- 3 Nisan 2011
- 1.847
- 1.528
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
Değil, hiç değil... Annemi babamı çok özledim, ben bu evliliği yürüyemiyorum galiba kızlar:))) olmaz tabi kimse ne baba gibi nede anne gibi olur
sor esine sende onun annnesi gibi deilsinidr : )))
bu forumda 1 zip zip 2 ben :)Bir an zipzip yine geldi dedim ama farklı nick çıktı hay Allah
Ben bu Şehre yeni geldim ve taksi numarası bilmiyordum, gece uyuduğu zaman mesaj atabilirdi sabah başının çaresine bak diye...Taksiyle gitmissiniz neden bu kadar büyüttünüz anlamadım. İnsanlar yurtdışına gidip yanlız yaşıyorlar, siz meslek sahibi bir bayan olarak, aynı dili konuştuğunuz bir ülkede işe taksiyle gidince sorun haline getiriyorsunuz. Evlenecek/çalışabilecek yaşta bir bayana yakıştıramadım bu sözünüzü de kusura bakmayın.
Yaşım 30, eşim 32 yaşında. Ama ailesinin gözünde hiç büyümeyen, şımarık yetişmiş biriyim, eşim de öyle. Iki şımarık birbirimizi idare edemiyoruz.sevgiliden ayrılınca numara engellenir de, eşle kavga edince numara mı engellenirmiş?? yaşınız kaç?
Ilk atamam aile yanı değildi, o zaman okula yakın ev bulmuştum, sorun olmamıştı.:) çok merak ediyorum, evlenmeden çalıştığın yere atansaydın, e baban da yok, nasıl işe gidecektin?
Kendinizi koruyup kullanması gereken bir çocuk gibi görmekten vazgeçin bence.
ben de büyümüyorum olgunlaşamadım daha ama eşle kavga edince hele böyle küçük bi sebepten numara engellenmez.. ben bekarım ama evli olsaydım eminim engellemezdim..Yaşım 30, eşim 32 yaşında. Ama ailesinin gözünde hiç büyümeyen, şımarık yetişmiş biriyim, eşim de öyle. Iki şımarık birbirimizi idare edemiyoruz.
Fazlasıyla abartmışsınız. Adam yorgunlukla uyuyakalmış neden bu kadar eziyet ettiniz ki ? Araba kullanamıyorsanız, otobüsle gidersiniz bir gün ne olmuş. Bence böyle bir sebepten kalbini kırdığınız hoş olmamış.Kızlar eşimle küsüz. Kavga sebebimiz şu: bugün okulda nöbetçiydim, dün de eşim hastahanede nöbetçiydi. Sabah beni almaya gelecekti gelmedi, uyuyakalmış. O kadar aradım, uyandıramadım. Burda tanıdığım kimse yok, taksiyle gittim okula. Çok sinirlendim, akşam o kadar tembih ettim. Bi de müdür yardımcısına sinir oluyorum zaten, kimseden laf duymak istemiyorum. Ehliyetim de var ama panik atağım var, araba kullanmayı beceremedim, ders aldım ettim olmadı. Okulun yanında da ev yok. Haliyle mecburen okula uzak bi ev tutmak zorunda kaldık. Eşimin numarasını engelledim bugün bi arkadaşından arayıp özür diledi ama özrü kabahatinden büyük oldu. Gelmediyse gitmeseymişim okula, bana rapor alırmış. Sanki okula değil güne gidiyorum. Eve gelince de atıştık şimdi küsüz. Sizce ben abartıyor muyum????
Haha işte benim o :)))Kocasını engelleyeni de ilk defa okumuş olduk. :)))
otobüsle gitmek için çok geçti, okula gitmek için iki otobüs değiştiriyorum.Fazlasıyla abartmışsınız. Adam yorgunlukla uyuyakalmış neden bu kadar eziyet ettiniz ki ? Araba kullanamıyorsanız, otobüsle gidersiniz bir gün ne olmuş. Bence böyle bir sebepten kalbini kırdığınız hoş olmamış.
Ben bazen numarasını siliyorum, bir hafta falan öyle duruyor, hala engelli telefonumda.ben de büyümüyorum olgunlaşamadım daha ama eşle kavga edince hele böyle küçük bi sebepten numara engellenmez.. ben bekarım ama evli olsaydım eminim engellemezdim..
Yok işte ben de öfke hakimiyeti yok. Yakıp yıkıyorum anında. Ama eve gelince söylediği sözler çok zoruma gitti, o yüzden haksız görmüyorum kendimi.Oldukça abartmışsınız.
Baktınız ses çıkmıyor, açar internetten bir taksi numarası bulur ararsınız.
Gelir, götürür sizi.
Akşam da ufaktan bir trip atarsınız. Eşiniz gönlünüzü alır, şımartır. Oldu bitti işte.
Of zaten bu araba çok büyük bir sorun, nasıl çözeceğim hiç bilmiyorumTamam kızmışsınız haklı da olabilirsiniz ama bence daha fazla büyütüp huzursuzluk çıkarmayın. Ayrıca araba kullanmayı öğrenin, kasmayın kendinizi kimle kimler kullanıyor siz mi kullanamayacaksınız ? Güvenin kendinize.
Yok işte ben de öfke hakimiyeti yok. Yakıp yıkıyorum anında. Ama eve gelince söylediği sözler çok zoruma gitti, o yüzden haksız görmüyorum kendimi.
Of zaten bu araba çok büyük bir sorun, nasıl çözeceğim hiç bilmiyorum
uyuyakalmak, uyanamamak.. bunlar istemeden olan şeylerdir nasıl haber versin adam ilahiBen bu Şehre yeni geldim ve taksi numarası bilmiyordum, gece uyuduğu zaman mesaj atabilirdi sabah başının çaresine bak diye...
Bilmiyorum bu düşünce yapısını nasıl değiştirebilirim? En ufak bi kavgada boşanalım diyorum. Hep aklıma ilk çözüm ayrılık geliyor. Hemen kafamda boşanmadan sonraki yaşamı planlıyorum, niye böyleyim bilmiyorum.O kısmı okumadım açıkçası ama öfkenizi kontrol etmeniz lazım.
Hatta, öfkelenmemeyi öğrenmelisiniz bence böyle şeyler için.
Açıkçası kendi açımdan düşünüyorum, karşımdaki kişi ufak tefek şeylere bu kadar büyük tepkiler verse, bir süre sonra ben de neden nefes alıyorsun diye kavga çıkarırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?