Eşimle kavga ettik

Bence o herkeste farklı. Sonuçta biz farklı insanlarız. Mesela ben dert etmem, gidip gelmeyi seviyorum. Ama siz bıkmış ola bilirsiniz. Gene de bence böyle şeyler için canınızı sıkmayın. Herhalde başta siz de sorun çıkarmamışsınız, eşiniz sizin de istediğinizi düşünmüş. Sadece eve daha erken dönüp birlikte zaman geçirebilirsiniz mesela. Siz gitmeseniz onlar gelmeye başlasa daha kötü olur

Farklı güzel bir bakış açısı evet bıktım haftasonu da birlikteydik çünkü canımı sıkmıyım ben güzelce anlatıyım eşime akşam akşam azarladım çocuğuda

Tepkileriniz gerçekten çok abartılı. Yarın eşinize cırlayın o da size cırlasın büyütün meseleyi, elinize ne geçecek böylelikle? Siz bu fevrilikle bu evliliği çok sürdüremezsiniz benden söylemesi

Engellemeye çalışıyorum yanlış mı yapıyorum ama her seferinde ya dünde gördük kardeşini kahvaltıya yaptık önceki günde sürekli görüşülüyor zaten neden atlıyor ben mi abartıyorum
Ya siz taşınacaksınız oradan yada onlar gidene kadar dişinizi sıkacaksınız. Allah'ım kolaylık versin kolay olmadığını biliyorum .

Ya siz taşınacaksınız oradan yada onlar gidene kadar dişinizi sıkacaksınız. Allah'ım kolaylık versin kolay olmadığını biliyorum .
Gitsin diye bekleyeceği kişiler evin asıl sahibi
Dağdan gelip bağdakini kovmak olmuyor mu o?
İnsanların evine yerleşip onlar evden gitsin diye beklemek....

O kısmı okumamıştım ben.

Böyle şeyler yaşamak istemiyorsanız baştan oturmayacaktiniz orada.

Ben evi çok beğenmeme rağmen kendi ailemle aynı sokakta oturmak istemediğim için başka bir yerden ev aldık.

Değil ki aynı bina.

Madem oturdunuz, kızıp bağırmadan çözün probleminizi.

Sürekli birarada olmak istemeyebilirsiniz ama göze bağırmadan yapabilirsiniz bunu.

Son düzenleme:
Onlar aşağı geçici emekli ikiside köyde ev döşediler sıfırdan burda yaşamak istemiyorlar temelli gidcekler ben altınlarla araba almak istiyordum ama ev alalım bari napalım
Emeklerine yazık insanların . Ne bileyim bana biraz fazla abartıyorsunuz , Kıymet bilmiyorsunuz , size yüz vermişler astarını istiyormuşsunuz gibi geldi . Hem karnım doysun hem pastam Dursun oh ne ala .
Tüm sayfaları okumadım ama empati kurun biraz . Size gerçekten faydaları dokunmuş nankörlük etmeyin . Eşinizle yemek yemek istiyorsanız 1 yıl sonra gideceklermiş zaten sonrasında yapın yedirin . Gerçi o zaman bebek vs olur keşke yanımızda olanlardı dersiniz ama iş işten geçer .
Siz de yarın bir gün anne olacaksınız .

Evde yemek yapmayı bırak
Böylece çöpe gitmez
Yemek yok mu dediğinde aşağıda yiyoruz ya genelde ondan yapmadım aklımdan çıkıyor artık yemek yapmak deyip geçceksin kafan rahat olcak
2.yöntem ise
Kvye dicen anne ben heves edip evde yemek yapıyorum ama senin oğlun burda yemek görünce buraya dalıyor. Senden ricam hep gelin deme ki evine benim yemeklerime de alışsın yemekler çöpe gidince üzülüyorum kendi yemek tabaklarımı bile doğru düzgün kullanamadım
Eğer olgun biriyse anlayışla karşılar zaten (inş)
Ama sen öf çağırıyorlar aman gitseler de rahatlasam diye bileniyorsun ya burda hatalısın
Kocan doğru davranabilse bunlar olmaz
Ailesi yemek yapmış çağırıyor işten geldiniz diye ama senin istemediğini bildiği halde kocan tamam geliyoruz diyor asıl kızman gereken o
Çünkü bu insanlar taşınsa bile sen tatil planı yaparken eşin köye gidiyoruz diyecektir bak buda 1 sene sonra açacağın konunun içeriği olur. Nickine baktım 1 sene sonra böyle bi konu açarsan kendime yemek ısmarlıcam ama kvde de değil dışarda

Yaşadıklarımı bilmiyorsunuz kimse bana sormuyorki nasıl söyliyim yeni evliyim eşimle hiç tadını çıkaramadım

İnsanların evine ben yerleşmedim köye yatırım yaptıkları içi evi oğullarına verdiler kira da öderdim ben sorun yapmadım böyle yapıcaklarını düşünemedim

Nasıl yapıcam ki bağırmadan sinirlerimi alt üst ettiler izin günüm gelsin istemiyorum evimde oturamıyorum

Cırlamamak için sustum zaten akşamda keşke evlenmeseydin dedim dahada sesimi çıkarmadım lafta etmedim

Yaşadıklarımı bilmiyorsunuz kimse bana sormuyorki nasıl söyliyim yeni evliyim eşimle hiç tadını çıkaramadım
Tamam bilmiyoruz evet ama tadını çıkaramadığınız şey ne ? İşten çıkışta arayın bir daha eşinizi ben yemek yapacağım akşama annemlere merhaba diyelim ama eve çakalım beraber olur mu deyin . Çok zor değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…