Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence kocanız saçma bi tepki vermiş. Resmen sizi dövmek için uğraşmış. bulunduğunuz odaya ısrarla girip tokatlaryıo evden çıkması bana çok tuhaf geldi. tekrar tekrar düşünün. gerekirse psikoloğa görünsün eşiniz
Şiddete tabiki karşıyız. Ama siz baslatmissiniz. Bu kadar inat nedir ya? Siz kendinizi anlattıkça ben deli oldum. bu kadar inat herşeye zarar. İkinizde birbirinizin aynisisiniz bence. Şiddet olmasaymis iyiymiş ama sizde adama şiddet uyguluyorsunuz. Evlenmeden öncede birbirinize yaptığınızı soylemissiniz zaten. Bunlar saygıyı azaltan şeyler. Maalesef sizde saygı kalmamis.once bunu düzeltin. Boşanmak çözüm değil bence.
yani birde (aslında eşim çok iyi biri bana değer verir üzerime titrer)ama işte amaa bunu söylemeyorlarmı çıldırıyorum adam çok iyi olsa kendisine hakim olur, ama sizde az değilsiniz konu sahibi çocuk gibi kapı kitlemek nedir, o otogardan dönmeyecektiniz ama siz alışmışsınız birbirinizle bu şekilde yaşamaya ne diyeyim.
Adamı biraz siz kışkırtmışsınız bence.
Bu konuda kadına şiddet olayına falan hiç girmek istemiyorum benim kocam bana sizin gibi yapsa bende muhtemelen şiddetin eşiğine gelirdim.
İkinizinde öfke kontrolu yok gibi duruyor.