- Konu Sahibi islakmendil05
-
bu açıdan haklısın bak canım327432364 tekrardan sonra üslup kalmayabilir onu da anlıyorum.
Kelimelere çok takılıyor insanlar ama bazı hareketler de küfür gibi küfür, ağır hakaret ve büyük saygısızlıktır bu kısmı atlıyorlar.
Köylü, avam, varoş vb. lafların zaten genelinin hakaret olarak kullanılması hoş değil, bu ayrı bir konu ama ben üsluba cidden takılamadım.
Konuya aslında tam inanmadığımı da söyleyebilirim ama, geneliyle derin geldiği için irdeleyesim geldi.
Birine "Salak" demek ile, suratına baka baka anlattığı ciddi bir şeye hıı deyip göz devirmek arasında bir fark yok. Bu olay da onun gibi, kadın sesini yükseltir, kelimelerini bozar ve dikkat onun bu kendini yırtmasına kaydığı için, karşı tarafın hakareti görülmez.
Kadına "Senin yaptığın temizliğin işte böyle içine ...." demektir o hareket.
"Sen kimsin ya, işin ne, yine temizle, kumuma kurban ol be ...." demektir.
"Ya bana ne temizliğinden, burası en çok benim evim, beğenmiyorsan git, ben buyum ..." demektir.
Ve pek çoğu.
Üslup kalmaz yani, gülüm balım oturma öyle, hayatım yeni temizledim, aşkım bak kaç kere yıkadımlar geçilmiştir.
Kıymet minderde, temizlikte değil, kıymet kadının emeğine ve yaşam alanına verilmediği için sorun çıkmış. Hiçe saymış işte.
Bak bu açıdan kadın da haklı çıkıyor. :/
Ha teyzenin kavga anlarında neler dediğini, sakinleştirme yönteminin ne olduğunu da tam bilmiyoruz. "İdare et, erkek işte, e sen de kadınsın"cılardan ise, eh ona da patlayıverilir belli mi olur. Orasını tam açmamış.
Koltuğu muAşağılamış ve kırıcı olmuşsunuz ne var yanı makinaya at bidaha yıka gönül kırmışsınız bence eşiniz ve kayınvalidenizden arayıp özür dileyin sizide Allah affetsin
Vay be kocaman kadına köyünüze mi dönün dediniz?Öncelikle lütfen yorum yapmadan önce konuyu okuyun beni anlayacaksınız
eşimle ikinci evliliğimiz ikimizin de ama 20 yıldan fazladır evliyiz yazları türkiyede kışları ise isviçrede yaşıyoruz 20 yıldır evliyim ama eşimin köylülüğünü bi türlü törpüleyemedim hanibaksanız hiç avrupa görmüş bir insan demezsiniz sürekli uyaran ben oluyorum ve her yaptığını da uyarmaktan bıktım bugün yine yazlığımızdaydık denizden gelinmiş kumlu kumlu balkondaki koltuğa oturulmuş ıslak götü bi de minderde iz bırakmış daha yeni temizlemişim bide ben bir bağırdım bağırdım o anın siniriyle annesi beni sakinleştirmeye geldi onada bağırıp köylüsünüz işte köyünüze dönün diye bağırdım onlar da sinirlenip gittiler burada hiç tanıdığımız yok nereye gittiklerini bilmiyorum bu saat oldu gelmedilerde tek arabayı onlar aldılar çok merak ediyorum naptılar ama telefon açıp soramam da bi yerleri kalkmasın sonra
sizce ne yapayım ben bu durumda çok kötü oldum tatilimi zehir etti ikisi anaoğlan bir olup
KoptumSen bu edepsiz ve görgüsüzlüğünle kocanın kumlu köylü götüne kurban ol
lüıslak göt
kocandan ?
Ayy iyi ki avukat falan değilsiniz, böyle bir savunma şekli olamaz. Belkide konuyu açan hesap size aittir. Artık öyle düşünmeye başladım. Konu buram buram fake kokuyor.hangimiz sinir patlamasi yasamiyoruz?kadin bunalmis tekrar eden davranislardan oyle soyluyor iste.sinirle de soylemis.hangimİ kriz anlarinda sut liman olabiliyoruz
Siz köylü olmakla, pis olmayı karıştırdınız sanırım..ne alaka şimdi? Eşi rahat pis adammış işte bana göre..ya linc etmissiniz bayani resmen.adam da o sekilde pis pis gelip o sandalyeye oturmasaymis gorgu denen bisey var .kadin koyluleri asagilamiyor ki neden ustunuze aliniylrsunuz evet bayan hakli yeni temizlemis.yani insan bir temizlenirboyle oturur.
not sonuna kadar koyluyum ama konu sahibinin koylu mesajindan zerre gocunmadim ben hak veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?