Eşimle kavgamız

Rahatsiz oldugumi bildigi halde oyle. Bazen sirf beni sinir etmek için bilerek yapiyo. Oyle diyo yani

agzının suyu akan erkek gıbı yazılmıs bı yazı...
şüphelerımde hıc bı zaman yanılmadım

Esiniz gozuni ayirmadan bakinca siz kotu hissetmiyormusunuz kendinizi ?
hiç aklıma inan onula birlikte olmak için bakdığı şimdiye kadar gelmedibunu hissetsemde söylemem bu neye benzer afedesiniz eşeğin aklına karbuz kabuğu düşürmek gibi birşey

E tepki veriyorim yok diycek tabi. Guanh oldugunu biliyo. Kadin bakarken ic çekmiyor . Erkek orasina burasina bakiyo ne görürüm diye zevk aliyo. Bu durumuda hazmedemiyorum.

Aynı duyguyu bende aynı anlarda yaşadımm aynen ama eşime o kadar tripten sonra gittm arkamı döndüm yattım bnde çok kıskancım yaa elimde değil . Hatta o sahnegeçtkten sonra kalkıp netten kıskançlığımı nasıl yenerim diye saatlerce kurcaladım ama sonuç yok bnde

bu kıskançlık değil psikopatlık.. senin akıl sağlığından şüphelerim var.. kaç yılında yaşıyoruz adam dansözle aşka gelecek..

ayrıca kocanla ne kadar çirkin konuşuyorsun bu nasıl bi saygısızlık.. b..ldn mı felan demeler.. ihtiyacını benle giderme demeler.. adam senin kocan be ne ihtiyacı.. seni sevmese beğenmese ihtiyaç için bile sana bakmaz..

adam sen manasız tepki verince gereksiz kıskançlık yaptığını göstermek için yanına yanaşmış bak gözüm senden başkasını görmüo anlamında senin yaptığına bak..

iki gün sonra kocam benden soğudu, bana bakmak istemio diye konu açarsın o kocaya da hak veririm ben..

yok kesinlikle eşinin gözüne perde şart

yoksa sen uçan kuştan esen yelden kıskanacaksın gibi

Birlikte olmadi benimle .
Dansozu gordukten sonra olmak istedi sebeb diyorum. Buna ne aciklamaniz var ?

bu nedir ya şok oldum resmen durduk yere kavga çıkarmışsın
birde haklı gibi üste çıkmışsın..
acilen tedavi olman lazım..
bu şekilde evliliğine zarar verirsin..
ayırca çok klasik olacak ama içinde varsa sen engellesen ne olur..
ilk fırsatını bulduğunda yapacağını yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…