eşimle kavgamız eve gelmedi

bu açıdan haklısın bak canım

Vay be kocaman kadına köyünüze mi dönün dediniz?

Avrupalılar ıslak dötlerini mindere koymuyor muymuş?

Tatili zehir olan onlar olmuş yazık üzüldüm eşiniz ve kayinvalideniz adına Allah sabırlar versin onlara... Bu arada saygıda duydum sizinle tartışmaya girmemiş cekip gitmişler ne büyük bir erdem...

hangimiz sinir patlamasi yasamiyoruz?kadin bunalmis tekrar eden davranislardan oyle soyluyor iste.sinirle de soylemis.hangimİ kriz anlarinda sut liman olabiliyoruz
Ayy iyi ki avukat falan değilsiniz, böyle bir savunma şekli olamaz. Belkide konuyu açan hesap size aittir. Artık öyle düşünmeye başladım. Konu buram buram fake kokuyor.

Adam kurtulmuş diycem çünkü neler yapan adamlar okudum burada tatildesiniz Bi koltuk kirlenecek korkusuyla adamı annesini rencide etmeniz ayıp ya hak veriyorum Adama köylüler cahil değil uslubunuzu bilin şimdi tatilini yap.

Gercekten yaptiginiz hoc hos değil. 20 yıllık evliymissinz bir de. Uslubunuz midemi bulandırdı. Iyi ki avrupa gormemisim. Nr oluyorsa Avrupa gorunce tövbe tövbe. Klasik kezbanlik.

Şaka gibi esinize ve annesine köylü ( kücümsüyorsunuz onu da anlamış değilim) diye bağırıp çağıran sizsiniz bunun üzerine tatilinizi zehir etmiş olan onlar oluyor.
Eşinizin yerinde olsam gelmem ve ilişkimi tekrar gözden geciririm.

şimdi burda size hak verelim mi. siz bir çok köylüden daha kaba ve kötü kalplisiniz. köylü milletin efendisidr hanım. üsluba dikkat lütfen.

çöpçüler kralında temizlikçi kadın "evin kralice hanımı "oluyordu ya, hayırdır inşallah gözümde o canlandı.

Eski yorumlariniza baktım simdi. Millete mutlu bir evliliğin tüyolarıni vermişsiniz, hoşgörüden bahsetmişsiniz ama teoride kalıyor bunlar galiba.

Siz köylü olmayı ne sanıyorsunuz! Her köylü ıslak, kumlu kıçıyla mindere mi oturuyor her köylüyü eşiniz gibi nezaketten yoksun mu sanıyorsunuz siz, bence bir kendinize gelin eşinizin yaptığı kaba saba hareketleri yada eğitilmemişliğini köylülük olarak adlandıramazsınız, ki eşinizin gururu varmış ki yanınızda durmadan çekmiş gitmiş,
asıl üslubuna önem göstermesi gereken sizsiniz zira çok çirkin sözler bunlar nice köylüler var misler gibi evi bağı bahçesi siz köylüye kurban olun!!!

trollsün kesinlikle
konuşmalara bak "yalan söyleme" yazıyor çocuk gibi
ya ergen ya erkek dalga geçiyor

Siz köylü olmakla, pis olmayı karıştırdınız sanırım..ne alaka şimdi? Eşi rahat pis adammış işte bana göre..
Konu sahibi üslubunuz çok çirkin..köylü dediğiniz kişi sizin hayat arkadaşınız, farkındasınız değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…