Eşimle kavga ettik

Cırlamamak için sustum zaten akşamda keşke evlenmeseydin dedim dahada sesimi çıkarmadım lafta etmedim
Ben size olacağı söyledim. Diyeceğinizi demişsiniz zaten daha ne diyeceksiniz, kocam keşke evlenmeseydin dese buyur yanlışından dön boşa beni o zaman derim. Aile apartmanında oturup bunun olmayacağını nasıl düşündünüz gerçekten garip. Olgunlaşmadan evlenmişsiniz belli ki ama idare etmeyi öğrenmek zorundasınız. Buradaki üyelerin söylediklerini dikkate alın. Evlilik zeka ve politika işidir

Anlayan biri çıktı beni
Ablam da benzer olayları yaşamıştı ama evi eniştem kendi parası ile yaptırmıştı bir süre kv de yemek yediler ama daha sonra kendi evlerinde yemeye başladılar. Oluyor yaa sıkmayın canınızı en azından sizi huzursuz edecek davranışları olmuyor bir sorununuz yok anladığım kadarıyla zamanla alışırsınız diye düşünüyorum.

Haha yorumuna bayıldım evet sorun eşimde o da yeni olduğu için sanırım kavrayamıyor koparamıyor bağını ben çok fazla kayınvalideme kızmıyorum bi kaç rahatsız ettiği nokta dışında onuda unutuyorum sonra zaten ben eşimin böyle yapmasına sinir oluyorum ilk örneğin çok mantıklı geldi aslında onu evde yemek varken aşağıda yiyince eşimin gözünün önünde yemek döktüm dahada yemek yapmam salakmıyım ben zaten yemiyorsun dedim ne biliyim ben söylemedin anlamadım dedi sonra düzeldi yemek varken gitmedi şimdi hafızasımı gitti noldu ya ama yapmicam yemek diğerinide aşağı yemek indirimce söylicem

Biz eşimle genelde kavga etmeyiz ben yapıcı bi insanım genelde eşimde üzmez beni neden böyle oluyor anlamıyorum

Çok şükür evet yok herkes benzer sorunları yaşıyor ben uzamasın çözmek istiyorum bşraz sanırım fazla yıprattım kendimi

Gerçekten mi? Sizin şu an burda yazdıklarınızdan yola çıkarak söylüyorum çizdiğiniz profil kavgacı, yıkıcı, olgunlaşmamış, fevri bir karaktere ait.
Ama sinirleniyorum 7 aydır ben evlendiğimi hissedemedim kurban olayım evime alışamadım kocamla yemek yiyemedim tek misafir alamadım tek misafirliğe gidemedim izin günlerimden nefret ettim

Yemek indirme aşağı işte
Elin boş in
Evdeyken şunu yapsana dediğinde git farklı tarifle yap
Ay unuttum yapmasını yapmaya yapmaya de
Bide fatura ödetiyorlarmış ya
E ödetirler orda yemek orda çay kahve
Eşinde bitiyor olay
Bi çay yap derse ay aşağı mı insek içsek üşendim yaa de geç
Adam nerde yemek çay var oraya koşuyor anladığım kadarıyla
Sen bu lüksü ona sunma
Bi süre sonra ağır gelir ona da üşenir
Sen niye yapmıyorsun der sende çok ziyan ettim zamanında ondan şimdi orucunu tutuyorum de
Adam rahata alışmış 2 katta da yiyor içiyor
Bi süre kendini tut yapma birşey
Ya kv gidin evinizde yiyin dicek ya da eşin akşam evde yiyelim dicek biri caycak sen sadece izle

Ah bacım bizde aynı apartmandayız illaki çağıracaklar oğullarıda illa gidecek aksi mümkün değil..k.v.iyi olabilir eminim öylelerdir..ama halden anlamazlar..ben 17 yıldır yaşıyorum bu aşağı inip yukarı çıkma muhabbetini ve çözüm bulamadım henüz ...neyseki bu yıl gelmediler pandemi sebebiyle kafam rahat...hiç yaşamadığım kadar rahat bir kış yaşıyorum

Çok şükür evet yok herkes benzer sorunları yaşıyor ben uzamasın çözmek istiyorum bşraz sanırım fazla yıprattım kendimi
Evet kendinizi yıpratıyorsunuz. Kv sizin planınızı nerden bilecek siz söylemediğiniz sürece. Eşinizle anlatacaksınız ve bu konuya birlikte bir çözüm bulacaksınız.

Sen beni anlıyorsun

Kayınvalidem demez üst kattayız burda yatın demişliğü vardır

Bizde kayınvalidemle yakın oturuyoruz aynı apartman olmasada. İlk zamanlar bizde böyledik kestim sonra. Ben tavrınızı haklı değil ama normal karşıladım ( aynısını bende yaptığım için olabilir) bence tavrınızı koruyun eviniz ayrı eşiniz de bir süre sonra size hak vericek ve bir düzen oturtucaksınız zaten. Sıkmayın canınızı oluyor ilk aylarda böyle. Kayınvalidem hergün sitem eder bana burda gelip yiyin uyumaya gidin evinize diye (HERGÜN). Anlayamadıkları şu sanırım insanların, insan kendini yalnızca kendi evinde rahat hisseder. Olmuyor denilen gibi. Ya o kadar iyi anlıyorum ki siziii o kadar olur boşverin kendinizden taviz vermeyin.

Ya o kadar teşekkür ederim de ben kötü insan değilim ben kötü değilim benim de yengem var aradığımda müsaitmisn derim canım sıkılıyor bu duruma sadece eşimede haksızlıkmı ediyorum acaba çocukta yeni nerden bilsin ailesi orda gitmek mi istiyor acava diyorum ama bana sormadıği içinde kızıyorum asıl sinirim haftasonu zaten birlikteydik evimde yemeğim var neden ordayız siz nasıl çözdünüz bu durumu ne yaptınız ben fazlamı abartmışım

Abartmadınız. Abartmıyorsunuz emin olun. Sizin ayrı bir eviniz var bunu eşiniz kabullensin ilk önce. Biz çok tartıştık hatta diyebilirim ki tek tartışma konumuz budur. Bana sormadan benim adıma plan yapamaz, sormak zorunda. Kesin tavrınızı koyun. Taviz verdiğiniz anda, onu mutlu edeyim derken siz mutsuz olursunuz. Güzelce anlatın. Yiyip bitirmeyin kendinizi yanlış mı yapıyorum diye. Eminim ki anlayacaktır.

Kaynananızdan daha güzel yemek yapmayı öğrenin :)
Hiç çözüm değil eşim asla annesinin yemeklerini beğenmez hepte eleştirir ama yinede gider hem söylenir hem yer...derken babası da hemen karısını korur beni cephe alır..arsından kaynanam benim annemi eleştirir hiç yemek yapmıyor hep hamur işi yiyorlar diye ki aslı astarı yok...konu öylee uzaarrr gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…