsınız, bık gelir :) Varken yapan, kıymetini bilin. KVmlere gidince bi öğün de yanıma almadan çıkmıyorum mesela Yemek de yapmadı deseler ne demeseler ne.

Öyle bi insan değilim tanısaydınız halime üzülürdünüz annem geldi geçen oturduk anne kız evi temizledik geçerkende ayıp olmasın diye uğradı anneme laf sokmuş çağırmadık diye ben mahvoldun

Bilmiyorum ya çok doluyum

Ay keşke biz de altlı üstlü otursak, bizi her gün yemeye çağırsalar. Eşimden önce ben giderim. Hiç sevmiyorum yemek yapmayı
Benim sorunum yemek değil benim sorunum daha yeni evliyim ve bunalıyorum böyle şeylerden normalde eşimle iyi bir evliliğimiz vardır bu konular benim canımı sıktığı için mevzu yapıyorum adamla kafam karışık abartıyormuyum acaba evlilikte normal mi diye bilmiyorum eşimde sorun varsa şimdiden uyarıyım istedim

Anladığım kadarıyla sizin şuan oturduğunuz ev ve eşinizin de desteğiyle alınan arsanın tapusu, kayınvalide veya kayınpederin üzerine ileride diğer kardeşler de pay istemeyecek mi?

Anladığım kadarıyla sizin şuan oturduğunuz ev ve eşinizin de desteğiyle alınan arsanın tapusu, kayınvalide veya kayınpederin üzerine ileride diğer kardeşler de pay istemeyecek mi?
Beni ilgilendirmez ki kardeş arasındaki durum benim hakkım yok sonuçta acaba bileziklerimi ev için mi saklasam arabamı alsak

Annene laf sokmuşlar sende, koruyamamışsın o yüzden gitmek istemiyorsun rahatsız oluyorsun.. Annene terbiyesizlik etmelerine müsade vermemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…