Eşimle kavgamız (:

Nöbetteymiş uyuyakalması olağanın da olağanı.. İnsanlık hali ne olur bir gün de taksiyle gitmiş olun çok büyütmüşsünüz, kırmaya değmez.

adam uyanamamış bin taksiye git işte.. amannn böyle şeyleri de dert diye yazıyosunuz ya hayret yanii

eşiniz doktor mu? eğer öyleyse belki gece çok fazla hastayla ilgilendi, belki ameliyata girdi yorgun düştü?
Evet eşim doktor, gece üçte uyumuş, gece aradığımda cevap vermemişti, ben de uyuduğunu düşünmüştüm meğer hasta başındaymış... Biraz da iletişim kopukluğu oldu aramızda.

bu kadar ufak şeyleri neden sorun ediyorsunuz anlamıyorum
imkanın var taksi tutup gitmişsin ve sonuçta bir sorun çıkmadı
burda eşinin şucu ne zaten nöbeten gelmiş adam
tam tersi olsa sen nöbetten gelsen yatıp uyumayacakmıydın

Konu sahibi bence de abartmissiniz. Bir kac sey soylemek istiyorum yazdıklarınıza ama once sizi cok tatli buldum(neden bilmiyorum, huy edindiginiz bir cok seyi onaylamama ragmen)onu söylemeden edemeyecegim.
Öncelikle esiniz de olsa birine bagimli kalmak iyi bir sey degil. Benim de babam hep kale gibi arkamdaydi hala da öyledir. 30 yaşındayım hayatimda dile getirdiğim bir yana aklimdan gecen her seyi yapti ve yapıyor. Ama ben sizin gibi degilim tek basina her isimi yaparım. Boyle bir konudan da asla kavga çıkarmam.

Çok teşekkür ederim öncelikle. Ben aşırı korumacı bir ailede büyüdüm. Aman sen dur ben yaparım diyen bir anne, aman yürüme başına bi iş gelir diyen bir baba... O yüzden birilerinin benim bi şey düşünmesine çok alışmışım ama iyi bir şey değil. Yok akıllandım, keşke daha önce konu açsaymışım, çok güzel yorumlar geldi, gerçekten yardımcı olmak isteyen güzel insanların önerilerini dikkate alacağım...

Benim de aile yapım sizinki gibiydi ..
Ama evlendikten sonra dünya kaç bucakmış
gördüm.
Ailemden de uzaktayım sizin gibi. .
benim eşim öyle gözümün içine bakan bir insan da değil ...
üzüldüm çok üzüldüm ama öğrendim
şimdi güçlüyüm kimseye hiçbir şey için minnet etmem ..
Ailelerimiz bize iyilik yapalım derken aslında çok büyük kötülük yapmışlar ...
Ama insan sınavlarıyla büyüyor ..

tobe tobe sanki anaokul ogrencisi okula gidiyor.
koskoca ogretmenin okula gitmek icin veliye ihtiyaci oldugunu ilk kez gordum

"Snn be slk .s " diye cevap gelmedi mi konu sahibinden?

Bnce abartmışsin hem insan boyle bi sebepten esinin numarasını engeller mi ben olsam cok kizardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…