Eşimle kavgamız ..

Şehid, benim ve bir kısım arkadaşların yorumlarını cevaplamiyor, göz ardı edildik galiba
Kadın muhtemelen sanıyor ki bir grup var kendisine cephe almış ve ne dese laf sokmaya yer arıyor ama aslında açtığı konular ve söylediği her şey çok garip farkında değil

Kadın muhtemelen sanıyor ki bir grup var kendisine cephe almış ve ne dese laf sokmaya yer arıyor ama aslında açtığı konular ve söylediği her şey çok garip farkında değil
Açtığı konular olsa neyse deriz, aldığı 11 üyelik onlarda söylediği yalanlar, inkarlar. .

Ama hala konu açabiliyor, buda bir meziyet doğrusu, ben kendisini takdir ediyorum

Üzeirme kalan evi ipotek ettirmek mi ? Ben sadece alacağımız evi bankaya ipotek vererek kredi çekeriz demiştim sonra ev almaktan vazgeçtik.. kiraya çıkmaya karar verdik gideceğimiz yerde..

Izmir e keske gitmeseymissiniz. adam tokat atmaya yeltendigi an ortaligi velveleye verip hadi gotur bakalim goturebiliyosan izmir e derdim ben olsam. insallah yeltenmez tekrar ama keske Izmir e gitmeyerek durusunuzu kolay affetmediginizi belli etseymissiniz. kolay kolay da gecmez sogukluk. cok iyi anliyorum sizi

Açtığı konular olsa neyse deriz, aldığı 11 üyelik onlarda söylediği yalanlar, inkarlar. .

Ama konu açabiliyor, buda bir meziyet doğrusu, ben kendisini takdir ediyorum
Güzel yorumları da var ama. Mantıklı akıllar veriyor.
Bu kadar birbirinize kolay el kaldırmanız çok yanlış

Üzeirme kalan evi ipotek ettirmek mi ? Ben sadece alacağımız evi bankaya ipotek vererek kredi çekeriz demiştim sonra ev almaktan vazgeçtik.. kiraya çıkmaya karar verdik gideceğimiz yerde..
Hanfendi iyimisiniz o günde söyledim size krediyle alınan evi ipotek ettiremezsiniz.ya safsiniz ya kocanız sizi kandırıyor bu adama güvenip imza falan atmayın ..

Bilmiyorum şuan uyuyor zaten. Yakınlaşmak illa ki o zaman kırgın ve üzgün olduğumu telafi etmeyeceği ve özür dilemeyeceği sürece durumun geçmeyeceğini söyleyeceğim üstümden atmam zaman alacak sanırım diyeceğim ve bşr daha tekrarlanır ise uygulama tlfnmda inan bana 2. Müsade etmeyeceğim diyeceğim bakalım

Hanfendi iyimisiniz o günde söyledim size krediyle alınan evi ipotek ettiremezsiniz.ya safsiniz ya kocanız sizi kandırıyor bu adama güvenip imza falan atmayın ..
İyiyim .. bütün herkes o şekilde aldı evi .. önce peşinat verip geri kalan kısmını bankaya ipotek ettirip kredi çekebiliyorsunuz bunu herkes bilir ...

O şöyleymiş yanlış ifade ettiği için yanlış anladık ama gerçi hala yanlış ifade ediyor:)
bankaya peşinat verip kalanı için kredi çekecekler ya banka tarafından aldıkları ev borç bitene kadar ipotekli oluyor ya onu demek istiyormuş.

İyiyim .. bütün herkes o şekilde aldı evi .. önce peşinat verip geri kalan kısmını bankaya ipotek ettirip kredi çekebiliyorsunuz bunu herkes bilir ...
Aldığınız ev sizin değilki nasıl peşinat verip ipotek gösterebilirsiniz cevaplarınızdan beynim yanıyor yaa ,

Doğrusunu söylüyor gibi, bunu herkes bilir demiş birde

Aldığınız ev sizin değilki nasıl peşinat verip ipotek gösterebilirsiniz cevaplarınızdan beynim yanıyor yaa ,
Yahu hiç ev almadınız yada çevrenizde herkes böyle alıyor evi herkes... kredisi ödene kdr ev bankanın oluyor.. benmde sizden beynim yanıyor cidden..

herkes konu sahibinin uzerine neden bu kadar gelmis anlamadim. farkli uyeliklerle konu acti diye mi? gercekten anlamadim nedrn bu kadar uzerine gelinmis

Eror verdiriyor bu üye bana susuyorum

neden bu kadar sessizsin diye sorarsa "sindiremiyorum bana vurmak istemeni, o gun ku o goruntunu hafizamdan silemiyorum, dusundukce kotu oluyorum" falan deyin. tehditte ise yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…