Eşimle kavgamız

Esiniz sizinle iliskiye girmiyo bahane üretiyor .dansozu izliyor sonra ilişkiye hormek istiyor. Bu durumda soz ne düşünürsünüz. Benimde bunu aklim almıyor.

Bu bir çelişki bunu sakince eşinle konuşmalısın. Buradan bizim sana söyleyebileceklerimiz, yorumlarımız sınırlı ve taraflı kalır.

Dün bunu fark ettim ki daha önce ilişki için bahaneler üretirken dansözü gördükten sonra ilişki için yanaştın. Bu yüzden rahatsız oldum, bana açıklama yapmalısın diye eşine açılmalısın. Ama sakince, kıskançlıktan gözü dönmüş bir şekilde değil.

Benim anladığım sen de çok kıskanç olduğun için doğru şekilde iletişim kuramıyorsun. Belki eşin de öyledir. Bu da iyice iletişim kopukluğuna sebep olur, zamanla da sorunları büyütür.

ben senin yaptıklarını eşime yapsam en fazla iki defa hamle yapar yani sarılır sırnaşır sonrası kavga zaten.eşin gene iyi katlanmış sana haksızsın hemde çok adama üzüldüm

senin kendine güvenin yok sen onları kendinden güzelmi buluyorsun ki bu kadar saçma kıskançlık yapıyorsun ,

kıskanclık erkek işi onu kıskanmaya tenezzül bile etme o senin arkanda dolansın ne havaya sokuyorsun kocanı oda kendini fasulyeden sayacak

daha yeni evlisiniz galiba böyle devam edersen bıktırırsın adamı

ne kadar çocukça bir mevzudan olay çıkarmışsınız. bu şekilde ilişkiniz çok yıpranır, bence kendinize çeki düzen verin bir an evvel.

Bavulunu toplayim annene gitseydinalamamissin hirsini olmamis

Adamı resmen sapık yerine koymuşsun ve bu adam eşin, hayat arkadaşın..bence acilen gidip psikolojik yardım almalısın.

bence boşuna haksızlık ediyorsun.açk söyliyim sen böyle devam edersen gerçekten eşini kaybedersin adamın aklında olmayanı zorla sen getiriyosun aklına böyle yapma.

Kocanız iyi sabretmiş.

Benim eşim olsa "hanım senin heyheylerin üstünde " der gider yarar, o gün bir daha muhattap olmazdı benimle:)))

Biz de aynısını gördük dün gece tvde, aşkım değiştir ya dedim. O da değiştiriyorum zaten canım dedi. Bitti gitti mesele:))

Kesinlikle haksızlık yapıyorsun eşine , şuanki yaşadığımız dünya da ne düzgün ki kanallarda düzgün olsun
Bunun bedelini eşinize ödetmeyin. Düşünsenize gençken aklından neler geçirdiğini o zamanda hadi kavga edin sen bunu bunu yapmışsındır diye.
Ve eşin sana iki kere sırnaşıyor sen itiyorsun adamı. Yaptığına çok sonra pişman olursun gün gelir yüzüne vurur adam canım. Şimdilerde böyle geliyor bi bakarsın bi kere söyler ikincisini söylemez döner arkasını yatar. Kendini sonunu kendin hazırlama ve muhakkak destek al.

Konunu okuyunca
Sinirim B....ldı

aksam ben ve esmde tv8 i izliyorduk. Dediğimiz gibi, esmer bir dansöz çıktı. Bırakın kiskanmayi, güzel güzel izledik, gecti gitti. Niye olay yapalim?

Kendime güvenen bir insanım ve esimi TV deki insanlardan kıskanarak, kendimi onun gozunde 'ozguvensiz' bir duruma dusuremem. Bence siz de kendinize guvenin biraz yoksa çok yipranirsiniz. Sizin derdiniz kendinizle.

Çok abartı bi davranış bu kıskanç olmaan doğal ama bu çok abartı :)

Adamı günaha götürtmüşsün resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…