- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi zorluyasam
-
Yok bi acıklamamızBirlikte olmadi benimle .
Dansozu gordukten sonra olmak istedi sebeb diyorum. Buna ne aciklamaniz var ?
Bir dansöz görmeyle tahrik oluyorsa zaten adam sapıktır netBirlikte olmadi benimle .
Küçük kocanın suçu o.Kocanı üzme.Birlikte olmadi benimle .
Evet:)Hakikaten artık hiç öyle konular açmıyorsun kk sayesinde törpüledin bu huyunu.
E tepki veriyorim yok diycek tabi. Guanh oldugunu biliyo. Kadin bakarken ic çekmiyor . Erkek orasina burasina bakiyo ne görürüm diye zevk aliyo. Bu durumuda hazmedemiyorum.
Öğretmen sınıfta çocuklara sormuş.Vücudumuzda istemsiz olarak çalışışan organ nedir.Çocuk cevap vermiş,tik denir öğretmenim.Aferin oğlum adın ne senin.Çocuk cevap vermiş.Tüleyman öğretmenimKüçük kocanın suçu o.Kocanı üzme.
Haklisiniz igrenc, uyarinizi yapin tekrarlayin ama daha ne yapilabilir bilemedim bu onunla alakali,genele bakisim artik anladim kii.... ne nefismis arkadas akillar hep orda kadink kadin kadin öhE tepki veriyorim yok diycek tabi. Guanh oldugunu biliyo. Kadin bakarken ic çekmiyor . Erkek orasina burasina bakiyo ne görürüm diye zevk aliyo. Bu durumuda hazmedemiyorum.
Bo..ldigi icin banyo yapti kendi dedi. Ama sana sarildim ondan oldu diye. Yalan bence kadıni gordukten sonra istegi artti.
Eyvah eyvah her kadın gördüğünde sen bunları düşünüyorsun demekkiBo..ldigi icin banyo yapti kendi dedi. Ama sana sarildim ondan oldu diye. Yalan bence kadıni gordukten sonra istegi artti.
Ya dönüp bana surustce evet dannsozden sonra oldu ondan zevke geldmmi diycek.Eyvah eyvah her kadın gördüğünde sen bunları düşünüyorsun demekki
Eşin her yaklaştığında git diye itekliyomusun başka kadınlardan etkilendin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?