- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi zorluyasam
-
Esiniz sizinle iliskiye girmiyo bahane üretiyor .dansozu izliyor sonra ilişkiye hormek istiyor. Bu durumda soz ne düşünürsünüz. Benimde bunu aklim almıyor.
Siz şaka yapıyosunuz bence yaa bu kadarına inanamam artıkKndini savundu hep yanimda olmaya çalıştı bn sinirimden yuzune bile bakmadim. Bn yetmiyormuşum gibi geldi . Baskasima bakıp gozleriyle aldatcaksa evlenmeseymis yani
Bavulunu toplayim annene gitseydinUzun arkadaslar kusura bakmayın
Bn eşimi cok kiskanan biriyim cok fazla hemde ama elimde olmuyo
Aksam tv izlerken begenmedigi kanalları degistiriyordu tv8de durdu . Sonra dansoz çıktı. Ya değiştir kanalı dedi. Isine gelmeyince kendim degistiriyordun noldu elin mi kalkmadi degistirmeye dedim. Ya yok falan dedi izle izle dedim aldim kumandayi baska koltuğa gectim .
Uzanıyordu koltuğa .elinde de muhabbet kuşu vardı kafayi yastiga koymamis sekilde tam dansozu izliyordu. Ben cok tepki verince geldi sırnaştı ilişkiye girmek istedi. Bnde dansozu gorunce zevke geldin galiba ama ihtiyacını bnle gidermene izin vermiycem dedim baya çabaladi sonra geri yerine gecti
.
Yataga gitti hadi gel diye gelmiyorum dedim
Yarim saat sonra geldi yatamiyorim sensiz dedi zorla götürdü tekrar iliskiye girmek istedi ittirdim kavga ettik.
.
Gece kalktı banyo yapti aglamaktan uyumuyordum zaten. Gittim banyoya ne o kadino düşünmekten b....ldnmi dedim .
ne yaptin ki sen mi bisiy yaptın bana dedi anlamadim noldunu dedi. Defol git ya ddim yattım sonra banyo yapti geldi sarildi ittim bunu baskasini düşünüp b....ldn sen dedim.
ALLAH biliyo icimi en son uyumadan sana sarilmistim dedi. Bn fikrimde ayniydim.
Kıskançlık beni cok kotu etti bn haksızlık mi ediyorm ona
Uzun arkadaslar kusura bakmayın
Aksam tv izlerken begenmedigi kanalları degistiriyordu tv8de durdu . Sonra dansoz çıktı. Ya değiştir kanalı dedi. Isine gelmeyince kendim degistiriyordun noldu elin mi kalkmadi degistirmeye dedim. Ya yok falan dedi izle izle dedim aldim kumandayi baska koltuğa gectim .
Uzanıyordu koltuğa .elinde de muhabbet kuşu vardı kafayi yastiga koymamis sekilde tam dansozu izliyordu. Ben cok tepki verince geldi sırnaştı ilişkiye girmek istedi. Bnde dansozu gorunce zevke geldin galiba ama ihtiyacını bnle gidermene izin vermiycem dedim baya çabaladi sonra geri yerine gecti
.
Yarim saat sonra geldi yatamiyorim sensiz dedi zorla götürdü tekrar iliskiye girmek istedi ittirdim kavga ettik.
.
Gece kalktı banyo yapti aglamaktan uyumuyordum zaten. Gittim banyoya ne o kadino düşünmekten b....ldnmi dedim .
ne yaptin ki sen mi bisiy yaptın bana dedi anlamadim noldunu dedi. Defol git ya ddim yattım sonra banyo yapti geldi sarildi ittim bunu baskasini düşünüp b....ldn sen dedim.
Uzun arkadaslar kusura bakmayın
.
.
Bir fanusa koysan kocanı anca rahatlarsın zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?