Bence o herkeste farklı. Sonuçta biz farklı insanlarız. Mesela ben dert etmem, gidip gelmeyi seviyorum. Ama siz bıkmış ola bilirsiniz. Gene de bence böyle şeyler için canınızı sıkmayın. Herhalde başta siz de sorun çıkarmamışsınız, eşiniz sizin de istediğinizi düşünmüş. Sadece eve daha erken dönüp birlikte zaman geçirebilirsiniz mesela. Siz gitmeseniz onlar gelmeye başlasa daha kötü olurBenim sorunum yemek değil benim sorunum daha yeni evliyim ve bunalıyorum böyle şeylerden normalde eşimle iyi bir evliliğimiz vardır bu konular benim canımı sıktığı için mevzu yapıyorum adamla kafam karışık abartıyormuyum acaba evlilikte normal mi diye bilmiyorum eşimde sorun varsa şimdiden uyarıyım istedim
Farklı güzel bir bakış açısı evet bıktım haftasonu da birlikteydik çünkü canımı sıkmıyım ben güzelce anlatıyım eşime akşam akşam azarladım çocuğudaBence o herkeste farklı. Sonuçta biz farklı insanlarız. Mesela ben dert etmem, gidip gelmeyi seviyorum. Ama siz bıkmış ola bilirsiniz. Gene de bence böyle şeyler için canınızı sıkmayın. Herhalde başta siz de sorun çıkarmamışsınız, eşiniz sizin de istediğinizi düşünmüş. Sadece eve daha erken dönüp birlikte zaman geçirebilirsiniz mesela. Siz gitmeseniz onlar gelmeye başlasa daha kötü olur
Gülerek demiş napıyorsunz sessiz sedasız annemde iş yapıyorduk demşşAnnene laf sokmuşlar sende, koruyamamışsın o yüzden gitmek istemiyorsun rahatsız oluyorsun.. Annene terbiyesizlik etmelerine müsade vermemen lazım
Evet sürekli surat asıp laf söylüyorum ama ne dicem ki sinirlendiriyor beni ben salakmıyım hem çalışıp hem yemek yapıyorum ki ya düşünmesi lazım bunu cumartesi kahvalrıya gittik misafirleri geldi akşam 11 de çıktık eve ben yarın eşime cırlıcam burama kadar geldi yeter tahammül edemiyorum dicem
Yaa hayırTepkileriniz gerçekten çok abartılı. Yarın eşinize cırlayın o da size cırlasın büyütün meseleyi, elinize ne geçecek böylelikle? Siz bu fevrilikle bu evliliği çok sürdüremezsiniz benden söylemesi
Ya siz taşınacaksınız oradan yada onlar gidene kadar dişinizi sıkacaksınız. Allah'ım kolaylık versin kolay olmadığını biliyorum .Engellemeye çalışıyorum yanlış mı yapıyorum ama her seferinde ya dünde gördük kardeşini kahvaltıya yaptık önceki günde sürekli görüşülüyor zaten neden atlıyor ben mi abartıyorum
İyi de bu şu an düşünülecek konu değil ki. Evlenmeden önce bütçenizi çalışmama durumunuza göre yapacaktınız, 6000 liralık taksidin altına girmeyecektiniz.Söyledim 6000 taksidi 3000 maaşla ödeyemiceni sabretmemi söyledi
AnladımGülerek demiş napıyorsunz sessiz sedasız annemde iş yapıyorduk demşş
Ahaha muhtemelen yürüyüp çıkmıştır dolaptanSonra buzdolabindan kacgunluk ıspanak yemeği çıkmıştı
Gitsin diye bekleyeceği kişiler evin asıl sahibiYa siz taşınacaksınız oradan yada onlar gidene kadar dişinizi sıkacaksınız. Allah'ım kolaylık versin kolay olmadığını biliyorum .
O kısmı okumamıştım ben.Gitsin diye bekleyeceği kişiler evin asıl sahibi
Dağdan gelip bağdakini kovmak olmuyor mu o?
İnsanların evine yerleşip onlar evden gitsin diye beklemek....
Emeklerine yazık insanların . Ne bileyim bana biraz fazla abartıyorsunuz , Kıymet bilmiyorsunuz , size yüz vermişler astarını istiyormuşsunuz gibi geldi . Hem karnım doysun hem pastam Dursun oh ne ala .Onlar aşağı geçici emekli ikiside köyde ev döşediler sıfırdan burda yaşamak istemiyorlar temelli gidcekler ben altınlarla araba almak istiyordum ama ev alalım bari napalım
Anlayan biri çıktı beniYa siz taşınacaksınız oradan yada onlar gidene kadar dişinizi sıkacaksınız. Allah'ım kolaylık versin kolay olmadığını biliyorum .
Yaşadıklarımı bilmiyorsunuz kimse bana sormuyorki nasıl söyliyim yeni evliyim eşimle hiç tadını çıkaramadımEmeklerine yazık insanların . Ne bileyim bana biraz fazla abartıyorsunuz , Kıymet bilmiyorsunuz , size yüz vermişler astarını istiyormuşsunuz gibi geldi . Hem karnım doysun hem pastam Dursun oh ne ala .
Tüm sayfaları okumadım ama empati kurun biraz . Size gerçekten faydaları dokunmuş nankörlük etmeyin . Eşinizle yemek yemek istiyorsanız 1 yıl sonra gideceklermiş zaten sonrasında yapın yedirin . Gerçi o zaman bebek vs olur keşke yanımızda olanlardı dersiniz ama iş işten geçer .
Siz de yarın bir gün anne olacaksınız .
İnsanların evine ben yerleşmedim köye yatırım yaptıkları içi evi oğullarına verdiler kira da öderdim ben sorun yapmadım böyle yapıcaklarını düşünemedimGitsin diye bekleyeceği kişiler evin asıl sahibi
Dağdan gelip bağdakini kovmak olmuyor mu o?
İnsanların evine yerleşip onlar evden gitsin diye beklemek....
Nasıl yapıcam ki bağırmadan sinirlerimi alt üst ettiler izin günüm gelsin istemiyorum evimde oturamıyorumBöyle şeyler yaşamak istemiyorsanız baştan oturmayacaktiniz orada.
Ben evi çok beğenmeme rağmen kendi ailemle aynı sokakta oturmak istemediğim için başka bir yerden ev aldık.
Değil ki aynı bina.
Madem oturdunuz, kızıp bağırmadan çözün probleminizi.
Sürekli birarada olmak istemeyebilirsiniz ama göze bağırmadan yapabilirsiniz bunu.
Cırlamamak için sustum zaten akşamda keşke evlenmeseydin dedim dahada sesimi çıkarmadım lafta etmedimTepkileriniz gerçekten çok abartılı. Yarın eşinize cırlayın o da size cırlasın büyütün meseleyi, elinize ne geçecek böylelikle? Siz bu fevrilikle bu evliliği çok sürdüremezsiniz benden söylemesi
Tamam bilmiyoruz evet ama tadını çıkaramadığınız şey ne ? İşten çıkışta arayın bir daha eşinizi ben yemek yapacağım akşama annemlere merhaba diyelim ama eve çakalım beraber olur mu deyin . Çok zor değil .Yaşadıklarımı bilmiyorsunuz kimse bana sormuyorki nasıl söyliyim yeni evliyim eşimle hiç tadını çıkaramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?