- 3 Haziran 2018
- 905
- 927
- 23
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Merhaba hanımlar. Az önce eşimle tartıştık. Su an sinirliyim ve mantıklı düşünemiyorum sizden yorum istiyorum. Benim şahsıma ait toplu bir param var. Eşim bunla altın gümüş al sat işine girdi. Ben bunlarla uğraşmasını baştan beri hiç istemedim. Böyle bir bilgisi de yoktu önceden. Sürekli telefonda vunları takip ediyordu 7 24. Neyse en son yuklü sayılabilecek bir para kaybı yaşamaktan kıl payı kurtuldu az bir zararla kurtuldu yani. 3 aydır bu para bizde desek 3 aydır birşey kazanamadık. Az kazandı o da kayıpla gitti diyelim. Birkaç kez bunun tartışmasını da yaptık. Oynama şu parayla yatıralım sabit dursun diye. Neyse az önceki meseleye geleyim. Ben kpss ye hazırlanıyorum. Coğrafya videosu dinleyip ezberlemeye çalısıyorum.çıkmaz bunlar çalışma dedi bana. Ben de çıkıyor bunlar dedim. O da hah işte bilmeden konuşma dedi. Bazen sen de bilmeden konusuyorsun gümüş altın için yaptıgım yorumlardan bahsetti. Bilmeden konuşuyormuşum. Neyse konuyu geçtik ben bana kitap lazım dedim. Yok sana kitap dedi. Ama gerginiz ikimizde. Ben dedim ver paramı. O dedi yok sana para vermicem paranı. Tartıştık. Kavga ettik. Çok sinirliyim şu an. Ne düşünüyorsunuz.