Eşimle kavgamız

ayy bu na ya?

ilk defa bir erkeği haklı buldum.

ben olsam isyan ederdim sanırım.

Ya Can'ım hayatı zehir etme kendine paranoyak mısın acaba bilemedim ki (( bence haksızlık etmişsin. İzlesin yani me var bunda.

Amma abartmışsınız huzuru bozmak için elinizden geleni yapmışsınız
Diyecek bişey bulamadım bence normal değil davranışlarınız bence psikoloktan randevu alın

E tepki veriyorim yok diycek tabi. Guanh oldugunu biliyo. Kadin bakarken ic çekmiyor . Erkek orasina burasina bakiyo ne görürüm diye zevk aliyo. Bu durumuda hazmedemiyorum.
Haklisiniz igrenc, uyarinizi yapin tekrarlayin ama daha ne yapilabilir bilemedim bu onunla alakali,genele bakisim artik anladim kii.... ne nefismis arkadas akillar hep orda kadink kadin kadin öh

Empati yaptım. TVde üstsüz taş bir adam var. Ben de dalmışım öyle izliyorum.
Eşim gelip atarlanıyor, gönlünü almak için gidiyorum, sırnaşıyorum beni reddediyor.
İkinci kez gidiyorum yine reddediyor.
Sabah uyandığımda da banyo yapınca adamı gördün boşaldın diyor.

Bu açıdan bakınca adam hala haksız görünüyor mu acaba konu sahibi?
Ben olsam kocama'Ben bi adam görünce tahrik olup uçkuruna düşecek sapık bir kadın mıyım? Öyleysem benle neden evlendin? Haddini bilmiyorsun, terbiyesizlik etme' diye ağzının payını verirdim.

Ne ayıp yaa insan kocasına bu davranışı yakıştırır mı hiççç?

Esiniz sizinle iliskiye girmiyo bahane üretiyor .dansozu izliyor sonra ilişkiye hormek istiyor. Bu durumda soz ne düşünürsünüz. Benimde bunu aklim almıyor.

Bo..ldigi icin banyo yapti kendi dedi. Ama sana sarildim ondan oldu diye. Yalan bence kadıni gordukten sonra istegi artti.

Bo..ldigi icin banyo yapti kendi dedi. Ama sana sarildim ondan oldu diye. Yalan bence kadıni gordukten sonra istegi artti.
Eyvah eyvah her kadın gördüğünde sen bunları düşünüyorsun demekki

Eşin her yaklaştığında git diye itekliyomusun başka kadınlardan etkilendin diye

Eyvah eyvah her kadın gördüğünde sen bunları düşünüyorsun demekki

Eşin her yaklaştığında git diye itekliyomusun başka kadınlardan etkilendin diye
Ya dönüp bana surustce evet dannsozden sonra oldu ondan zevke geldmmi diycek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…