Eşimle kavgamız (:

Ben bu Şehre yeni geldim ve taksi numarası bilmiyordum, gece uyuduğu zaman mesaj atabilirdi sabah başının çaresine bak diye...

sevgiliden ayrılınca numara engellenir de, eşle kavga edince numara mı engellenirmiş?? yaşınız kaç?
Yaşım 30, eşim 32 yaşında. Ama ailesinin gözünde hiç büyümeyen, şımarık yetişmiş biriyim, eşim de öyle. Iki şımarık birbirimizi idare edemiyoruz.

:) çok merak ediyorum, evlenmeden çalıştığın yere atansaydın, e baban da yok, nasıl işe gidecektin?

Kendinizi koruyup kullanması gereken bir çocuk gibi görmekten vazgeçin bence.
Ilk atamam aile yanı değildi, o zaman okula yakın ev bulmuştum, sorun olmamıştı.

Yaşım 30, eşim 32 yaşında. Ama ailesinin gözünde hiç büyümeyen, şımarık yetişmiş biriyim, eşim de öyle. Iki şımarık birbirimizi idare edemiyoruz.
ben de büyümüyorum olgunlaşamadım daha ama eşle kavga edince hele böyle küçük bi sebepten numara engellenmez.. ben bekarım ama evli olsaydım eminim engellemezdim..

Fazlasıyla abartmışsınız. Adam yorgunlukla uyuyakalmış neden bu kadar eziyet ettiniz ki ? Araba kullanamıyorsanız, otobüsle gidersiniz bir gün ne olmuş. Bence böyle bir sebepten kalbini kırdığınız hoş olmamış.

O
otobüsle gitmek için çok geçti, okula gitmek için iki otobüs değiştiriyorum.

ben de büyümüyorum olgunlaşamadım daha ama eşle kavga edince hele böyle küçük bi sebepten numara engellenmez.. ben bekarım ama evli olsaydım eminim engellemezdim..
Ben bazen numarasını siliyorum, bir hafta falan öyle duruyor, hala engelli telefonumda.

Oldukça abartmışsınız.
Baktınız ses çıkmıyor, açar internetten bir taksi numarası bulur ararsınız.
Gelir, götürür sizi.
Akşam da ufaktan bir trip atarsınız. Eşiniz gönlünüzü alır, şımartır. Oldu bitti işte.

Tamam kızmışsınız haklı da olabilirsiniz ama bence daha fazla büyütüp huzursuzluk çıkarmayın. Ayrıca araba kullanmayı öğrenin, kasmayın kendinizi kimle kimler kullanıyor siz mi kullanamayacaksınız ? Güvenin kendinize.

Yok işte ben de öfke hakimiyeti yok. Yakıp yıkıyorum anında. Ama eve gelince söylediği sözler çok zoruma gitti, o yüzden haksız görmüyorum kendimi.

Of zaten bu araba çok büyük bir sorun, nasıl çözeceğim hiç bilmiyorum

Yok işte ben de öfke hakimiyeti yok. Yakıp yıkıyorum anında. Ama eve gelince söylediği sözler çok zoruma gitti, o yüzden haksız görmüyorum kendimi.

O kısmı okumadım açıkçası ama öfkenizi kontrol etmeniz lazım.
Hatta, öfkelenmemeyi öğrenmelisiniz bence böyle şeyler için.
Açıkçası kendi açımdan düşünüyorum, karşımdaki kişi ufak tefek şeylere bu kadar büyük tepkiler verse, bir süre sonra ben de neden nefes alıyorsun diye kavga çıkarırım.

Of zaten bu araba çok büyük bir sorun, nasıl çözeceğim hiç bilmiyorum

Sürerek öğreneceksin başka yolu yok, pazar günü sabah 7'de al anahtarı çık trafiğe yollar zaten bomboş olur, önce kısa mesafeler mesela bir cadde boyunca git gel, kavşak filan varsa oralardan dön, dönüş çalış, boş yerlere park et, bu işi ancak kendine güvenerek çözebilirsin. Sürekli bu şekilde çalış, sonra yavaş yavaş normal saatlerde çık. Zamanla çözersin bu işi, korkarak olmaz.

Bilmiyorum bu düşünce yapısını nasıl değiştirebilirim? En ufak bi kavgada boşanalım diyorum. Hep aklıma ilk çözüm ayrılık geliyor. Hemen kafamda boşanmadan sonraki yaşamı planlıyorum, niye böyleyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…