- 12 Temmuz 2012
- 380
- 133
- 83
- Konu Sahibi permanganat
-
adam uyanamamış bin taksiye git işte.. amannn böyle şeyleri de dert diye yazıyosunuz ya hayret yaniiKızlar eşimle küsüz. Kavga sebebimiz şu: bugün okulda nöbetçiydim, dün de eşim hastahanede nöbetçiydi. Sabah beni almaya gelecekti gelmedi, uyuyakalmış. O kadar aradım, uyandıramadım. Burda tanıdığım kimse yok, taksiyle gittim okula. Çok sinirlendim, akşam o kadar tembih ettim. Bi de müdür yardımcısına sinir oluyorum zaten, kimseden laf duymak istemiyorum. Ehliyetim de var ama panik atağım var, araba kullanmayı beceremedim, ders aldım ettim olmadı. Okulun yanında da ev yok. Haliyle mecburen okula uzak bi ev tutmak zorunda kaldık. Eşimin numarasını engelledim bugün bi arkadaşından arayıp özür diledi ama özrü kabahatinden büyük oldu. Gelmediyse gitmeseymişim okula, bana rapor alırmış. Sanki okula değil güne gidiyorum. Eve gelince de atıştık şimdi küsüz. Sizce ben abartıyor muyum???? Edit büdüt: eşimden özür dileyip barıştım, Yapıcı yorumlara çok teşekkür ederim.
Evet, evlendikten sonra daha çok sevdim. Çünkü eşim evliliğe hazırdı, ama ben değildim.eşinizle severek mi evlendiniz?
Benim için dert, kusura bakmayın...adam uyanamamış bin taksiye git işte.. amannn böyle şeyleri de dert diye yazıyosunuz ya hayret yanii
Evet eşim doktor, gece üçte uyumuş, gece aradığımda cevap vermemişti, ben de uyuduğunu düşünmüştüm meğer hasta başındaymış... Biraz da iletişim kopukluğu oldu aramızda.eşiniz doktor mu? eğer öyleyse belki gece çok fazla hastayla ilgilendi, belki ameliyata girdi yorgun düştü?
Yok aldım zaten, araba kullanmalıyım...Abartmissijiz. Eşinizin gönlünü alın birdaha olmaması için güzel bir dille uyarin
evden okula gidememek sahiden acı bir durum, dünyanın öteki ucuna gidip evime dönebilirim .. :)))Benim için dert, kusura bakmayın...
Herkes sizinle bir olmaz Sayın hocam aynı olmak zorunda da değil...evden okula gidememek sahiden acı bir durum, dünyanın öteki ucuna gidip evime dönebilirim .. :)))
Çok teşekkür ederim öncelikle. Ben aşırı korumacı bir ailede büyüdüm. Aman sen dur ben yaparım diyen bir anne, aman yürüme başına bi iş gelir diyen bir baba... O yüzden birilerinin benim bi şey düşünmesine çok alışmışım ama iyi bir şey değil. Yok akıllandım, keşke daha önce konu açsaymışım, çok güzel yorumlar geldi, gerçekten yardımcı olmak isteyen güzel insanların önerilerini dikkate alacağım...Konu sahibi bence de abartmissiniz. Bir kac sey soylemek istiyorum yazdıklarınıza ama once sizi cok tatli buldum(neden bilmiyorum, huy edindiginiz bir cok seyi onaylamama ragmen)onu söylemeden edemeyecegim.
Öncelikle esiniz de olsa birine bagimli kalmak iyi bir sey degil. Benim de babam hep kale gibi arkamdaydi hala da öyledir. 30 yaşındayım hayatimda dile getirdiğim bir yana aklimdan gecen her seyi yapti ve yapıyor. Ama ben sizin gibi degilim tek basina her isimi yaparım. Boyle bir konudan da asla kavga çıkarmam.
Çok teşekkür ederim öncelikle. Ben aşırı korumacı bir ailede büyüdüm. Aman sen dur ben yaparım diyen bir anne, aman yürüme başına bi iş gelir diyen bir baba... O yüzden birilerinin benim bi şey düşünmesine çok alışmışım ama iyi bir şey değil. Yok akıllandım, keşke daha önce konu açsaymışım, çok güzel yorumlar geldi, gerçekten yardımcı olmak isteyen güzel insanların önerilerini dikkate alacağım...
O zaman aferin sana:))))Arkadaşlar zaten abartıp abartmadığımı sormuştum, özrümü diledim, artık gelmeyin Üstüme yahu :))))
Özet geçeyim sonradan gelenler için;
''ben prensesim, her şey benim istedigim zamanda istedigim gibi olsun yhaaa :s :s :s herkes benim kölem olsun ama yhaa :s :s :s bütün dünya benim etrafımda dönsün ama yhaaa :s :s :s'' falan...
Bnce abartmışsin hem insan boyle bi sebepten esinin numarasını engeller mi ben olsam cok kizardimKızlar eşimle küsüz. Kavga sebebimiz şu: bugün okulda nöbetçiydim, dün de eşim hastahanede nöbetçiydi. Sabah beni almaya gelecekti gelmedi, uyuyakalmış. O kadar aradım, uyandıramadım. Burda tanıdığım kimse yok, taksiyle gittim okula. Çok sinirlendim, akşam o kadar tembih ettim. Bi de müdür yardımcısına sinir oluyorum zaten, kimseden laf duymak istemiyorum. Ehliyetim de var ama panik atağım var, araba kullanmayı beceremedim, ders aldım ettim olmadı. Okulun yanında da ev yok. Haliyle mecburen okula uzak bi ev tutmak zorunda kaldık. Eşimin numarasını engelledim bugün bi arkadaşından arayıp özür diledi ama özrü kabahatinden büyük oldu. Gelmediyse gitmeseymişim okula, bana rapor alırmış. Sanki okula değil güne gidiyorum. Eve gelince de atıştık şimdi küsüz. Sizce ben abartıyor muyum???? Edit büdüt: eşimden özür dileyip barıştım, Yapıcı yorumlara çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?