eşimle kavgamız eve gelmedi

Köyümüz yok keske olsaydi cok heves ediyorum olanlara gidip gelenlere. Ayrica iyiki medenisin de boyle hakaretler(!) ögrenmissin. Köylü olmak senin gozunde hakaret mi? Uslubuna bakilinca gorgu ve medeniyetin koyle kentle alakasi olmadigi anlasiliyor.

Köylü milletin efendisidir ! Siz eşinize sürekli böyle davraniyorsaniz Haklılar evi terk etmekte..

Koylu olanlar gorgusuzmu oluyor hanimefendi.Bende koyluyum ama bu nasil bir usluptur cok ayip insanlari nasil boyle asalarsiniz bide hakliyim diyosunuz ayiptir ayip

Bunu buraya yazarak ipinizi cektiniz
Ayrıca avrupa özentisi olmayın bu kadar ya tamam oturmasaymıs keske ama anasıda oyle denmez ölümlü dünya yaptıgını temizlerdi olur biterdi

koltuga kumlu oturmak köylü belirtisi değil. Ben davranisiniz doğru yanlis demiyorum sadece adamin yaptiği davranis köylülük değil ki aslinda bunun adina köylülük demek de yanlis. Davranis hosunuza gitmyen bir davranis diyebilirsiniz

Benim elimde köylü bu arada kızlar. Evet
Odun koca davranışı.

iste sana tavsiye bayan isvicreli

Bunun için kalp kırmak ne kadar doğru. Rahatsız olsanız bile düzgün bir uslüpla söyleyebilirdiniz. O koltuk kurur ama o kalp kırıklığı nasıl geçer bilemiyorum.

ıslak oturdu diye bagırdın ve üstüne hakaret ettin ... acaba piskolojik sorunlarınız mı var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…