- 24 Eylül 2010
- 6.179
- 20.226
- 548
Çalışmak zorunda değilseniz bunu kocanıza söyleyin, kayınvalide nafaka mı bağlasın size? Evlerinden çıkarsanız o evi kiraya verebilirler.Ben çalışmak zorunda değilim hem takst ödüyorum hemde sürekli para istiyorlar fatura yatırttırırıyorlar kredi çektirip bize ödettiriyorlar kendimi kullanılmış gibi hissediyorum
E kiraya çıkın işteEvlerinde oturuyorum diye herşeyi yapmam mı gerekiyor benim ya benim canım yokmu ben mahvoldum
Düzenini bozma. 1 seneyese alttan al koye gidene kadar. Ara ara git arasira gitme. Bu konuyu cok kafaya takmamaya çalış. Eşin inmek istediginde yorgun oldugunu inemiyecegini soyle bu kadar surat asma tavir alma. Net ol yeter. Hemen ev aliyim ozaman girme .koye gidince istedigin duzeni kurabilirsen kalirsin bu evde hemen eyleme gecmek yerine bulundugun surecu yönet. hepsi birer oneri cümlesi :)Onlar aşağı geçici emekli ikiside köyde ev döşediler sıfırdan burda yaşamak istemiyorlar temelli gidcekler ben altınlarla araba almak istiyordum ama ev alalım bari n
Teşekkür ediyorm peki eşime yüklenmelimiyim gitmediğimde bu seferde neden gelmedi istemiyormu diceklerDüzenini bozma. 1 seneyese alttan al koye gidene kadar. Ara ara git arasira gitme. Bu konuyu cok kafaya takmamaya çalış. Eşin inmek istediginde yorgun oldugunu inemiyecegini soyle bu kadar surat asma tavir alma. Net ol yeter. Hemen ev aliyim ozaman girme .koye gidince istedigin duzeni kurabilirsen kalirsin bu evde hemen eyleme gecmek yerine bulundugun surecu yönet. hepsi birer oneri cümlesi :)
Senin bu ev dediler eşime köydeki arsayı birlikte aldılar eşimde yardım etti orayı hallettiler burdaki evide eşime verdilerE kiraya çıkın işte
Kafanız rahat olur
Konuşun eşinizle kirada oturursanız altlı üstlü olmazsınız işte
Söyledim 6000 taksidi 3000 maaşla ödeyemiceni sabretmemi söylediÇalışmak zorunda değilseniz bunu kocanıza söyleyin, kayınvalide nafaka mı bağlasın size? Evlerinden çıkarsanız o evi kiraya verebilirler.
Bide kaynanana misafir gelse sen de gitmek zorundasin oraya degilmiİyi akşamlar arkadaşlar ben kaynanamla altli üstlü oturuyorum ve kendimi sürekli orda buluyorum yani iyiliklerinden kahvaltıya çağırıyorlar yemeğe ama kafayı yicem işten geliyorduk eşimde evde yemeğim vardı eşim kapıyı çaldı kardeşiyle yiğenide ordaydı güzel yemek yapmışlar eşimde oo bize düşermi dedi üstmüzü değişip gelelim dedi o kadar sinirlendim ki ya belki evimde yicem belki istemiyorum kime sordun sen ya agresiflestim noldu dedi ses çıkarmadım ama sinir küpüyüm keşke evlenmeseydin dedim yeter ya of anlatamıyorumda derdimi sinirden ona o da gitti odaya iyi inmeyelim yemek hazırla o zaman noluyo sana dedi bende dalgamı geçiyorsun aldım yemeği iniyorum gelirsin dedim çay içip çıktık ben mi abartıyorum acaba 6 aylık evliyiz diyemi böyle erkeklermi anlamıyor ya da ne demem gerekiyor ya da normal mi böyle şeyler Allah aşkına deli oluyorum ya eşim normal de bana sorar istemiyorsan gitmeyelim der ilgilidir ama noluyor böyle anlamıyorum git annene bu kadar seviyorsan dicektim onu indirip kendim inmicektim ama laf yediği için inmezdi bırakıp lütfen bana birşey söyleyin ben napıcam eşimin ailesi kötü değil ama rahatsız oluyorum bu kadar sık olmasından imdat diye bağırasım var
E dengede tutacaksın hem gideceksin hemde herzaman gitmeyceksin. Gittiğinde sohbete dahil ol guler yuz vs normal olmasi gereken iletişimde bulunursun. Yemeyin oldugunda bugun gelemeyiz ama bidahakine geliriz dersin. Hep gitmek ya da hep gitmemek cozum olmaz :) 10 teklifin 10unda gitmek - gitmemek olmaz 7 sini gitme 3 unu git mesela kendi keyfin nasil istiyorsa oyle yap. Hani sen nasil olsa koye gidecekler dedigin icin bunları oneriyorum ben hic gidip oturmazdim aile evine :) iyi aksamlar mutlu hayatlar.Teşekkür ediyorm peki eşime yüklenmelimiyim gitmediğimde bu seferde neden gelmedi istemiyormu dicekler
DiyebilirlerSenin bu ev dediler eşime köydeki arsayı birlikte aldılar eşimde yardım etti orayı hallettiler burdaki evide eşime verdiler
İnşallahtaşınırlarda rahatlarım kaynanam köydeyken hiç sorunum yoktu22 yaşındasın, daha 6 aylık evlisin ve şimdiden 3 konun var. Allah yardımcın olsun, daha çok konu açarsın.
Oturup kalıyoruz her akşam, biraz da yeni evimize ısınalım, baş başa vakit geçirelim istiyorum anne, yemeğini alır kaçarız deyip gülün devam edin. Biraz yüzsüzlüğe vurun bi şey olmaz. Millete de ne derse desin, çok da güzel yemek yapar annem deyin övün, sizin güzel yemek yapmanızdan bi şey eksiltmez ki, onayına mı ihtiyacınız var konu komşunun, boşverin.Yapıştırıyor gelin yiyn diye lafı sonra da başıma kakıcak ama yemek yaptım ettim diye sürekli millete öyle diyor ben sanki yapmıyormuşum gibi
Öyle bi insan değilim tanısaydınız halime üzülürdünüz annem geldi geçen oturduk anne kız evi temizledik geçerkende ayıp olmasın diye uğradı anneme laf sokmuş çağırmadık diye ben mahvoldunDiyebilirler
Onlar karşılığında sık görüşme talep ediyorlar zaten
Siz kafanız rahat olsun istiyorsanız sağ olun siz kira gelirinizi alın biz ayrı eve çıkalım deseydiniz
Arsayı sonra bölecek ya alacak mı ne yaparsa yapardı
Benim sizden aldığım enerji kayınaile size verirken tamam alırken asla şeklinde
Sormuyorlarki bana orda buluyoruz kendimizi ya da ordayken aranırsa daha çıkamıyoruz yukarıBide kaynanana misafir gelse sen de gitmek zorundasin oraya degilmi
Bilmiyorum ya çok doluyumOturup kalıyoruz her akşam, biraz da yeni evimize ısınalım, baş başa vakit geçirelim istiyorum anne, yemeğini alır kaçarız deyip gülün devam edin. Biraz yüzsüzlüğe vurun bi şey olmaz. Millete de ne derse desin, çok da güzel yemek yapar annem deyin övün, sizin güzel yemek yapmanızdan bi şey eksiltmez ki, onayına mı ihtiyacınız var konu komşunun, boşverin.
Taze gelin hevesi bunlar, 3-4 seneye biri yapsa yemeğimizi şöyle hazır sofraya gelsem demeye başlarsınız, bık gelir :) Varken yapan, kıymetini bilin. KVmlere gidince bi öğün de yanıma almadan çıkmıyorum meselaYemek de yapmadı deseler ne demeseler ne.
Benim sorunum yemek değil benim sorunum daha yeni evliyim ve bunalıyorum böyle şeylerden normalde eşimle iyi bir evliliğimiz vardır bu konular benim canımı sıktığı için mevzu yapıyorum adamla kafam karışık abartıyormuyum acaba evlilikte normal mi diye bilmiyorum eşimde sorun varsa şimdiden uyarıyım istedimAy keşke biz de altlı üstlü otursak, bizi her gün yemeye çağırsalar. Eşimden önce ben giderim. Hiç sevmiyorum yemek yapmayı
Beni ilgilendirmez ki kardeş arasındaki durum benim hakkım yok sonuçta acaba bileziklerimi ev için mi saklasam arabamı alsakAnladığım kadarıyla sizin şuan oturduğunuz ev ve eşinizin de desteğiyle alınan arsanın tapusu, kayınvalide veya kayınpederin üzerine ileride diğer kardeşler de pay istemeyecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?