- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
takmayın taktıkça bişey sanıyorlar kendilerini
siz üzüldükçe uzuyor emin olun
siz üzüldükçe uzuyor emin olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay buraya cok guldumhayır anlamıyorum akli dengesi mi bozuk ne
Kötü bi huy kendi kendi ne mi barışıyorGünaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
Konuya giriyorum eşim dün akşam işten geldi 20 aylık kızım var dün çok yordu beni artı 3 aylık hamileyim haliyle yorgun düştüm neyse yemek yedik masada oturuyoruz.
Şundan bundan konuşurken dedi ki bi akrabanın gelini İspanya’ya gitmiş gezmeye ondan açıldı konu.
Millet ne güzel geziyor dedi
Bende maddi açıdan imkanları var tabi ki gezerler dedim.
Buna alındı benimle konuşmuyor.
Artık bı adamın neye küsüp neye küsmeyeceği beni deli ediyor bunaldım kızlar çok takıntılı çok alıngan her şeyde bir şey arıyor hayır anlamıyorum akli dengesi mi bozuk ne 4 yıldır böyle çocuk gibi sürekli küser
Bi kötü huyu bu bn bunu nasıl değiştirebilirim
Günaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.
Konuya giriyorum eşim dün akşam işten geldi 20 aylık kızım var dün çok yordu beni artı 3 aylık hamileyim haliyle yorgun düştüm neyse yemek yedik masada oturuyoruz.
Şundan bundan konuşurken dedi ki bi akrabanın gelini İspanya’ya gitmiş gezmeye ondan açıldı konu.
Artık bı adamın neye küsüp neye küsmeyeceği beni deli ediyor bunaldım kızlar çok takıntılı çok alıngan her şeyde bir şey arıyor hayır anlamıyorum akli dengesi mi bozuk ne 4 yıldır böyle çocuk gibi sürekli küser
O zaman alınmayacak
Şu alınan küsen adamları hiç sevmem
Ne burcu bu
OğlakO zaman alınmayacak
Şu alınan küsen adamları hiç sevmem
Ne burcu bu
Oğlak burcu cnmsen bence hiç konuşma.gerçi bu seferde benı adam gıbı gorup konuşmuyorsun dıyıp yıne küser.
çok basıtçe birşey demişsin.laf arasında ağızdan çıkan günlük kelıme altustu.
balık burcumu ne.
Yok ilk adımı bnde. BekliyoKötü bi huy kendi kendi ne mi barışıyor
Yok bacım adamın yapısı bu ne dersen deKendini eksik hissetmiş demek ki, ve bir şeyler yapamamanın üzüntüsü yaşıyor besbelli.
Bizde evimizde mutluyuz, seninle sahilde birer simitle yürümeyi hiç bişeye değişmem valla kuzuuu falan gibi ne biliyim, bu tarz bir şey deseydiniz daha mı iyi olurdu sanki.
Çok köyü bişey ilk iki yıl bizde öyleydik suçlu olsam da ben gidiyodum eşime ama artık akıllandım hiç sallamayınca kendi geliyoYok ilk adımı bnde. Bekliyo
Oğlak alıngandır
Bir oğlak olarak ; alıngan oğlak ilk kez duyuyorum.
Küsen insan kompleeeeeee sorunlu allah bin kat sabır versin zorrrrrGünaydın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.