eşimle kavgamız eve gelmedi

Eş sinir bozucu davranmış. Çok yorgunsa mindersiz bir sandalyede oturmasliydi.

Ama senin uslubun her hatayı örtmüş maalesef.

Senin yerinde olsam ger döndüklerinde kv.de den özür dilerdim.

Ayrıca lütfen , köylü , Keban, çingene, gerizekali v.b kelimeleri hakaret kelimesi olarak kullanmasın kimse .

Çok kırıcı oluyor.

Adap bilmiyorsa adapsizdir , gorgusuzdur.

Köylü demek neden ?

Yaşadığı yer değil kişinin kendinde bitiyor iş.

Sende adap dışı davranmissin mesela.

Sürekli de uyariyormussun zaten bir çok konuda. Nasıl dayanmış hayret ediyorum.

Bu olayın köylülükle ne alakası var siz kendinizi ne sanıyorsunuz kusura bakmayın ama eşine böcek muamelesi yapıp bir böcekle yaşamaya devam edene be diyor?Durun ben tahmin edeyim parası yenir dimi!!!

Köylülük sizin gözünüzde kötü bir manadaysa eğer bence köylü sizsiniz
Kimin eşi yapmaz ki bunu erkekler dikkatli değil işte
Kadın oğlunu savunmamış gelmiş seni sakinleştirmeye çalışmış sen köylü deyip kendince hakaret etmişsin

Bu yazidan sinir hastası gibi görünüyorsunuz..
Eşinize üzüldüm, kv ye extra üzüldüm.
Arayip ozurler dileyin, bakın özür demiyorum, bir çok defa özür dileyin..
Yada kuru minder ve temiz evinizde mis gibi yaşayın tek başınıza.

İslak mayo ile hicbir mindere oturmam , zaten ailecek mayomuzu denize yada havuza girdikten sonra gider kabinde degistiririz
Ama balkonumdaki koltuga da islak mayo ile kim oturursa otursun bagirmam , 3 kurusluk sey icin kimsenin kalbini kirmam
Ayrica yazliktayken tatil yaparim , canim cikarcasina temizlik de yapmam

Ha bir de gercekten medeni ve kulturlu insanlar kimseyi köylü diye asagilamaz , esinizi hakir goruyorsunuz ama adam sizden daha medeni orasi kesin

Ben de köylüyüm ve demek istediğinizden birşey anlamadım. Adam yeni temizlediğini yeri batirmisssa emeğimize saygisizlik etmiş olabilir, saygısız diyebilirsiniz ya da başka birşey ama köylü olmak ne alaka? Bir de kayinvalidenize bagirmissiniz. Helal yani ne diyeyim. Pek çok köylünün sizden daha gorgulu olduğunu söyleyebilirim.

Köylü milletin efendisidir. Sizin üslubunuz çok çirkin.

çok ayıp etmişsiniz esinize ve kayinvalidenize..telafisi olacak silinip temizlenecek sey icin lütfen ailenize acimasizca konusmayin..

bana anneme boyle koylu diyen bi esim olsa bir saniye yaninda durmam hayatimda bulundurmam bunuda belirtmek isterim..

çokça özür dileyin..umarim affedilirsiniz

ya canım benim misafirlik okey ama ev benim toto benim bide hani koltuk olsa bir nebze zor silmeyi uğraşırsın tuzu ama minder ya at makineye kısa programı yıka 30 dk çıkart çıkınca da kuruması 1 saat eee 1.5 saat sonrada temiz yani ortalık. Birde okey sana katılıyorum ama şu var bazen ne kadar kumunu akıtmaya çalışırsan çalış eğer gittiğin plaj aşırı ince kumluysa çıkmıyor anacım. Aha bak burda var bizim İpekkum diye bi yer anacım sürte sürte yıkanmadan çıkmıyor kör olasıca kum

Ben o kumlara gitmiyorum, tövbeliyim. :)))
Mafyanın kurşunlayıp denize salladığı cesedin, sabaha karşı sahile vurduğu gibi, ters bir dalgayla yatarak sürüklendiğim yerden sahile vurunca, ters takla atarak o kumlardan bir miktar burnumdan içeri yedim, bilirim, kıtır kıtır genzinden dişlerinden bile gitmiyor. Ondan ayak parmaklarımdan iki üç vuruşta dökülmeyen kumlu yerler, ilk tercihim olmuyor.
Ah acı hatıralar

Koltuk minderi mi sandalye minderi mi şimdi orada da takıldım ben, balkondaki koltuk minderi nasıl bir minder, makineye atsa bozulur mu filan. Yoksa ilk mesajımda ben de dedim adam yorgundur oturuvermiştir, sal suya at güneşe minderi tamam yani, ver adamın eline de viledayı sildir diye ama işte kadıncağız yeni temizlediyse de gücüne gider, az biraz özveri ister.

Önce adama hak verir gibi oldum ama kadına da hak verdim, çok arada kaldığım bir konu oldu şahsen bu saatte, beynimi yorduğum çok önemli bir konu olması da ekstra ilginç.

bacım insanın gücüne gider de araya girmeye çalışan masum teyzeye bile bağırıp küstürmüş milleti. ayrıca bilmem bilir misin bi film vardır mandıra filozofu diye orada bir şey diyor göreceğimiz kaç yaz daha kaldı ki bırak o minder de bozulsun atılıp yenisi alınır be kalp kırmaya değer mi kocama feda olsun derim ben. temizlik sonrası okey gerginlik yaratıyor insanda bu tarz şeyler ama üslup var üslup var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…