Eşimle kavgamız

çok gereksiz bir tepki bu ya ne kadar abartmışsın adam bişey yapmamış ki
sizin yardım almanız lazım

Canım ilk dansöz gören sesnin kocan değil sen böyle pire için yorgan yakarsan birgün senin aklından gecenler bir bir olursa şaşma bukadar sıkarsan senden kim olsa kaçar senin kıskançlığın biraz hastalıklı ve tehlikeli bir yardım al derim

O zaman bunun daha düzgün yolu var
Eşinizi itip kakacağınıza,hayatım rahatsız oluyorum kapatırmısın dersin !!
Olur biter,
Kumanda ondayken niye kapatmadi peki baa diyo kapatsana diye az onca kanali degistiriyordu dansozu gorunce is degisti

Kndini savundu hep yanimda olmaya çalıştı bn sinirimden yuzune bile bakmadim. Bn yetmiyormuşum gibi geldi . Baskasima bakıp gozleriyle aldatcaksa evlenmeseymis yani

Hala gereksiz tepkiye devam ediyorsunuz,
En namuslu diye geçinen adam bile belkide bir göz seyirmesi yaşayabilir,
Bundan %100 evet bakar demiyorum ,ama olabilir de,
Bunu a eşim ona baktı ondan haz alıp benimle cinsellik yaşamak istiyora bağlamamalısınız,

Eger baska kadini dusunuyorsa bu sizinle alakali degil kendi sapikligi ve gunahi(ve baskasinin karisininv ucudunu dusunene sanirim 70 bin melek lanet eder gibi birsey dinlemistim velhasil ciddi gunahti)kendi kadinliginizdan birsey katbeymis degilsiniz ya da cekiciliginizden siz bunlari dusunmeyin bunlar hastalik olur varsa boylr.durum yok diyorsa yoktur bunlara sebep olacak kapilardan (tvde acik sacik filimler dansozler vs) uzak durun hem siz gunaha girmeyin hem o bu kadar basit.

Kumanda ondayken niye kapatmadi peki baa diyo kapatsana diye az onca kanali degistiriyordu dansozu gorunce is degisti

E tamam söylemiş işte siz kapatın diye kapatsaydınız,
Belki çok tepki vereceğinizi düşünememiş,
Göz işte bu bakıyor ,bana göre de bakmasın zatende ama bakmış !
Bu kadar uzatmanız garip geldi yani bunu daha yumuşak bir şekilde rahatsız olduğunuzu dile getirin diyorum

Ya dansoz cikmadan önce bn iliskiye girmek istedim yorgunum bugun yapmayalım dedi dansozden sonra ne degisti yani alamıyorum. Kadini gördü zevke geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…