eşimle kavgamız eve gelmedi

carpitiyorsunuz sanki kadin isvicre diye diye ovunmus gibi
konu sahibi ictenlikle yasadiklarini anlatmis sizlerin uslubuna bakin
oyle gorunuyr ki bu bayanin yerinde olsaydiniz siz cok daha fazlasini yapardiniz.
Kocama belki kizardim ama sakinleştirmeye gelen kadına asla bagirmazdim hele ki asagilayarak.

hangimiz sinir patlamasi yasamiyoruz?kadin bunalmis tekrar eden davranislardan oyle soyluyor iste.sinirle de soylemis.hangimİ kriz anlarinda sut liman olabiliyoruz
Sinirimize hakim olacagiz hele ki buyuklere karsi. 29 yasindyim 29 yildir hicbir buyugume saygisizlik etmedim cok sukur. Oyle sinirlendim ofkelendim de soyledim yok bisey. Ofke kontrolumuz yoksa tedavi olacagiz. Net.

Bence kendinizi dinleyin.... Sonucta köylüler yorucu .

Açıkçası ben olsam kocanızın yerinde boşanırdım saygısızca konuşmuşsunuz hatanızın farkında bile değilsiniz, Siz kendinizi şehirli görgülü medeni olarak mı tanımlıyorsunuz çok enteresan

Eşine sinirlenmekte haklısın ama kayınvalidenin ne suçu var? Kadıncağız gelmis sakinlestirmeye nasibini almış. Yazık ya.

Islak g.tuyle sandalyeye oturan bir "köylüyle" karsilasmadim henuz. Siz bunu bir hakaret sozcugu olarak kullaniyorsaniz, asil "köylü" olan sizsiniz bence.

Ben de onu diyecektim, deniz keyfi yapan çok köylü tanımıyorum ne Türkiyede ne Avrupada
Köy deniz kenarında olmadığı sürece hep bağ, bahçe, yayla
Değişik bir bağ kurmuş konu sahibi

kusura bakmayin da sinir anlarinda kaynanasini doven duydu bu kulaklar hem de bizim koyde.
doven koyluydu yani.kadinin mesajinda koylu demesi beni hic gocundurmadi nedense
Sizinde sanırım konu sahibi gibi köylülerle bir alıp veremediğiniz var :)) lütfen abuk sabuk örnekler verip konu sahibine ben gocunmadım vs demeyin. Konu sahibi gayet kaba, küfürbaz bir konuşma sergileyip köylü diye laflarla insanları küçümseyip, hor görüp aşağılamış.

ahahahha canim ya ilk mesajlarda da yazdim ben de sonuna kadar köylüyüm ama gocunmadim.ayrica adamin yaptığını bizim koyde koyluler bile yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…