- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi zorluyasam
-
Tv nin içindeki insanın orası burası neresine bakar bi adam???Engel olamıyorum baskasinim orasina burasina baktığında sinirlerime hakim olamıyorum.
yaa samire bende görünce pek şaşırdım seni geçen olmaz sanıyordum benBak görün benden kiskanclar da varmış
Dansoz Yaninda olmadigi icin benle idare edeceki bence .Ama gidip tvinin içindeki kadına sırnaşmamış gelip sana sırnaşmış
Sende kendini bi naza cekmissinki öyle böyle değil
Demek eşine bu kadar güvenmiyorsunDansoz Yaninda olmadigi icin benle idare edeceki bence .
Engel olamıyorum baskasinim orasina burasina baktığında sinirlerime hakim olamıyorum.
Kumanda ondayken niye kapatmadi peki baa diyo kapatsana diye az onca kanali degistiriyordu dansozu gorunce is degistiO zaman bunun daha düzgün yolu var
Eşinizi itip kakacağınıza,hayatım rahatsız oluyorum kapatırmısın dersin !!
Olur biter,
Esimin bi baskasini begenmesine ic cekmesine icten ice zevke gelcek buna goz mi yumucam ?Evet haksızlık ediyorsun dansöz de çıksa zenne de çıksa oturun beraber izleyin ne var bunda yani..
Kndini savundu hep yanimda olmaya çalıştı bn sinirimden yuzune bile bakmadim. Bn yetmiyormuşum gibi geldi . Baskasima bakıp gozleriyle aldatcaksa evlenmeseymis yani
Yahu ne var bakıncaKumanda ondayken niye kapatmadi peki baa diyo kapatsana diye az onca kanali degistiriyordu dansozu gorunce is degisti
Kumanda ondayken niye kapatmadi peki baa diyo kapatsana diye az onca kanali degistiriyordu dansozu gorunce is degisti
Artık kiskanmiyorum zaten: )yaa samire bende görünce pek şaşırdım seni geçen olmaz sanıyordum ben
Sen çok mu çirkinsin kendine güvenin yokmu allasenEsimin bi baskasini begenmesine ic cekmesine icten ice zevke gelcek buna goz mi yumucam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?