Eşimle konuşmamız

Eylulm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
232
1.837
113
SON GELİŞME 81. Sayfa//

İyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..

Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..

Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.

Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.

Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum

* hayatımın bugünü için 147. Sayfaya yazdım :) sevgiler

Son düzenleme:
Keske 3.ncu kisilerle hemen paylasmasaydiniz bu durumu. Belki gelip gecicidit depresyon gibi bir durumda olabilir.

Herseyimiz ortak telefonu her zaman ortada durur .. ahlaklı bir adam tanıdığım kadarıyla bilmiyorum inanın sadece bebeğime üzülüyorum .. dün gece göğsüne yattım ya saçlarını okşadı sevdi bana bakması bile sevgi doluyken nasıl bı anda böyle der ki

Allah allah bunları okuyunca evlilikten korkuyorum.Allah yardımcınız olsun.Birden bire mi olmuş bu sevgisizlik sinyal vermedi mi hiç.Severek mi evlendiniz görücü usulü falan mı?Güçlü olmaya çalışın kafası karışmış galiba .Ama bir kadın olarak da zor onur kırıcı

Ne olmuş öyle birden bire
Bari evde sakin zamanda söylese, ayaküstü söylenecek şey mi bu
Hiç daha önce tavırlarından vs bişey belli etmedi mi, mesela benim eşim söylese şaşırmam bekliyorum ondan
Allah yardımcınız olsun ama başka biri olabilir, acaba ne çıkacak arkasından

Hayır severek evlendikten hala da seviyorum diyorum ya dün gece satılıyordu hatta bu sabah ben kahvaltı hazırlarken ekmek almaya gitti gitmeden önce sarıldı öptü anlayamiyorum

Canim benim Rabbim yardimcin olsun bebeginde sende uzulmezsiniz insallah insallah hersey duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…