- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi islakmendil05
-
Bu olayın köylülükle ne alakası var siz kendinizi ne sanıyorsunuz kusura bakmayın ama eşine böcek muamelesi yapıp bir böcekle yaşamaya devam edene be diyor?Durun ben tahmin edeyim parası yenir dimi!!!Öncelikle lütfen yorum yapmadan önce konuyu okuyun beni anlayacaksınız
eşimle ikinci evliliğimiz ikimizin de ama 20 yıldan fazladır evliyiz yazları türkiyede kışları ise isviçrede yaşıyoruz 20 yıldır evliyim ama eşimin köylülüğünü bi türlü törpüleyemedim hanibaksanız hiç avrupa görmüş bir insan demezsiniz sürekli uyaran ben oluyorum ve her yaptığını da uyarmaktan bıktım bugün yine yazlığımızdaydık denizden gelinmiş kumlu kumlu balkondaki koltuğa oturulmuş ıslak götü bi de minderde iz bırakmış daha yeni temizlemişim bide ben bir bağırdım bağırdım o anın siniriyle annesi beni sakinleştirmeye geldi onada bağırıp köylüsünüz işte köyünüze dönün diye bağırdım onlar da sinirlenip gittiler burada hiç tanıdığımız yok nereye gittiklerini bilmiyorum bu saat oldu gelmedilerde tek arabayı onlar aldılar çok merak ediyorum naptılar ama telefon açıp soramam da bi yerleri kalkmasın sonra
sizce ne yapayım ben bu durumda çok kötü oldum tatilimi zehir etti ikisi anaoğlan bir olup
Özgüven filan değil bu özgüveni olsa bu şekilde küçük gördüğü adam ile evli kalmazdı.Tabi adam da para varsa hem döverim hem yerim keyfimi de bozmam diyorSizdeki bu ozguvenin kaynagi ne?
Ben de köylüyüm ve demek istediğinizden birşey anlamadım. Adam yeni temizlediğini yeri batirmisssa emeğimize saygisizlik etmiş olabilir, saygısız diyebilirsiniz ya da başka birşey ama köylü olmak ne alaka? Bir de kayinvalidenize bagirmissiniz. Helal yani ne diyeyim. Pek çok köylünün sizden daha gorgulu olduğunu söyleyebilirim.Öncelikle lütfen yorum yapmadan önce konuyu okuyun beni anlayacaksınız
eşimle ikinci evliliğimiz ikimizin de ama 20 yıldan fazladır evliyiz yazları türkiyede kışları ise isviçrede yaşıyoruz 20 yıldır evliyim ama eşimin köylülüğünü bi türlü törpüleyemedim hanibaksanız hiç avrupa görmüş bir insan demezsiniz sürekli uyaran ben oluyorum ve her yaptığını da uyarmaktan bıktım bugün yine yazlığımızdaydık denizden gelinmiş kumlu kumlu balkondaki koltuğa oturulmuş ıslak götü bi de minderde iz bırakmış daha yeni temizlemişim bide ben bir bağırdım bağırdım o anın siniriyle annesi beni sakinleştirmeye geldi onada bağırıp köylüsünüz işte köyünüze dönün diye bağırdım onlar da sinirlenip gittiler burada hiç tanıdığımız yok nereye gittiklerini bilmiyorum bu saat oldu gelmedilerde tek arabayı onlar aldılar çok merak ediyorum naptılar ama telefon açıp soramam da bi yerleri kalkmasın sonra
sizce ne yapayım ben bu durumda çok kötü oldum tatilimi zehir etti ikisi anaoğlan bir olup
Köylü milletin efendisidir. Sizin üslubunuz çok çirkin.Öncelikle lütfen yorum yapmadan önce konuyu okuyun beni anlayacaksınız
ya canım benim misafirlik okey ama ev benim toto benim bide hani koltuk olsa bir nebze zor silmeyi uğraşırsın tuzu ama minder ya at makineye kısa programı yıka 30 dk çıkart çıkınca da kuruması 1 saat eee 1.5 saat sonrada temiz yani ortalık. Birde okey sana katılıyorum ama şu var bazen ne kadar kumunu akıtmaya çalışırsan çalış eğer gittiğin plaj aşırı ince kumluysa çıkmıyor anacım. Aha bak burda var bizim İpekkum diye bi yer anacım sürte sürte yıkanmadan çıkmıyor kör olasıca kumYa şimdi bu kadar gömmeyelim de, denizin de bir adabı var eğer onu konuşacaksak.
Tamam deve güreşine kadar okeyim ama o kumlu ayaklar, deniz çıkışı (Halk plajı olsun misal) Belediyenin yaptırdığı duş vb. bir su kaynağı ile güzelce yıkanır, gerekirse duşunu da alırsın. Kumundan arınırsın. Dipnot, bu gibi yerlere şampuan-saç kremi götürülüp duş alınmaz, inceliktir. Sizden sonra kullanacak insanları bekletmemek artı zemini kayganlaştırarak bir kazaya mahal vermemek için.
Su kaynağı yok ise, bir şişe içme suyu satın alır, kumunuzu dizinizden aşağı akıtmaya çalışırsınız.
Yürüyerek gidip geliyorsanız, zaten çoktan kurursunuz.
Kendi aracınızla ya da toplu taşıma kullanarak gidip geliyorsanız, altınıza en azından popuşunuzdan daha kuru olan plaj havlunuzu serersiniz, toplu taşımada incelik olarak ayakta gitmeniz daha uygundur bu halde hatta.
Eve gelince, direkt banyoya giremeyecek halde iseniz ve oturacaksanız da, altınıza havlu alırsınız.
Bunlar denizde temizlik adabı, birine misafirliğe giderseniz sakın iş çıkarmayın diye annemin öğrettiği, gördüğümüz.
Tersine misafir ağırlarken de var, anlatabilirim.
Kumlu, ıslak totişli misafirlerden nefret ederim
Kendi evimin rahatlığında tabi, arada kaçamak yapılıyor, klorlu oturuyorum hala pc sandalyemde.
Ama temizliği yeni yaptıysam, havlusuz oturanın totosunu kesebiliritem oluyor.
ya canım benim misafirlik okey ama ev benim toto benim bide hani koltuk olsa bir nebze zor silmeyi uğraşırsın tuzu ama minder ya at makineye kısa programı yıka 30 dk çıkart çıkınca da kuruması 1 saat eee 1.5 saat sonrada temiz yani ortalık. Birde okey sana katılıyorum ama şu var bazen ne kadar kumunu akıtmaya çalışırsan çalış eğer gittiğin plaj aşırı ince kumluysa çıkmıyor anacım. Aha bak burda var bizim İpekkum diye bi yer anacım sürte sürte yıkanmadan çıkmıyor kör olasıca kum
bacım insanın gücüne gider de araya girmeye çalışan masum teyzeye bile bağırıp küstürmüş milleti. ayrıca bilmem bilir misin bi film vardır mandıra filozofu diye orada bir şey diyor göreceğimiz kaç yaz daha kaldı ki bırak o minder de bozulsun atılıp yenisi alınır be kalp kırmaya değer mi kocama feda olsun derim ben. temizlik sonrası okey gerginlik yaratıyor insanda bu tarz şeyler ama üslup var üslup varBen o kumlara gitmiyorum, tövbeliyim. :)))
Mafyanın kurşunlayıp denize salladığı cesedin, sabaha karşı sahile vurduğu gibi, ters bir dalgayla yatarak sürüklendiğim yerden sahile vurunca, ters takla atarak o kumlardan bir miktar burnumdan içeri yedim, bilirim, kıtır kıtır genzinden dişlerinden bile gitmiyor. Ondan ayak parmaklarımdan iki üç vuruşta dökülmeyen kumlu yerler, ilk tercihim olmuyor.
Ah acı hatıralar
Koltuk minderi mi sandalye minderi mi şimdi orada da takıldım ben, balkondaki koltuk minderi nasıl bir minder, makineye atsa bozulur mu filan. Yoksa ilk mesajımda ben de dedim adam yorgundur oturuvermiştir, sal suya at güneşe minderi tamam yani, ver adamın eline de viledayı sildir diye ama işte kadıncağız yeni temizlediyse de gücüne gider, az biraz özveri ister.
Önce adama hak verir gibi oldum ama kadına da hak verdim, çok arada kaldığım bir konu oldu şahsen bu saatte, beynimi yorduğum çok önemli bir konu olması da ekstra ilginç.
içindendir heraldeYavrum sen İsviçre'nin neresindensin asdkfkc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?