- 18 Aralık 2015
- 17
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi zorluyasam
-
Rahatsiz oldugumi bildigi halde oyle. Bazen sirf beni sinir etmek için bilerek yapiyo. Oyle diyo yaniE tamam söylemiş işte siz kapatın diye kapatsaydınız,
Belki çok tepki vereceğinizi düşünememiş,
Göz işte bu bakıyor ,bana göre de bakmasın zatende ama bakmış !
Bu kadar uzatmanız garip geldi yani bunu daha yumuşak bir şekilde rahatsız olduğunuzu dile getirin diyorum
agzının suyu akan erkek gıbı yazılmıs bı yazı...Uzun arkadaslar kusura bakmayın
Bn eşimi cok kiskanan biriyim cok fazla hemde ama elimde olmuyo
Aksam tv izlerken begenmedigi kanalları degistiriyordu tv8de durdu . Sonra dansoz çıktı. Ya değiştir kanalı dedi. Isine gelmeyince kendim degistiriyordun noldu elin mi kalkmadi degistirmeye dedim. Ya yok falan dedi izle izle dedim aldim kumandayi baska koltuğa gectim .
Uzanıyordu koltuğa .elinde de muhabbet kuşu vardı kafayi yastiga koymamis sekilde tam dansozu izliyordu. Ben cok tepki verince geldi sırnaştı ilişkiye girmek istedi. Bnde dansozu gorunce zevke geldin galiba ama ihtiyacını bnle gidermene izin vermiycem dedim baya çabaladi sonra geri yerine gecti
.
Yataga gitti hadi gel diye gelmiyorum dedim
Yarim saat sonra geldi yatamiyorim sensiz dedi zorla götürdü tekrar iliskiye girmek istedi ittirdim kavga ettik.
.
Gece kalktı banyo yapti aglamaktan uyumuyordum zaten. Gittim banyoya ne o kadino düşünmekten b....ldnmi dedim .
ne yaptin ki sen mi bisiy yaptın bana dedi anlamadim noldunu dedi. Defol git ya ddim yattım sonra banyo yapti geldi sarildi ittim bunu baskasini düşünüp b....ldn sen dedim.
ALLAH biliyo icimi en son uyumadan sana sarilmistim dedi. Bn fikrimde ayniydim.
Kıskançlık beni cok kotu etti bn haksızlık mi ediyorm ona
hiç aklıma inan onula birlikte olmak için bakdığı şimdiye kadar gelmediEsiniz gozuni ayirmadan bakinca siz kotu hissetmiyormusunuz kendinizi ?
E tepki veriyorim yok diycek tabi. Guanh oldugunu biliyo. Kadin bakarken ic çekmiyor . Erkek orasina burasina bakiyo ne görürüm diye zevk aliyo. Bu durumuda hazmedemiyorum.Eger baska kadini dusunuyorsa bu sizinle alakali degil kendi sapikligi ve gunahi(ve baskasinin karisininv ucudunu dusunene sanirim 70 bin melek lanet eder gibi birsey dinlemistim velhasil ciddi gunahti)kendi kadinliginizdan birsey katbeymis degilsiniz ya da cekiciliginizden siz bunlari dusunmeyin bunlar hastalik olur varsa boylr.durum yok diyorsa yoktur bunlara sebep olacak kapilardan (tvde acik sacik filimler dansozler vs) uzak durun hem siz gunaha girmeyin hem o bu kadar basit.
Aynı duyguyu bende aynı anlarda yaşadımm aynen ama eşime o kadar tripten sonra gittm arkamı döndüm yattım bnde çok kıskancım yaa elimde değil . Hatta o sahnegeçtkten sonra kalkıp netten kıskançlığımı nasıl yenerim diye saatlerce kurcaladım ama sonuç yok bndeUzun arkadaslar kusura bakmayın
Aksam tv izlerken begenmedigi kanalları degistiriyordu tv8de durdu . Sonra dansoz çıktı. Ya değiştir kanalı dedi. Isine gelmeyince kendim degistiriyordun noldu elin mi kalkmadi degistirmeye dedim. Ya yok falan dedi izle izle dedim aldim kumandayi baska koltuğa gectim .
Uzanıyordu koltuğa .elinde de muhabbet kuşu vardı kafayi yastiga koymamis sekilde tam dansozu izliyordu. Ben cok tepki verince geldi sırnaştı ilişkiye girmek istedi. Bnde dansozu gorunce zevke geldin galiba ama ihtiyacını bnle gidermene izin vermiycem dedim baya çabaladi sonra geri yerine gecti
.
Yarim saat sonra geldi yatamiyorim sensiz dedi zorla götürdü tekrar iliskiye girmek istedi ittirdim kavga ettik.
.
Gece kalktı banyo yapti aglamaktan uyumuyordum zaten. Gittim banyoya ne o kadino düşünmekten b....ldnmi dedim .
ne yaptin ki sen mi bisiy yaptın bana dedi anlamadim noldunu dedi. Defol git ya ddim yattım sonra banyo yapti geldi sarildi ittim bunu baskasini düşünüp b....ldn sen dedim.
Hakikaten artık hiç öyle konular açmıyorsun kk sayesinde törpüledin bu huyunu.Artık kiskanmiyorum zaten: )
Uzun arkadaslar kusura bakmayın
.
.
İtiraf edin erkeksiniz dimi anladık yazilarinizdan
bildirdim sizi
Ne erkegi ya .. niye bunlari demek için erkek mi olmak lazimİtiraf edin erkeksiniz dimi anladık yazilarinizdan
bildirdim sizi
aklı basında hıc bı kadın bu tarz konusmaz cunku :)Ne erkegi ya .. niye bunlari demek için erkek mi olmak lazim
O kadar çok böyle konular açılıyo ki artık şüpheyle bakıyoruz bizde ne yapalımNe erkegi ya .. niye bunlari demek için erkek mi olmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?